reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dziewczyny przestańcie juz chudnąć i zacznijcie przybierać :) bo za chwile tylko ja bede tutaj gruba:)
ja juz czuje ze jestem szersza niz w pierwszej ciąży bo mam takie ubrania ktore zostawilam sobie po ppierwszej ciazy bo sie rozszerzyly a w tym okresie i jeszcze we wrzesniu w nich chodzilam (ciąża wtedy starsza o ponad miesiac) a teraz mam juz problem zeby sie w nie zmiescic, wowczas zgrubłąm12kg a teraz boje sie ze bedzei 2 razy wiecej a to jednak trudniej bedzie zrzucic

Nie tylko tylko dona :) Ja tez sie rozrastam w strasznym tempie...A ja niestety w poprzedniej ciazy przybralam 19... wiec teraz to dopiero mam stresa....ehhhh

reklama
Fifka dużo zdrówka dla Ciebie :tak: i nie sprzątać tylko odpoczywać!!!!

bluelovi jesteś kochana :happy:

ja też!! ja też mam dziury w mózgu :-)

Anbas witaj na nowo ;-)

Czikusia nam niby znajomi proponują, ale czuje, że jakby mogli dodać "mile widziane żeby wam sie nie chciało" to by tak dodali... ech.. będą i one kiedyś z brzuchami śmigały :evil:

Vinga wszystkiego naj naj naj naj najlepsiejszego :-D

agagsm ale Ci zazdroszczę tej Chorwacji... wypocznij tam za wszystkie czasy ;-)

Anisen nie pomogę Ci bo i ja cały czas się waham co zrobić i już od 2 m-cyna L4 ide... ale ja mam na czas określony więc ciągle mam nadzieję...

Tina ja też mam dziwaczne sny notorycznie :-)

Antinetka, nisiao nie chorujcie więcej :-(

miejskibandyta wysyp sól na ściereczkę i przejedz żelazkiem - ponoć pomaga jak nie to katherinne ma rację :-)

ja jak na razie przytyłam jakieś 2,5-3 kg i nie mam pojęcia czy to dużo czy nie :szok: brzuch mam duży i śmieszny - jakby mi ktoś piłkę przyczepił :) z tyłu wyglądam jak przed ciążą :-)

Cześć Babeczki!
Zacznę od życzeń :)
Fifka - zdrówka!
Vinga - spełnienia marzeń i realizacji planów :)

Mijeskibandyta - sprawdź czy w żelazku nie zebrał się kamień/osad od wody (zależy jakiej używasz), bo często od tego są "plamienia" :)

A teraz uwaga - byłam dziś u gina i...... "Wygląda mi na dziewczynkę" :tak: Proszę się na razie nie przywiązywać, za miesiąc powiem na 100 %"
Jest cień nadziei, że będę miała upragnioną drugą dziewuszkę :-) Małą Małgosię... Oby tylko za miesiąc nie okazało się, że pisiak nagle urósł :szok:

Po tych emocjach od rana u gina, chodziłam do teraz jak na kręcona - zaprawiałam ogórki i pomidory na zimę, upichciłam rybkę na obiad... A teraz oczywiście leżę i "zdycham" ze zmęczenia:-(

Anisen, zrobisz jak będziesz uważała, ale myślę, że przy Twojej pracy, chyba jednak wskazane by było już trochę odpocząć od września na L4, bo tak dzieciaki i szanowne grono ;) Cię zamęczą

anisen mnie bolą..ale nie wiem czy to nie przez to, ze ja poprostu bardzooo duzo chodzę...I potem wrcaam do domu I padam...

Anisen, mnie też nogi od kilku dni bolą jakbym maraton przebiegła - łydki to twarde jak kamień mam... ale prawdą jest też, że od kilku dni pozwalam sobie być w domu na większych obrotach (zakupy, sprzątanie, zaprawy). To też może być powód...

Anisen, ja bym się chyba też zdecydowała by już iść, mimo że w szkole nie masz do czynienia z jakimiś maluchami to tacy licealiści też potrafią dać popalić, lepiej chyba sobie odpuścić:) Ja na l4 wybieram się prawdopodobnie od przyszłego wtorku, chociaż jeśli gin mi ustali następną wizytę nie za miesiąc a za 2 tygodnie to jeszcze tyle pochodzę:) U mnie w sumie jest tak że bardziej się opłaca być na chorobowym niż chodzić do pracy bo do zasiłku wliczają premie i trzynastkę więc średnia jest spoko:)

reklama
Do góry