reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

dziewczyny przestańcie juz chudnąć i zacznijcie przybierać :) bo za chwile tylko ja bede tutaj gruba:)
ja juz czuje ze jestem szersza niz w pierwszej ciąży bo mam takie ubrania ktore zostawilam sobie po ppierwszej ciazy bo sie rozszerzyly a w tym okresie i jeszcze we wrzesniu w nich chodzilam (ciąża wtedy starsza o ponad miesiac) a teraz mam juz problem zeby sie w nie zmiescic, wowczas zgrubłąm12kg a teraz boje sie ze bedzei 2 razy wiecej a to jednak trudniej bedzie zrzucic

Nie tylko tylko dona :) Ja tez sie rozrastam w strasznym tempie...A ja niestety w poprzedniej ciazy przybralam 19... wiec teraz to dopiero mam stresa....ehhhh

reklama
Fifka dużo zdrówka dla Ciebie :tak: i nie sprzątać tylko odpoczywać!!!!

bluelovi jesteś kochana :happy:

ja też!! ja też mam dziury w mózgu :-)

Anbas witaj na nowo ;-)

Czikusia nam niby znajomi proponują, ale czuje, że jakby mogli dodać "mile widziane żeby wam sie nie chciało" to by tak dodali... ech.. będą i one kiedyś z brzuchami śmigały :evil:

Vinga wszystkiego naj naj naj naj najlepsiejszego :-D

agagsm ale Ci zazdroszczę tej Chorwacji... wypocznij tam za wszystkie czasy ;-)

Anisen nie pomogę Ci bo i ja cały czas się waham co zrobić i już od 2 m-cyna L4 ide... ale ja mam na czas określony więc ciągle mam nadzieję...

Tina ja też mam dziwaczne sny notorycznie :-)

Antinetka, nisiao nie chorujcie więcej :-(

miejskibandyta wysyp sól na ściereczkę i przejedz żelazkiem - ponoć pomaga jak nie to katherinne ma rację :-)

ja jak na razie przytyłam jakieś 2,5-3 kg i nie mam pojęcia czy to dużo czy nie :szok: brzuch mam duży i śmieszny - jakby mi ktoś piłkę przyczepił :) z tyłu wyglądam jak przed ciążą :-)

Cześć Babeczki!
Zacznę od życzeń :)
Fifka - zdrówka!
Vinga - spełnienia marzeń i realizacji planów :)

Mijeskibandyta - sprawdź czy w żelazku nie zebrał się kamień/osad od wody (zależy jakiej używasz), bo często od tego są "plamienia" :)

A teraz uwaga - byłam dziś u gina i...... "Wygląda mi na dziewczynkę" :tak: Proszę się na razie nie przywiązywać, za miesiąc powiem na 100 %"
Jest cień nadziei, że będę miała upragnioną drugą dziewuszkę :-) Małą Małgosię... Oby tylko za miesiąc nie okazało się, że pisiak nagle urósł :szok:

Po tych emocjach od rana u gina, chodziłam do teraz jak na kręcona - zaprawiałam ogórki i pomidory na zimę, upichciłam rybkę na obiad... A teraz oczywiście leżę i "zdycham" ze zmęczenia:-(

Anisen, zrobisz jak będziesz uważała, ale myślę, że przy Twojej pracy, chyba jednak wskazane by było już trochę odpocząć od września na L4, bo tak dzieciaki i szanowne grono ;) Cię zamęczą

anisen mnie bolą..ale nie wiem czy to nie przez to, ze ja poprostu bardzooo duzo chodzę...I potem wrcaam do domu I padam...

Anisen, mnie też nogi od kilku dni bolą jakbym maraton przebiegła - łydki to twarde jak kamień mam... ale prawdą jest też, że od kilku dni pozwalam sobie być w domu na większych obrotach (zakupy, sprzątanie, zaprawy). To też może być powód...

Anisen, ja bym się chyba też zdecydowała by już iść, mimo że w szkole nie masz do czynienia z jakimiś maluchami to tacy licealiści też potrafią dać popalić, lepiej chyba sobie odpuścić:) Ja na l4 wybieram się prawdopodobnie od przyszłego wtorku, chociaż jeśli gin mi ustali następną wizytę nie za miesiąc a za 2 tygodnie to jeszcze tyle pochodzę:) U mnie w sumie jest tak że bardziej się opłaca być na chorobowym niż chodzić do pracy bo do zasiłku wliczają premie i trzynastkę więc średnia jest spoko:)

reklama
Do góry