reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Oj zajebiste te sloneczniki Bandyto, to Ci sie bedzie dobrze spalo dzis co?

Jagus ale fajnie maz obsluguje zmywke:-)ale tez ten wstret do zapachow to nic milego. Mnie na szczescie juz okolo tydzien temu przeszlo...witaj normalne zycie i zapieerdol w kuchni:-Dna szczescie gotowanie uwielbiam, no wkladanie do zmywki juz mniej, ale coz moj tak zajety praca, ze od swieta czasem powklada lub powyciaga;-)

reklama
blue i inne koleżanki: a co byście obstawiały u mnie?
jak na koniec czerwca Pan Doktor mówi: chyba chłopak bo coś tam jest ale poczekajmy,
na wizycie w drugiej połowie lipca mówi: chyba kobitka a mąż na to jak to ostatnio Pan mówił że chyba chłopak? w końcu doktorek stwierdził no coś tam jest ale poczekajmy, bo bąbel cały czas się wiercił i zasłaniał.

Ja bardzo chciałabym chłopaka ale po ostatniej wizycie to nic nie wiem i boję się że się nastawiłam na tego Wojtusia a potem będzie mi tak jakoś przykro

Dziewczyny nie nadrabiam was bo za duzo tego... nie odzywałam sie znowu pare dni bo wyladowalam w szpitalu z malenstwem wszystko dobrze to moj organizm nawalil... w skrocie mialam strasznie zawroty glowy i zaburzenia rownowagi nawet w pozycji lezacej... wyladowalam na uroczym SORZE ale nie powiem opieka i podejscie mnie zaskoczylo bylam przyjeta poza kolejnoscia i wszystko bylo robione w trybie ekspresowym pozniej przewiezli mnie na gin-poł Oluś fikał radosnie serduszko bije tylko mama zle sie czuje... nawodnili mnie potrzymali 4 dni i jestem w domu nie czuje sie jeszcze najlepiej ...ehh jeszcze dzis w nocy jedna z dziewczyn z oddzialu poronila w 10tc doslownie na moich oczach o tej samej godzinie w nocy do lazienki poszlysmy zanim doszla chlusnela krwia... tak mi przykro sie zrobilo a nawet kobiety nie znalam:((
ale nie rozpisujac sie zyje, wszystko jest ok w miare przyplywu sil bede wiecej pisac buziaki!!

Czikusia najwazniejsze ze Ci pomogli i ze z dzidzi wszystko dobrze. A sytuacja z kolezanka z sali przykra bardzo.Teraz jak same jestesmy w ciazy tym bardziej wrazliwe jestesmy na czyjeś straty:(

miejski bandyta: zazdraszczam tych kwiatków, są świetne :-) pochwal się proszę jak to trzeba wychować swojego faceta żeby takie do domu przynosił?? :-D Muszę potrenować na moim

Czikusia: super że już lepiej i że już jesteś z nami. Odpoczywaj i trzymamy kciuki za Ciebie i Maluszka żeby wszystko było na maksa ok

czikusia bardzo przykre ;9 dobrze ze wrocialss do nas i wszystko dobrze :( !!! ;*
ja uzywam do zmywarki kostek w5 z lidla od jakiegos czasu bo anisen polecila i sie swietnie sprawdzaja i cale rozpuszczaja , :) a my wstawaimy(to znaczy ja) zmywarke codziennie :)
bandytka sliczne ale masz chlopa fajnego ;) dba o ciebie ;)) niby nic a taki gest i odrazu czlowiek zadowolony :)
cleopatra ja obstawiam u cb chlopczyka :) bedzie drugi wojtus moj tez wojtus ;)

Czikusia- dbaj o siebie, mam nadzieję, że masz się już lepiej. Przykro mi z powodu koleżanki z sali :(

blue a ja już 3 raz się pytam co u mnie obstawiasz i nie mogę natrafić, bo zaraz giniesz gdzieś hihi
biggrin.gif
może teraz się uda
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Uhu... ale nadrabiania....

Dzisiaj byli u nas goście (znajomi wrócili się pobrać w Polsce i wyjeżdżają z powrotem do Angli) Ależ fajnie było z nimi posiedzieć...

Vinga
matko współczuję tego bałaganu.... ale to wszędzie jak zaczynają się papierkowe sprawy to zaczynają się schody...

Badyta to trzymam kciuki zeby maleństwo nie było byt wstydliwe :-D
A kwiaty śliczne!! Kocham słoneczniki!

Co do wagi to ja powinnam ważyć TERAZ 8kg więcej :szok::szok::szok: Bo mam 4kg na minusie...

Blue
eheh miażdżą te statystyki! Ale chłopaków się namnożyło!

Józefina
w takim razie powodzenia z oduczaniem pieluszek!!! Konradowi się czasem zdarza jak się zapomni ale bywają dni bez żadnych wpadek :-)

Ja zmywarki nie myję... czyszczę tylko regularnie filtry a ona się przecież myje sama podczas mycia naczyń...

Vinga tabletki tylko Finish albo Somat... kupiliśmy ostatnio te z biedronki i po prostu tragedia... Nie domywają i straszy osad po nich jest... Dla nas opakowanie 100sztuk starcza na 3-4 miesiące więc to wcale nie duży wydatek

Czikita
dobrze że jest już lepiej...

Ah a u nas jutrzejsze badnie odwołane bo Konrad w nocy strasznie kaszlał... Teraz cały dzień cisza i troszkę zła jestem czy to coś się wykluwa czy po prostu coś tam go swędziało i nie potrzebnie lekarka nie dała nam zaświadczenia...

reklama
Do góry