reklama
vinga89
mamusia syneczków
dzięki dziewczyny, właśnie siedzę zatopiona w papierkach i już mi się mózg lasuje jak ja nie lubię roboty papierkowej, a jeszcze ile tego jest
Fifka, małemu już lepiej??
Fifka, małemu już lepiej??
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Vinga oj my też się za tobą stęskniłyśmy kciuki za decyzję banku!!
Lepiej,choć mały wciąż widać że chory... najbardziej wieczorem mu to wszystko dokucza... a ja jutro kończę antybiotyk.
Ikasia aj zazdroszczę wody...my byliśmy pare razy ale ciągle nie możemy się nią nacieszyć...
Kaha gratuluję kopniaków!!!
Lepiej,choć mały wciąż widać że chory... najbardziej wieczorem mu to wszystko dokucza... a ja jutro kończę antybiotyk.
Ikasia aj zazdroszczę wody...my byliśmy pare razy ale ciągle nie możemy się nią nacieszyć...
Kaha gratuluję kopniaków!!!
vinga89
mamusia syneczków
Kaha, gratulacje!!!
a u mnie nadal cisza z każdym dniem jestem coraz bardziej niespokojna, że nie czuję maluszka
robię eksperyment ;p zupę tajską z kurczakiem, ciekawe co z tego wyjdzie
a u mnie nadal cisza z każdym dniem jestem coraz bardziej niespokojna, że nie czuję maluszka
robię eksperyment ;p zupę tajską z kurczakiem, ciekawe co z tego wyjdzie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Zastanawiające jest te kopanie... jaka to ogromna różnica czasem nas dzieli... niektóre z was jeszcze nie czują a mi mały aż brzuch roznosi... tak wali w pęcherz ze aż robi się to nieprzyjemne... - zwłaszcza jak siku się chce... - jak męża przytulam to wali go w brzuch bo przecież jest podduszany i musi pokazać że mu się to nie podoba... - mąż oczywiście czuję to co mały wyczynia... nie mówiąc już o tym że gołym okiem widać - filmik nawet nagrywałam...
Ciekawe od czego to zależy...
Ciekawe od czego to zależy...
vinga89
mamusia syneczków
no filmik widziałam, ekstra jest ja pod koniec ciąży z Natanielem nagrałam filmik
wiesz, może bym się tak strasznie nie martwiła, gdybym Nata nie czuła już wyraźnie w 16 tygodniu tu już 19 idzie a dalej cisza... zawsze mówią, że w 2 ciąży się szybciej szuje ruchy... a tu gucio... i to mnie martwi, że coś jest źle... ostatnio na usg też praktycznie w ogóle się nie ruszał, dopóki nie usłyszałam serduszka to spodziewałam się najgorszego, bo leżał bez ruchu :-(
wiesz, może bym się tak strasznie nie martwiła, gdybym Nata nie czuła już wyraźnie w 16 tygodniu tu już 19 idzie a dalej cisza... zawsze mówią, że w 2 ciąży się szybciej szuje ruchy... a tu gucio... i to mnie martwi, że coś jest źle... ostatnio na usg też praktycznie w ogóle się nie ruszał, dopóki nie usłyszałam serduszka to spodziewałam się najgorszego, bo leżał bez ruchu :-(
reklama
vinaga - nie martw się Poczujesz niebawem na bank. Ja ze swoim M jeszcze w piątek rozmawialam że ruchów nie czuję a tu nagle w sobotę kopniaki poczułam Każda z nas jest inna, inaczej zbudowana i maluszek jest inaczej umiejscowiony. Mi też na USG wydawało się że się nie rusza, I powiedziałam że coś mało ruchliwa to mi odpowiedziała ginka "a co ona ma w brzuchu robić"
Zresztą dzidzia może mieć jeszcze dużo miejsca i dlatego nie czujesz ruchów.
Jak do 24-go tygodnia nie poczujesz to wtedy powinnaś z lekarzem porozmawiać. Ale na bank poczujesz Nie martw się :*
Zresztą dzidzia może mieć jeszcze dużo miejsca i dlatego nie czujesz ruchów.
Jak do 24-go tygodnia nie poczujesz to wtedy powinnaś z lekarzem porozmawiać. Ale na bank poczujesz Nie martw się :*