reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ciekawe czy mojemu maluchowi też coś dynda:-D
Jej ostatnio mam mało czasu żeby wchodzić na forum, ale jeszcze tylko 2 tygodnie i idę na L4:)
Weszłam sobie na ten kalkulator i wychodzi na to że mogę szaleć bo mi 7 kilo brakuje do tego co pokazuje;-) Ostatnio lekarz mnie pytał czy nie mam apetytu że waga dalej na minusie a jem właściwie to samo co przed ciążą:)

reklama
oo jagus to szalej ;) widze ze tobie tez synek sie marzy ;)) hehe :)

miejski bandyta to ty masz termin na 27 grudnia łoł to ty juz ten tydzien :)) hehe

ja też u Bandyty wróże chłopca :)
co do wagi to ja mam 4 kg na plusie. już do 80 dobiłam :zawstydzona/y: mam nadzieję, że po porodzie szybko to zrzucę bo źle się czuję z taką wagą

vinga przy nowym mieszkaniu zawsze trochę stresu, a jak jjuż będziecie na swoim to o wszystkim zapomnisz

co do wagi ja mam 71 i patrząc na pomiar z mojej starej, która się zepsuła to jestem kilogram do tyłu

Mtako dziewczyny..ja dzisiaj byłam na działce u babci pozrywac maliny I myslalam ze sie tam rozplyne...a ma byc jeszcze cieplej...a dzisiaj ujuz było 34 stopnie:szok::szok:jutro siedze na pewno w domu:szok:

nadrobiłam :rofl2: a w międzyczasie naskrobałyście dodatkowe strony :rofl2:

z tych kilku-dziesięciu stron pamiętam serniki, croissanty malinowe i rosół :-p:-p:-p
a tak serio to dużo chciałam napisać ale wiele z tych rzeczy już nieaktualne więc musze postanowić postanowienie poprawy i być tu częściej żeby móc pisać na bieżąco :-)

waga... jestem na plusie prawie 3kg, jem tak samo, na początku ciąży nawet mniej bo od wszystkiego mnie odrzuciło, a waga rośnie :szok: why?? szczęśliwie po pierwszej ciąży nie miałam problemu ze zrzuceniem i po 2tyg ważyłam tyle samo co przed ciążą ale brzuszek już widać więc niektóre ciuchy musiałam już schować i trochę mi smutno :sorry:

przypomniało mi się :-) brawa dla mamy odpieluchowanego synka :tak: a dla Niego ukłony:tak: my jesteśmy na początku tej drogi bo nie nosimy pieluszki od tygodnia ale na podłogę już nie sikamy, gorzej z kupą :baffled: bo siiiiii już umiemy wymówić a kupa jeszcze nie :rofl2:

mam pytanie do dziewczyn mających zmywarkę: jak często i czym myjecie zmywarkę? bo ostatnio mam wrażenie że mi z niej śmierdzi :baffled::baffled::baffled: może jestem przewrażliwiona, niby po skończeniu mycia jest ok ale na drugi dzień już mnie złości:crazy: może to przez to że jej nie załączam co dzień tylko tak co 2 dzień i to naczynia... kurcze złości mnie ten zapach...

lato lato :) teraz mnie męczy a jak się skończy będę tęsknić ;-)

reklama
a jak chciałam na studniówke zaprosić chłopaka to żadnego nie było wolnego :) niech się rodzą siurdaczki :)
nie wiem czy mogę ale uśmiałam się po przeczytaniu ;-)

Mtako dziewczyny..ja dzisiaj byłam na działce u babci pozrywac maliny I myslalam ze sie tam rozplyne...a ma byc jeszcze cieplej...a dzisiaj ujuz było 34 stopnie:szok::szok:jutro siedze na pewno w domu:szok:

u mnie ma być jutro do 36 także drżę, a w niektórych oknach brak rolet bo mi wykupili promocyjne w castoramie :angry: i chyba znowu będę ręcznik wieszać:rofl2:

Do góry