reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hehe wczoraj faktycznie cicho było...

Kochani słuchajcie... miałam dzisiaj sen... mój dziadek (mamy tato który zmarł 18 lat temu) dzisiaj mi się przyśnił.... byłam na jego pogrzebie... stałam z mężem nad trumną a on otworzył oczy... kaszlał, rzęził... to był straszny widok... poleciałam po mame i odwołaliśmy pogrzeb bo chcieliśmy pochować żywego człowieka! :no: Okazało się jednak ze dziadek jednak nie żył i zrobiła się niesmaczna afera ze robie sobie żarty z rodziny.

Obudziłam się rano i czuję się okropnie... wstający z marłych nie jest dobrą wróżbą... :-(

reklama
Fifka tak jak dziewczyny radzą , staraj sie nie myśleć o tym śnie. Wiem ze bedzie to za Tobą chodziło bo tak już jest. Mi ostatnio szczur sie snil i tez mysle zeby nic zlego sie nie stało/.Ja dzis wstałam jakaś drętwa wziełam prysznic zeby się rozkręcic i siedze... A muli mnie tragicznie!

heloł!

dosyć dziś leżenia tego, zamierzam siedzieć! a co! ma się tę odwagę w sobie...nie bez znaczenia jest fakt bycia astrologicznym Lwem...:)
ponieważ deszcz leje cały czas, jedziemy do znajomych na grilla:) hehe, przygotowali mi już fotel rozkładany:) a kuleżanka przyniosła 4 kinżki, cobym się nie odmóżdżyła totalnie - będzie dobrze znaczy:)

Fasol vel Laura vel Max mnie tu popukuje właśnie, ale na dole bardzo - normalne to?

Fifka - nie martw się, pls! zawsze mogły śnić się wypadające zęby, a to gorzej znacznie...tak gadam, a sama sobie tarota dziś nie postawiłam, ino meżulindzie, na pół roku, bo mu poprzedni wygasł i nie miał wytycznych jak żyć:)

p.s. uwielbiam otwierać suwaczek mój i patrzeć na Fasolindę - w tym tyg nauczył się siedzieć po turecku:)

Ostatnia edycja:
Nie mam zamiaru jakoś się tym nakręcać i myśleć o kłopotach, ale jednak taki sen wytrąca z normalnego rytmu... boże skąd mi w głowie wziął się dziadek???!!

Inomama haha ja już dawno pod gapiłam ten twój link i co tydzień obserwuję swoje maleństwo :-) Tylko nie umieściłam tego w suwaczku! super rzecz....

http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Emilia&year=2014&month=1&day=3&babycount=1

Fifka nie mysl o tym to napewno nic zlego :(!czasami sny sa okropne i nic sie nei dzieje a sprawdzilas w senniku co to oznacza?

Ostatnia edycja:
reklama
heloł, wracam do świata bb :) ale się stęskniłam za wami dziewuszki :)
w środę pojechałam do rodziców i nie miałam dostępu do bb :( od miesiąc internetu nie mają, coś z łączem się stało. w każdym razie, wczoraj wróciłam i powoli muszę was nadrobić :)
u mnie sporo się dzieje w sprawie mieszkania, w środę podpisaliśmy umowę z deweloperem a jutro jedziemy do banku złożyć papierki w sprawie kredytu. proszę o kciuki, bo strasznie się boję decyzji banku.
Fifka, ja jakoś nigdy w sny nie wierzyłam ale nie jest przyjemnie jak takie rzeczy się śnią.

Do góry