reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hehe wczoraj faktycznie cicho było...

Kochani słuchajcie... miałam dzisiaj sen... mój dziadek (mamy tato który zmarł 18 lat temu) dzisiaj mi się przyśnił.... byłam na jego pogrzebie... stałam z mężem nad trumną a on otworzył oczy... kaszlał, rzęził... to był straszny widok... poleciałam po mame i odwołaliśmy pogrzeb bo chcieliśmy pochować żywego człowieka! :no: Okazało się jednak ze dziadek jednak nie żył i zrobiła się niesmaczna afera ze robie sobie żarty z rodziny.

Obudziłam się rano i czuję się okropnie... wstający z marłych nie jest dobrą wróżbą... :-(

reklama
Fifka tak jak dziewczyny radzą , staraj sie nie myśleć o tym śnie. Wiem ze bedzie to za Tobą chodziło bo tak już jest. Mi ostatnio szczur sie snil i tez mysle zeby nic zlego sie nie stało/.Ja dzis wstałam jakaś drętwa wziełam prysznic zeby się rozkręcic i siedze... A muli mnie tragicznie!

heloł!

dosyć dziś leżenia tego, zamierzam siedzieć! a co! ma się tę odwagę w sobie...nie bez znaczenia jest fakt bycia astrologicznym Lwem...:)
ponieważ deszcz leje cały czas, jedziemy do znajomych na grilla:) hehe, przygotowali mi już fotel rozkładany:) a kuleżanka przyniosła 4 kinżki, cobym się nie odmóżdżyła totalnie - będzie dobrze znaczy:)

Fasol vel Laura vel Max mnie tu popukuje właśnie, ale na dole bardzo - normalne to?

Fifka - nie martw się, pls! zawsze mogły śnić się wypadające zęby, a to gorzej znacznie...tak gadam, a sama sobie tarota dziś nie postawiłam, ino meżulindzie, na pół roku, bo mu poprzedni wygasł i nie miał wytycznych jak żyć:)

p.s. uwielbiam otwierać suwaczek mój i patrzeć na Fasolindę - w tym tyg nauczył się siedzieć po turecku:)

Ostatnia edycja:
Nie mam zamiaru jakoś się tym nakręcać i myśleć o kłopotach, ale jednak taki sen wytrąca z normalnego rytmu... boże skąd mi w głowie wziął się dziadek???!!

Inomama haha ja już dawno pod gapiłam ten twój link i co tydzień obserwuję swoje maleństwo :-) Tylko nie umieściłam tego w suwaczku! super rzecz....

http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Emilia&year=2014&month=1&day=3&babycount=1

Fifka nie mysl o tym to napewno nic zlego :(!czasami sny sa okropne i nic sie nei dzieje a sprawdzilas w senniku co to oznacza?

Ostatnia edycja:
reklama
heloł, wracam do świata bb :) ale się stęskniłam za wami dziewuszki :)
w środę pojechałam do rodziców i nie miałam dostępu do bb :( od miesiąc internetu nie mają, coś z łączem się stało. w każdym razie, wczoraj wróciłam i powoli muszę was nadrobić :)
u mnie sporo się dzieje w sprawie mieszkania, w środę podpisaliśmy umowę z deweloperem a jutro jedziemy do banku złożyć papierki w sprawie kredytu. proszę o kciuki, bo strasznie się boję decyzji banku.
Fifka, ja jakoś nigdy w sny nie wierzyłam ale nie jest przyjemnie jak takie rzeczy się śnią.

Do góry