reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Józefina - ja jeszcze dwa dni temu się roztapiałam jak big milk :) a dzisiaj fakt nie jest zimno ale skarpety frote na stopach mam bo ja zmarźluch okruuutny i stopy odczuwają to najbardziej :)

u mnie sałatka z tuńczyka gotowa, ogórkowa się musi jeszcze pogotować i aaamu a drugie jeszcze sie nie zastanowiłam ale coś wykombinuję :)

ale ciesze się bo nad ranem okropnie mnie z prawej strony macica chyciła. olbo skurcz albo sie naprężyła że nóg za chiny nie wyprostowałam ale już mnie drugi raz nie złapała. I czekam aż Mikuś mnie kopnie i czekam i czekam od wczoraj wieczora czekam ale może się doczekam :)

reklama
Fifka: zazdroszczę, ja czuję ruchy ale nie aż takie kopniaki. W poniedziałek dużo się ruszał, we wtorek w ogóle bo biegałam jak szalona a wczoraj i dziś też jakoś nie bardzo. Chyba mały leniuszek mi tam rośnie. Ale fajnie że nagrałaś mu film będzie miał pamiątkę :)

Fifka twój maly to szaleje jakby juz byl co najmniej w 30 tygodniu:)

Olich a skad wiesz jakiej wielkosci biust bedziesz miala przy karmieniu. moj do tej pory urósł tak bardzo ze nawet nie mysle co bedzie pozniej jak mleko sie zbierze. teraz ma o 2 rozmiary wieksze (75D) - ciężar i nic wiecej

Vinga moja tesciowa tez nie mysli o tym ze dziecko spi u gory i wali drzwiami jak szalona, na szczescie moja mala od malego przyzwyczajona do tego i jej to nie budzi. zreszta jak przyjechalam z nia z porodowki to maz konczyl lazienke i jeszcze jak ja to mowie mloty pneumatycznie chodzily:)

od wczoraj sie denerwuje bo moj m sie zbuntowala i nagle powiedzial ze nie chce Filipka, i juz nei wiem chyba nie uda mi sie go przekonac do tego imienia. musze znowu myslec nad imieniem, a juz sie przyzwyczailam

Ania, Pustiszi, nie ukrywam, że zazdroszczę wam takiej temperatury... u nas w cieniu 35 stopni jest, mały pomyka po domu tylko w pampku. byłam na chwilkę na dworze powiesić pranie, to myślałam, że zemdleję :no:
Ania, ja ostatnio pytałam mojego gina o połówkowe, bo jak będę na wizycie będzie równy 20 tydzień (19 skończonych), powiedział, że za wcześnie, że najlepiej zrobić około 22 tygodnia, wtedy ładnie widać serduszko. więc u ciebie będzie akurat :)
Fifka, no mały piłkarz ci rośnie w brzuchu :) Nataniel na tym etapie też już tak kopał, a teraz??? ehh czemu ciągle mnie to martwi, że nie czuję dzidzi
Pustiszi, jaką sałatkę z tuńczyka robisz?? rzuć przepis :)
padam od tego upału, dziś pranie, prasowanie i pakowanie. nie chcę sobie na jutro wszystkiego zostawiać, bo na szybko to prędzej większości zapomnę zabrać.... jeszcze jutro i jedziemy :)

Vinguś bardzo bardzo prościutka napiszę na obiadkach :)
a z pogodą to ciągle chłodno :)))) tyle że zapowiadają od niedzieli powtórkę powyżej 30 póki co nie myśle nacieszam się chłodem :)

WP_000485.jpgWP_000486.jpg
o taaak mam pochmurno i jest tylko 21 muuusze się pochwalić bo az się nie moge na te bure chmury napatrzec :)

Załączniki

• WP_000485.jpg
    WP_000485.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 24
  • WP_000486.jpg
    WP_000486.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi nawet nie wiesz jak Ci tego ochłodzenia zazdroszcze...u nas w sobote ma byc zimniej..a potem powtórka z rozrywki:p

Ja połówkowe to pewnie tak z poczatkiem września będę miala:)

A dzisiaj jadę do galerii zakupic spodnie ciązowe...szukalam jakis tanszych, ale chyba musze poprostu kupic te w h&m , bo jakosciowo najlepsze i ta gumka wysoka i gruba...a w sumie w zimeie to wazne będzie:) no i nie rozumiem dlaczegow szystkie inne firmy robią same proste te spodnie...tylko w h&m znalazłam ciązowe rurki...;/,...no i moze jakaś bluzkę zakupiętez:):) a co:p

Ikasia - powodzenia na zakupach ja i tak w domu siedze a na chwile wbijam się jeszcze w normalne aallee tak jak piszesz będzie chłodniej nowe kupić TRZA :)

Hej dziewczyny :)

Mam do was pytanie. Co myślicie o serze pleśniowym na pizzy? Mam ochotę na pizze 4 sery ale nie wiem czy mogę sobie na nią pozwilić :(

reklama
szlag mnie trafi!!!!!!!! tyle odpisywałam, milion stron przeczytałam i komp się zawiesił, szlag!

z tego wszystko idę robić zupę! buuuu

Do góry