reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama, żadna. Generalnie oprócz badań zrobienia badań cały piątek miałam nakaz leżenia z nogami w górze i masowania od czasu do czasu, żeby polepszyć krążenie, a jak w sobotę zrobiło się chłodno, to prawie mi zeszło. Teraz jak więcej pochodzę, to widać po kostkach, że trochę są powiększone, ale już buty normalnie zakładam.
Lekarka w przychodni powiedziała, że skoro nie mam zatrucia i wynik badania jest prawie ok (piaskiem w nerkach mam się zająć już po ciąży, a póki co nie jeść za dużo potraw typu szczawiowa, ogórkowa itp.), to nic na to nie poradzi, jak miną upały, to powinno samo wrócić do normy.

reklama
Cześć Kobitki! :)

Mój mężczyzna zrobił mi właśnie coś co uwielbiam - ni to sok, ni to nie wiem co. W każdym razie blenederuje się pomarańcze, cytrynę i szpinak w liściach :D Mniami. Nie każdemu to smakuje bo ma specyficzny smak, tym bardziej jak ktoś dodaje tyle szpinaku ile ja preferuję :D

Znalazłam w Zawierciu basen - jupi! I mogę znów śmigać codziennie, ale się cieszę! Tydzień byłam odcięta od sportu i mam wrażenie, że już przytyłam i się większa zrobiłam ;/

Żelazko mi coś brudzi na brązowo, o co chodzi? :(

Agagsm - mi też nagle, z dnia na dzień brzuchol wywaliło : )) Nie wiem co o tym myśleć, bo z jednej strony czekałam na to bardzo bardzo a z drugiej strony jakoś ciężko mi się przyzwyczaić

Anisen - to dziś masz zabiegany dzień : ) Mnie też się oczy zamykają mimo, że wyspana jestem.

hello!!!
ja żyje ... ale teraz mam trudne dni...
odpoczywam po tygodniu masakry ! miałam gosci siostra z dziećmi wrzask pisk ...
gary ,obiadki ,zmywanie sprzatanie ... przez to uwaga uwaga schudłam!!!!!!!!!!! całe 0.5 kg

dziewczyny przestańcie juz chudnąć i zacznijcie przybierać :) bo za chwile tylko ja bede tutaj gruba:)
ja juz czuje ze jestem szersza niz w pierwszej ciąży bo mam takie ubrania ktore zostawilam sobie po ppierwszej ciazy bo sie rozszerzyly a w tym okresie i jeszcze we wrzesniu w nich chodzilam (ciąża wtedy starsza o ponad miesiac) a teraz mam juz problem zeby sie w nie zmiescic, wowczas zgrubłąm12kg a teraz boje sie ze bedzei 2 razy wiecej a to jednak trudniej bedzie zrzucic

reklama
Fifka ​niestety teraz przed tym 15 w przychodni nie ma moich lekarek do ktorych chodze dopiero w poniedzialek ktos mnie przyjmie.Wiec musze sie domowymi sposobami podleczyć :(

Do góry