Vinga no to jakaś nie poważna ta baba, skoro była przy tym a teraz ma pretensje, a poza tym to wy jesteście "klientami" płacicie to i żądacie, a większe mieszkanko wiadomo, że będzie lepsze. Daj radę do przeprowadzki, a później już będzie błogi spokój i szczęście, że jesteście na swoim
reklama
delewarre
Fanka BB :)
Hej :-) Ja jeszcze przedurlopowo, ale w biegu ciągle w sobotę wyjeżdżamy i masę rzeczy mam jeszcze do kupienia i do zrobienia
Nie wiem co się tu działo przez te kilka dni tutaj, bo mi komputer padł w domu - chyba z upałów :-(, a tak szybko nie nadrobię, bo mój szef właśnie wrócił po urlopie więc ciężko mi w pracy wejść na forum. Przywlokłam dzisiaj tego mojego gracika do pracy to mi informatyk może coś zrobi, żeby zadziałał....
Postaram się trochę nadrobić jeszcze przed wyjazdem
Nie wiem co się tu działo przez te kilka dni tutaj, bo mi komputer padł w domu - chyba z upałów :-(, a tak szybko nie nadrobię, bo mój szef właśnie wrócił po urlopie więc ciężko mi w pracy wejść na forum. Przywlokłam dzisiaj tego mojego gracika do pracy to mi informatyk może coś zrobi, żeby zadziałał....
Postaram się trochę nadrobić jeszcze przed wyjazdem
P
Pustiszi
Gość
Vinga - baba to może cmoknąć was. Wasz wybór wasze pieniądze wasza decyzja a ona powinna wszystko przyjmować z pokorą czemu tej cechy tak wiele ludzi już nie ma ...
miejskibandyta
Olich - też mi się wydaje, że ginekolożka jest okej Jedyne co mogła sobie darować, to wpisywanie dotyczące poronienia, bez uprzedniego poinformowania Cię, że jeśli tak wpisze, to szybciej w szpitalu Cię przyjmą i dokładniej Cię zbadają (podejrzewam, że właśnie dlatego tak wpisała). Dobrze, że o Tobie myśli i mimo, że już kilka dni od badania minęło, to ma Cię w pamięci
Ania - racja, musisz być silna dla Maleństwa, ale również dla siebie musisz być harddd Wyprawki zazdroszczę - miły gest ze strony szpitala
Vinga - nerwy nerwami, ale warto chyba, skoro mieszkanko większe. Z planami mieszkań zagospodarowania przestrzennego były, są i zawsze będą cyrki przy zmianach/ingerencjach. Taki urok formalności. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko było pozałatwiane. A co do Nataniela - ja wiem z mojego doświadczenia, zaledwie 23-letniego, ale jednak, że jak się coś psuje, nie układa, to hurtem Więc Nataniela humory, humorki to pewnie składowa tych tak zwanych małych nieszczęść Głowa do góry!
Ania - racja, musisz być silna dla Maleństwa, ale również dla siebie musisz być harddd Wyprawki zazdroszczę - miły gest ze strony szpitala
Vinga - nerwy nerwami, ale warto chyba, skoro mieszkanko większe. Z planami mieszkań zagospodarowania przestrzennego były, są i zawsze będą cyrki przy zmianach/ingerencjach. Taki urok formalności. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko było pozałatwiane. A co do Nataniela - ja wiem z mojego doświadczenia, zaledwie 23-letniego, ale jednak, że jak się coś psuje, nie układa, to hurtem Więc Nataniela humory, humorki to pewnie składowa tych tak zwanych małych nieszczęść Głowa do góry!
a u nas z upalu zrobila sie wichura , burza i deszcz a raczej ulewa stulecia ) moja luska latala na golasa po balkonie i sie nie bala burzy ale tak sie rozpetala ze musielismy zabrac dziecko bo balkon mamy taki dobrze kryty a juz balkon caly mokry
bandyta a ty kiedy masz usg na ktorym poznasz plec?bo ty to chyba zaraz tez polowkowe?
bandyta a ty kiedy masz usg na ktorym poznasz plec?bo ty to chyba zaraz tez polowkowe?
miejskibandyta
Blue - ano mam się zarejestrować na badanie w okolicach 15 sierpnia. Czekam do ostatniej chwili bo mój Mariusz ma tyle pracy, że sam nie wie kiedy będzie wolny, więc albo w poniedziałek 12 sierpnia albo środa 15 sierpnia. A płeć - no cóż, moje Dzidzi od początku pokazywało coś między nóżkami, jakby siusiaka, ale Pani Doktor powtarza, że to mogą być jeszcze wargi sromowe na zewnątrz. Mam nadzieję, że tym razem będziemy widzieć dokładnie wszystko Mariusz marzy o kobietce
P
Pustiszi
Gość
Blue - u mnie w nocy była ulewa i waliły pioruniska ale znowu dziś Sahara susza wiatr zerowy
znalazłam fajny kalkulator wagi kobiety w ciązy któraś z sierpniówek bodajże zapodała ale tu wkleiłam https://www.babyboom.pl/forum/stycz...i-wszystko-co-dobre-na-nude-66482/index7.html
znalazłam fajny kalkulator wagi kobiety w ciązy któraś z sierpniówek bodajże zapodała ale tu wkleiłam https://www.babyboom.pl/forum/stycz...i-wszystko-co-dobre-na-nude-66482/index7.html
dona_76
olich uwazam jak dziewczyny ze lekarz jest dobry skoro mysli o pacjentach i zastanawia sie nawet poza wizytami czy czego nie przeoczy. fakt ze najadlas sie strachu biedaczko i nie zazdroszcze ale wazne ze wszytko ok
vinga super ze mozecie wziac to wieksze mieszkanie, z dwojka dzieci zawsze lepiej. a co do natanielka to przejdzie mu, moze przez ten upal jest taki, bo moja oliwka tez dzisiaj bardzo nieznosna
miejsckibandyta gratuluje wspolnego zamieszkania
co do wagi to mam juz 4,5+, aha i anemia mi wyszla ale juz tabletke lyknelam
komus cos jeszcze mialam napisac ale niestety niepamietam komu
vinga super ze mozecie wziac to wieksze mieszkanie, z dwojka dzieci zawsze lepiej. a co do natanielka to przejdzie mu, moze przez ten upal jest taki, bo moja oliwka tez dzisiaj bardzo nieznosna
miejsckibandyta gratuluje wspolnego zamieszkania
co do wagi to mam juz 4,5+, aha i anemia mi wyszla ale juz tabletke lyknelam
komus cos jeszcze mialam napisac ale niestety niepamietam komu
Ostatnia edycja:
reklama