reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Siva gratuluje udanej wizyty

Anisen ja tez ucze w szkole i to z dziećmi niepełnosprawnymi i tez myslalam ze dopiero od wrzesnia pojde na L4 no ale przez te plamienia i problemy z cisneiniem jestem juz od przełomu maj,czerwiec. i teraz sobie nie wyobrazam ze jeszcze poszlabym we wrzesniu do pracy bo nie czuje sie na silach, stale mnie cos boli i dokucza, ja bym na twoim miejscu poszla i odpoczela i spokojnie przygotowala sie na przybycie nowego czlonka rodziny

Ja mam bardzo mocne bóle lewego biodra promieniuja az do kolana...taki ból potrafi mnie w srodku nocy obudzic jakby mi kosc od srodka rozwalalo.... okropny ból......

witam po kilkudniowej nieobecności :D
dzięki kochane za życzenia, byłyście szybsze od mojego męża, który dopiero godzinę temu zdał sobie sprawę że dziś mam urodziny...
postaram się szybko was nadrobić i naskrobać co u mnie po wakacjach ;)

Aj im bliżej wieczora tym gorzej się czuje... :-( normalnie jak wygrana w lotka... choroba w takie lato...

Dona a weź i weź.... ja próbuje przytyć a tu ledwo pół kilo ruszyło do przodu po tym chudnięciu... jeszcze ponad 3kg muszę nadrobić...

Bandyta moja taka rada - nie przesadzaj... ciąża to nie choroba ale też kiepski czas na przeciążanie organizmu. Ja w pierwszej ciąży po basenie na porodówce leżałam w 32 tygodniu... a po rowerze byłam na IP z krwawieniem... sport ale z głową...

Niasiao to na razie się lecz ale i tak śmigaj do lekarza w poniedziałek...

Calineczka posprzątać też czasem trzeba :-D

Siva to po cichu gratuluję córeczki!!

Vinga witaj moja kochana!! :*

Mnie też wszytko boli... a najbardziej rwa kulszowa i ogólnie miednica... teraz podwójnie ale to przed chorobę i gorączkę...

Vingo 100 lat i wiecej!!! aa widze,ze Twoj maz to tez z takich co moj, co zapominaja wazne daty... rok temu moj sie o moich urodzinach dowiedzial tydzien po z facebooka, i byl strasznie zly,ze mu nie prxzypomnialam,poza tym strasznie smutny i baaardzo przepraszal. wiec w tym roku dalam mu szanse do 12 w poludnie, a ze oczywiscie zapomnial to mu e-mail wyslalam,ze mam urodziny...romantyczne co nie...

Anisen jesli to nie ma dla Ciebie jakiegos znaczenia finansowego to daj sobie spokoj z praca na te 3 miesiace. przy 2 dzieci bedzie ci ciezko, rosnacy brzuch ogarnac dom i prace. to lepiej wiecej czasu poswiec dzieciom, bo jak przyjdzie trzecie, to juz na nic czasu nie bedzie,pamietam pamietam jeszcze niedawno moja byla noworodkiem;-)
co innego ja, bo mnie wysylaja i juz trzese porami,ze bede musiala isc do pracy byc moze. ja siedze z racji ubezpieczenia,ale placa mi prawie cala pensje co miesiac i moge w kazdym momencie wyslac mnie do pracy. a na macierzynski moge dopiero isc od 9 miesiaca(poczatku) o zwolnieniach nie ma mowy,chyba,ze z bardzo powaznej przyczyny...
jak bym miala wybor, to napewno bym nie poszla do pracy. roboty i tak w domu cala masa, wlasnie musze obie szafki dziewczat przesezonowac i tak w kolko, ciagle cos jest do zrobienia..a gdzie tu jeszcze praca

Bandyta ja ogólnie zagrożoną ciąże miałam, ale przyczyną było przesilenie. Czyli po prostu pływanie przez które pracowały mięśnie i tak to się skończyło... dlatego ja jeśli chodzi o sporty ciąży to zawsze lekko sceptyczna jestem... powtarzam że lepiej chodzić jak emeryt i donosić dzieciaczka niż pluć sobie w brodę "bo mi się zachciało".... :-(

Ale na basen też będę chodzić - o ile z szyjką będzie dobrze i nie będzie zagrożenia. Ale tak na spokojnie, bardziej dla relaksu niż sportu...

Hehe ja mam sposób na swojego... mówię o urodzinach, rocznicy itp już 2 tygodnie wcześniej i powtarzam regularnie :-D Małżonek nie dość ze nie zapomina to jeszcze zawsze coś fajnego wymyśli :tak:Nauczyłam się już że czekanie a potem złość i niesmak nie są fajne... a faceci często mają problem z tymi datami i wcale nie robią tego ze złośliwości... po prostu tak ich natura stworzyła...

reklama
Mlaa juz spi a mi sie zamykaja oczy kto wam tylko pozwolil naskrobac ;) ja jak nie przeczytam kazdego posta to jestem chora :LOOOOO

Justynaj teraz spojrzalam że miedzy naszymi córami jest niecale poltorej miesiaca roznicy ?:) rodzilas w kwietniu ?:)
anisen mnie narazie nogi o dziwo nei bola jak sie umecze i ani razu jeszcze nie spuchniete ale jak sie umecze to brzuch boli i twardy wczoraj tak mnei mala torturowala ze nospe pierwszy raz musialam zazyc :(

bandytka to normalne niedlugo nei zmiescisz sie w kuchni :) ja dzisiaj chcialam przepuscic m i musialam wyjsc z lazienki zeby on przeszedl :OO

Do góry