reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
co do rozstępów to ja na razie nie mam,

znowu nie pamietam kto to pisal, boze ratujcie co ja ma z tymi imionami, ale zapytam czy ta kolezanka (czyjas) na serio przytyla 65kg, jak to możliwe? chyba ze ja cos źle przeczytalam

Fifka biedny ten Twoj malec:( Zeby w taką pogodę tak sie rozchorować ! Oby szybko w miare możliwości przeszło &&&&

Ja dzis znow jakos gorzej sie czuję , oszczędzam sie ile moge bo ten twardniejący brzuch mnie martwi. Maz z synem na dworze, a ja odpoczywam :)

Dziewczyny ta to gardlo to syrop z cebuli najlepszy, kiedys Juliana napisala przepis,ale nie moge go znalezc. to byla cebula i miod i trzeba czekac kilka godzin az sok pusci, tylko nie wiem jakie proporcje.i potem popijac kilka razy dziennie.ktos z Was pamieta?
wogole to przy tej okazji wpadlam na pomysl,by zalozyc watek pt. styczniowa apteczka gdzie zbierzemy wszystkie nasze rady dotyczace roznych mikstur domowej roboty,sprawdzonych kosmetykow na rozstepy, co bralysmy np.jak mialysmy problem z nerkami itp. i in. co Wy na to? byloby to bez komentarzy tylko same nazwy i na co, lub przepis i na co.wtedy unikniemy szukania po calym forum, bo nawet jak wpisalam szukaj w watku, to owszem cos tam wyskakuje,ale calosci postu nie widac;-)

Inomama gratuluje udanej operacji i super Cie tu znow miec z nami!!!niech mezus tam dba o Ciebie.a co oni z tym malowaniem maja?moj tez lubi jak jestem wymalowana, wiec caly dzien chodze sobie bez makapu i skora odpoczywa a po poludniu sie maluje ;) no chyba,ze ide do pracy albo gdzies wychodze, to rano;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Co do dzwonków to ja dziwak jestem :) Zanim Natan sie urodzil(5lat temu) mialam jakies dzwonki na tel co akurat mi sie podobało/ A od narodzin Nataniela mam wibracje tak sie przyzwyczaiłam ze do dziś mam te wibracje tylko:) Czasem mąż zły,ze nie odbieram po pare razy i po cichu włączy mi te dzwonki to tak mnie irytuje i sobie znów na wibracje nastawiam :szok:

Do góry