reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej! :)

Ahh ja nareszcie już w Zawierciu w naszym (wynajmowanym) mieszkanku. Miesiąc temu podpisaliśmy umowę, a jakoś tak wyszło, że zaledwie parę dni pomieszkaliśmy razem. Teraz mam nadzieję, że nic mnie już do Bytomia na dłużej niż jeden dzień nie ściągnie, aczkolwiek moja mama chciała, żebym jeszcze z nią z tydzień, może dwa posiedziała. Oj nie! W czasie ciąży powinniśmy siebie z Mariuszem czuć i być blisko siebie :) Jestem taaaka szczęśliwa, że nareszcie mieszkamy razem a nie pomieszkujemy.

Dziś dużo pracy mnie czeka, takiej domowej :) Sprzątanie, układanie, mycie, wycieranie, prasowanie. Ktoś chętny do pomocy? :)

Lecę poczytać Wasze posty, bo nic nie wiem co u Was. Jedyne co doczytałam to to, że coś o siuśkach pisałyście, nocnikach, pampersach terefere, i mi się przypomniała scena z filmu "I kto to mówi", jak młody rozmawiał z sedesem, który chciał go zjeść :D

Miłego dzionka!

reklama
justynaj wszystkiego najlepszego ;***!!(przepraszam wiem ze mialam napisac to wczoraj ;()

pustiszi zobacz ktory tydzien zaczynasz ;))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :-)
Dawno mnie nie było. Pomału wracam do świata żywych, nie jest lekko, ale jest lepiej, muszę być silna dla tego maleństwa, które we mnie rośnie. Nie pamiętam już czy pisałam, jak byłam na wizycie kontrolnej w szpitalu tydzień temu, dostałam dwa kupony. Jeden mogłam wymienić w aptece na zestaw witamin ciążowych, a drugi na wstępną wyprawkę dla dziecka :) Znalazł się tam ręcznik z kapturkiem, chusteczki nawilżane, kremik na odparzenia, oliwka, próbka żelaza do picia dla mamy, nawet próbka płynu do prania i płukania dziecięcych ubranek, gryzaczek, łyżeczka do karmienia dla większego dzidziusia, pasta do zębów, i przyciemniacz na szybkę do samochodu z motywem z jakiejś bajki :) Wszystko zapakowane w plecaczek :) Jak będę miała chwilę to wrzucę fotkę jak chcecie :) Fajne takie coś jest :)

Blue - właśnie suwaczek jest boooski :) ale jednocześnie już prawie poooołooowa!!! armagedon :)

Ania00 - wszystko się poukłada pomalutku, dla malucha wyprawka super dużo skłandików dodali :) i czekamy na foto :)

No to macie :-) ruszyłam szanowną i zrobiłam fotkę :-)
DSCN0789.jpg

Załączniki

• DSCN0789.jpg
    DSCN0789.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 30
o ania jak milo a czemu to nie wszedzie daja ;)) hehe

Nie wiem czy wszędzie :) Tu gdzie mieszkam są szpitale gdzie tylko przychodzą na świat maluszki, w Dublinie jest około 3 lub 4 tych szpitali, spośród nich wybiera się wiadomo- jeden i tam jesteś pod opieką, jak przychodzisz pierwszy raz, to wtedy przy rejestracji dają właśnie taką saszetkę z ulotkami i kuponami, które można wymienić na różne pierdółki :) Mi się akurat trafiły witaminy na miesiąc i mini wypawka :-)

witam i ja
wybaczcie ale sporo się w moim życiu ostatnio dzieje i kiepsko sobie z tym radzę. czasu na forum zostaje mało niestety.
wczoraj zmieniliśmy decyzję co do mieszkania, okazało się, że w tym samym bloku jest mieszkanie 65m2 (proponowane nam było 45m2) i dziś jest latanie po bankach czy stać nas na większy kredyt. ale już postanowione i bierzemy te większe, bardziej przyszłościowe jest. dziś zadzwoniła pani pośrednik z pretensjami, że w poprzednim mieszkaniu są zmiany porobione!!! ale się wkurzyłam, bo sama na siłę wywołała ostatnio pana od zakładania wody i grzejników i kazała nam z nim ustalać szybko rozmieszczenie zlewu i jednego grzejnika. wszystko było omawiane przy niej a teraz ma pretensję że pozmieniane jest ehhh. dobrze, że mój P z nią gadał bo ja chyba bym ją uszkodziła przez telefon, niepoważna kobieta!! więc P teraz wydzwania do robotnika, żeby z powrotem zmieniał położenie wszystkiego, na takie jak jest w planie mieszkania :no: no już siły nie mam, cyrk na kółkach. do tego wszystkiego w Nataniela coś wstąpiło i nie mam siły na niego. non stop ryk, już psychicznie siadam

vinga biedna to ty idz sie z malym wycisz a forum spokojnei wieczorem , oja mala tez czesto miala takei fazy jak wchodizla w etap ja sama;; :OOOtrzymam kciuki za wiekszy kredyt a mieszkanie zeczywiscie wieksze sie wam przyda ! ;*a moze i ząbki malemu dokuczaja ;(

reklama
oj raczej jemu to głupotka dokucza nie ząbki. kredyt już wiemy, że możemy wziąć większy.
a wieczorem to mężasty przyjeżdża i piekli się "co znów styczeń? czy październik?" więc jest wojna

Do góry