reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ciekawe czy mojemu maluchowi też coś dynda:-D
Jej ostatnio mam mało czasu żeby wchodzić na forum, ale jeszcze tylko 2 tygodnie i idę na L4:)
Weszłam sobie na ten kalkulator i wychodzi na to że mogę szaleć bo mi 7 kilo brakuje do tego co pokazuje;-) Ostatnio lekarz mnie pytał czy nie mam apetytu że waga dalej na minusie a jem właściwie to samo co przed ciążą:)

reklama
oo jagus to szalej ;) widze ze tobie tez synek sie marzy ;)) hehe :)

miejski bandyta to ty masz termin na 27 grudnia łoł to ty juz ten tydzien :)) hehe

ja też u Bandyty wróże chłopca :)
co do wagi to ja mam 4 kg na plusie. już do 80 dobiłam :zawstydzona/y: mam nadzieję, że po porodzie szybko to zrzucę bo źle się czuję z taką wagą

vinga przy nowym mieszkaniu zawsze trochę stresu, a jak jjuż będziecie na swoim to o wszystkim zapomnisz

co do wagi ja mam 71 i patrząc na pomiar z mojej starej, która się zepsuła to jestem kilogram do tyłu

Mtako dziewczyny..ja dzisiaj byłam na działce u babci pozrywac maliny I myslalam ze sie tam rozplyne...a ma byc jeszcze cieplej...a dzisiaj ujuz było 34 stopnie:szok::szok:jutro siedze na pewno w domu:szok:

nadrobiłam :rofl2: a w międzyczasie naskrobałyście dodatkowe strony :rofl2:

z tych kilku-dziesięciu stron pamiętam serniki, croissanty malinowe i rosół :-p:-p:-p
a tak serio to dużo chciałam napisać ale wiele z tych rzeczy już nieaktualne więc musze postanowić postanowienie poprawy i być tu częściej żeby móc pisać na bieżąco :-)

waga... jestem na plusie prawie 3kg, jem tak samo, na początku ciąży nawet mniej bo od wszystkiego mnie odrzuciło, a waga rośnie :szok: why?? szczęśliwie po pierwszej ciąży nie miałam problemu ze zrzuceniem i po 2tyg ważyłam tyle samo co przed ciążą ale brzuszek już widać więc niektóre ciuchy musiałam już schować i trochę mi smutno :sorry:

przypomniało mi się :-) brawa dla mamy odpieluchowanego synka :tak: a dla Niego ukłony:tak: my jesteśmy na początku tej drogi bo nie nosimy pieluszki od tygodnia ale na podłogę już nie sikamy, gorzej z kupą :baffled: bo siiiiii już umiemy wymówić a kupa jeszcze nie :rofl2:

mam pytanie do dziewczyn mających zmywarkę: jak często i czym myjecie zmywarkę? bo ostatnio mam wrażenie że mi z niej śmierdzi :baffled::baffled::baffled: może jestem przewrażliwiona, niby po skończeniu mycia jest ok ale na drugi dzień już mnie złości:crazy: może to przez to że jej nie załączam co dzień tylko tak co 2 dzień i to naczynia... kurcze złości mnie ten zapach...

lato lato :) teraz mnie męczy a jak się skończy będę tęsknić ;-)

reklama
a jak chciałam na studniówke zaprosić chłopaka to żadnego nie było wolnego :) niech się rodzą siurdaczki :)
nie wiem czy mogę ale uśmiałam się po przeczytaniu ;-)

Mtako dziewczyny..ja dzisiaj byłam na działce u babci pozrywac maliny I myslalam ze sie tam rozplyne...a ma byc jeszcze cieplej...a dzisiaj ujuz było 34 stopnie:szok::szok:jutro siedze na pewno w domu:szok:

u mnie ma być jutro do 36 także drżę, a w niektórych oknach brak rolet bo mi wykupili promocyjne w castoramie :angry: i chyba znowu będę ręcznik wieszać:rofl2:

Do góry