reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka jejku taka zalatana jestes ze nie spodziewalas sie zapalebia oskrzeli co ?
Swoja droga dobrze ze synek cos tez kaszlal przynajmnie poszlas tez siebie zbadac. Uf no I nie doszlo di zapalenia pluc.
Zdrowka zycze.

Ja jakas wiecznie senna jestem. Chyba jutro pojdziemy z dziecmi na basen.

Dzis mnie dwa zeby rozbolalu, albo promieniuje. Musze sie wybrac do dentysty.

Milego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
Anbas kobietko w koncu ile mozna sie wywczasowac:) witaj spowrotem
Witam rowniez nowe dziewczyny:)!
Fifka chyba jednak nie byli razem bo moj wrocil nawiany ale pokajał sie przeprosil i przytulał mnie tak słodko przez sen i gładził po brzuszku
Calineczka nie jestes sama ja tez sie czuje wyalienowana towarzysko po fakcie dowiaduje sie ze przyjaciele byli a to na grillu a to na miescie nie proponujac nam nawet wspolnego wypadu drazni mnie to bo przeciez zeby z nimi wyjsc nie musze pic nie jestem jakas trendowata;/...
Pustiszi tez sie lapie na zapominaniu ostatnio 15 min szukalam torebki bo przełożyłam ja w inne miejsce, ze mnie smieja sie ze mam mozg w ciazy moj udzial w rozliczeniach miesiecznych i kwartalnych jest maly bo sie skupic nie moge

Vinga 100 lat z okazji URODZIN!!!
Zobacz załącznik 577216

Zobacz załącznik 577216
Blue dla mnie pomagało na zgage zimne mleko z lodówki. Albo weź sode oczyszczoną na łyżeczkę i zanurz delikatnie końcówkę języka :-) Potrzymaj chwilę w buzi i popij wodą. Od razu przechodzi :tak:

Akuku coś w tym jest...ja w ogóle jakoś nie pomyślałam że jestem chora... skupiłam się na małym a tu masz...

Czikusia
nie... to mój wrócił trzeźwy... nawet piwa nie wypił (a szedł na piwo)

Heh.. mąż zaraz do pracy wychodzi... wróci wieczorem, Konrad już mi tu marudzi od rana... czeka mnie ciekawy dzień...:-(

Dzień doberek!!

Mężuś wyszykowany do pracy właśnie wyszedł, ja kic do łóżka jeszcze troche nawiązać kontakt z małym mam nadzieje ze i dzisiaj mi się uda :)

a później czeka mnie walka z łazienką tzn. Sprzątanie ale wiecie co jak wiem że za miesiac bedziemy już na innym mieszkaniu niiiiic ale to niiiic kompletnie nie chce mi sie tu sprzatac mam taka awersję do tego mieszkania, może gdybyśmy wiedzieli za co tak dużo płacimy inaczej bym na nie patrzyła.
Póki co zaraz ostry dyżur z malutkim obejrze i do roboty :)

Vinguś - spełnienia Marzeń!! I dużo dużo uśmiechu na codzień:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kiedy wy macie czas tyle pisać?:) rozumiem siedzące w domu z dziećmi,ale pracujące?;P:rofl2:
witam:)
brzuch mi wyskoczył - w ciągu dosłownie 2 dni. Jeszcze w sobotę na weselu nikt nie widział, że w ciąży jestem, a wczoraj na siebie spojrzałam wieczorem w lustrze i oczom nie wierzę;)

Anbas: no to się wymieniamy, ty z wakacji, a my w czwartek jedziemy na 2 tygodnie do Chorwacji wylegiwać się i odpoczywać :) a póki co doba mi za mało na ogarniecie pracy, pakowania, drugiej pracy i jeszcze córy...eh
Fifka: zdrówka - niezła jesteś - zapalenie oskrzeli, a ty nawet nie czułaś, że chora jesteś?:)
Pustiszi: mi się sprzątać też nie chce, ale jak bym zaczęła to m. by mi szmatę wyrwał, bo mam w ciąży się nie przemęczać i co sobotę sprząta sam całą chałupę;) ja to mówię, ze powinnam być w permanentnej ciąży, bo mogę leżeć i pachnieć:laugh2:
ale tak naprawdę to mi się chłop boi powtórki z pierwszej ciąży kiedy leżałam od połowy ze skracającą się szyjką, więc nie dźwigam, nie sprzątam i ogólnie jedynie co mogę robić, to do pracy chodzić, choć tez nosem kręci, ze mogła bym już na L4 siedzieć:-D
Vinga: najlepszego!
justynaj: nie mam pojęcia z tą cytologią, bo mi zawsze dobra wychodzi, więc nie pomogę :(
kaha i inne z zaćmieniem umysłu - u mnie dopiero zaczątki, ale w pierwszej ciąży z każdym miesiącem coraz więcej dziur miałam;) Teraz wstaję w pracy od biurka idę i zapominam po co wstałam, ostatnio nie zapakowałam połowę rzeczy na wyjazd, ale poza tym jeszcze ogarniam co nieco;)
czikusia, calineczka: pomyślcie, ze parę miesięcy i wam zazdroscić będą tych skarbów co pod sercem nosicie ;) wszystkei stracone imprezy w mig zostaną zapomniane:)

miłego dnia kobitki!

pustiszi ja tez ogladam (moze nie regularnie i czasem sie gubie) ostry dyżur, zawsze lubilam filmy o lekarzach , operacjach, krwi - matko jakies zboczenie. a w ciazy z oliwka nagminnie czytalam ksiazki o wampirach

Vinga 100 lat

ogólnie napisze - witam wszytkich powracających z wczasów:)

Ja nie mam problemu z pamięcią ... a co ja miałam napisać ;-)

Vinguś sto lat !!!

Moje dziecko Kinga wczoraj zobaczyła kawałek lekarzy na TVN a potem w nocy sie obudziła z płaczem ze ona nie chce do szpitala, ze dzieci tam są i płaczą itp. Raz była w szpitalu 10 dni ze mną ale jak miała raptem miesiąc. No i resztę nocy spała z nami trzymając mnie za rękę.
Ja dzis szewc, krawcowa, kwiaty, pokoje itp i maskara ile zajęć. wypije kawe bo znów ciśnienie 80/60 i lece z nóg, łyknę 2 razy tyle magnezu bo mi kawa wypłucze i lecimy.

Mam dylemat, muszę sie zdecydować do konca tygodnia czy wracam na 3 miesiące do pracy czy ide na l4. ehhh. sama nie iwem co mam zrobić :(

pustiszi ja tez ogladam (moze nie regularnie i czasem sie gubie) ostry dyżur, zawsze lubilam filmy o lekarzach , operacjach, krwi - matko jakies zboczenie. a w ciazy z oliwka nagminnie czytalam ksiazki o wampirach

Uwieeelbiam jeszcze chirurdzy, ostatnio puscili szpital miłosierdzia na tvn super serial ale chyba się skończył. Wampiry wszystkie przeczytane a oglądam pamiętniki wampirów czekam na serie z lektorem bo napisów nie cierpie :)

reklama
Do góry