reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Aniia00 - i moja i moja :) 20 stopni pochmurno i taki deszczyk mgiełka. można odetchnąć :)

Dokładnie :)

Dziewczyny tak myślę sobie, bo połówkowe USG mam 5 września i będzie to już 22-23 tydzień i nie wiem czy to trochę nie przypóźnawo no i po angielsku i pewnie nie wszystko zakumam :-) i myślę czy nie zapisać się prywatnie do mojego gina polaka na połówkowe też. Wtedy bym wszystko zrozumiała na 100% no i dzidzię bym sobie podglądnęła 2 razy :-):-)

Fifka u mnie pisze, że film video jest niedostępny :(((

reklama
fifka ja tez zazdraszczam. ja poczulak kilka dni temu tak fajnie...od tamtej pory cisza, czasem mnie smyrnie ale ledwo czuc. jakis len hehe

Ania, Pustiszi okrutne WY!!!! u mnie jest 38stopni w cieniu!!!:baffled::baffled::baffled:

Fifka może masz rację, musimy poćwiczyć. U nas znowu z nocą nie ma problemu, od początku odkąd bez pieluchy noce suchutkie i nie zakładam pampka tylko wieczorem siusiu i po obudzeniu siusiu, muszę się odważyć z autobusami. :tak:
A dyskoteka w brzuchu bomba :-D

Akuku jeszcze nie raz dostaniemy kopa ;-)

Ten filmik nakręciłam przed chwilą jak Konrad usnął a ja leżałam sobie obok. :-D Moje dzieci to istne ADHD... nie ma szans zeby się ne ruszał jak usiądę na dłuższą chwilę... gdyby tak było leciałabym pewnie na IP bo on cały czas się niemal o tak właśnie kręci...

Ja się boję co będzie za 2-3 miesiące... tak jak z Konradem będę wyła bo będzie mi żebra łamał...

chyba trochę spamuję ale co tam jeden post może zostanie mi wybaczony..

odnośnie tych staników na all.. są, ale ja mam pod biustem 65cm więc zakupienie 65-ki z dobra miseczką to nie jest taka łatwa sprawa :no:
w poprzedniej ciąży żeby nie mnożyć kosztów poprzerabiałam sobie normalne staniki, dokupiłam zapinki i przedłużki gdy rozciągnęło mnie pod żebrami do 70, i było mi wygodniej niż w kupionych w M&S karmnikach, bo zwykłe staniki miały fiszbiny i dużo ładniej kształtowały i trzymały biust.. więc zdziwiłam się bardzo gdy przeczytałam o stanikach za 35zł.

Aniia jak masz możliwość to idź pewnie :tak: będziesz spokojniejsza i zobaczysz dzidzie extra :tak:

Fifka serio z tym łamaniem żeber czy to przenośnia?? :szok:

Fifka super:) Ja tez mam codzien takie widoki:) Widać Filip idzie w ślady starszego brata i tez taki wiercioszek:)
U nas dzis w cieniu 34stopnie i tak ma jeszcze caly nastepny tydzien byc no tragedia. po obiedzie jedziemy nad wode bo w domu oszalec mozna :)

reklama
Do góry