reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama, żadna. Generalnie oprócz badań zrobienia badań cały piątek miałam nakaz leżenia z nogami w górze i masowania od czasu do czasu, żeby polepszyć krążenie, a jak w sobotę zrobiło się chłodno, to prawie mi zeszło. Teraz jak więcej pochodzę, to widać po kostkach, że trochę są powiększone, ale już buty normalnie zakładam.
Lekarka w przychodni powiedziała, że skoro nie mam zatrucia i wynik badania jest prawie ok (piaskiem w nerkach mam się zająć już po ciąży, a póki co nie jeść za dużo potraw typu szczawiowa, ogórkowa itp.), to nic na to nie poradzi, jak miną upały, to powinno samo wrócić do normy.

reklama
Cześć Kobitki! :)

Mój mężczyzna zrobił mi właśnie coś co uwielbiam - ni to sok, ni to nie wiem co. W każdym razie blenederuje się pomarańcze, cytrynę i szpinak w liściach :D Mniami. Nie każdemu to smakuje bo ma specyficzny smak, tym bardziej jak ktoś dodaje tyle szpinaku ile ja preferuję :D

Znalazłam w Zawierciu basen - jupi! I mogę znów śmigać codziennie, ale się cieszę! Tydzień byłam odcięta od sportu i mam wrażenie, że już przytyłam i się większa zrobiłam ;/

Żelazko mi coś brudzi na brązowo, o co chodzi? :(

Agagsm - mi też nagle, z dnia na dzień brzuchol wywaliło : )) Nie wiem co o tym myśleć, bo z jednej strony czekałam na to bardzo bardzo a z drugiej strony jakoś ciężko mi się przyzwyczaić

Anisen - to dziś masz zabiegany dzień : ) Mnie też się oczy zamykają mimo, że wyspana jestem.

hello!!!
ja żyje ... ale teraz mam trudne dni...
odpoczywam po tygodniu masakry ! miałam gosci siostra z dziećmi wrzask pisk ...
gary ,obiadki ,zmywanie sprzatanie ... przez to uwaga uwaga schudłam!!!!!!!!!!! całe 0.5 kg

dziewczyny przestańcie juz chudnąć i zacznijcie przybierać :) bo za chwile tylko ja bede tutaj gruba:)
ja juz czuje ze jestem szersza niz w pierwszej ciąży bo mam takie ubrania ktore zostawilam sobie po ppierwszej ciazy bo sie rozszerzyly a w tym okresie i jeszcze we wrzesniu w nich chodzilam (ciąża wtedy starsza o ponad miesiac) a teraz mam juz problem zeby sie w nie zmiescic, wowczas zgrubłąm12kg a teraz boje sie ze bedzei 2 razy wiecej a to jednak trudniej bedzie zrzucic

reklama
Fifka ​niestety teraz przed tym 15 w przychodni nie ma moich lekarek do ktorych chodze dopiero w poniedzialek ktos mnie przyjmie.Wiec musze sie domowymi sposobami podleczyć :(

Do góry