reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ah... Wy tu o skwarach a u mnie lało cały dzień... dopiero po obiedzie się rozpogodziło i wyszłam z mężem i malym na spacer i zakupy... A zaraz idę zrobić sobie ucztę i obejrzymy jakiś film :-D

Blanka mój mały jest starszy niż wynika z teriminu @ o prawie tydzień... a przytulania skończyliśmy 17dc... 15dc byłam u gina i byłam wtedy przed owulacją... choć jakiś tam pęcherzyk już był... Miałam w sumie 4 owulację w tym cyklu - byłam lekami stymulowana i trudno stwierdzić w której owu zaszłam...
Ja się długo starałam więc w pewnym momencie w ogóle chciałam zajść i już mi było obojętne... a jak widać 4 pęcherzyki a tylko jedno się udało zapłodnić... a mogły być czworaczki :-D

Hope ja tak zrobiłam...on niby siadał czasem na sedes - nocnik jest fe... - ale raz zrobił raz nie... zdjełam i jakiś tydzień latałam z mopem i prałam majtki (moja rada... nie puszczaj z gołym tyłkiem tylko w majteczkach bo wtedy czuję że jest coś nie tak i jest niewygodnie...) no i nauczył się prosić. wpadki były, ale im dalej w las tym było lżej... cieszę się bo 2 w pampersach to ciężka sprawa...

Blue
to już niedługo :* a jaka będzie radość jak już odnosisz fryzurę!!

Anisen
ojjj to ja czekam na fotki sukienki!!!

Olich o matko...współczuję przeżyć... porąbana ginka tak cię nastraszyła...

Idę zmężem fiml oglądać :D

reklama
moja mala spi moj m zrobil spaghetti i go okrzyczalam ze niedobre mieso itd i mi tak holernie przykro ale jak go prosilam to zrobil po swojemu ;(
fifka ide na czwartek bo okazalo sie ze m ma w czwartek wolne a nie srode , kurde mam nadzieje ze sie nic juz nei przesunie, oni ccha jechac nad moze w czwartek..eh ja chcem scic te klaki :(
olich ale ginka :( narobila krzyku, dziwna :(wspolczuje strCHU :(

Wow Fifka ale byś miala wesoło z czwórka:):) Jestem tak zrąbana ,ze padam na pysk pół godz temu wróciłam z małym z dworu;-)

olich: z jednej strony współczuje bo tych nerwów już nikt z Ciebie nie zdejmie, z drugiej strony lepiej że dmucha na zimne niż byś później miała żałować

ja zrobiłam obiad mąż przyszedł to podałam a teraz on przed kompem gra niestety :wściekła/y: no to i ja przed komp i do was:-)

załamałam sie...babole z moich okolic i nie tylko...musze zdobyć 2 kiecki w tym jedna typowo na weselicho a jedna może być mniej wyjsćiowa bo to na poprawiny.....i podobno w lublinie jest nędza jesli chodzi o kiecki...moze któras z was wie gdzie mogę sobie sprawić coś co nie przypomina plandeki

Oj ja zaraz jadę do lekarza z małym sprawdzić czy kwalifikuję się na jutrzejsze badanie oczu pod narkozą... kurcze kaszlał całą noc więc pewnie się przesunie... szlag by to... :confused2:

Blanka a no by było wesoło... ale nie bałam się, bo z Konradem też byłam stymulowana lekami a jednak tylko jeden z tego wyszedł :-DU mnie nie tak łatwo o ciąże...

reklama
Diablica - teraz obojętnie gdzie nie pójdziesz do butiku wiedz że w następnym jest to samo wszedzie te same sukienki.... ja byłam w leclercu na zana w defacto były takie same jak w 2 butikach w tesco w pasażu. Może by tak przelecieć Bazar na dole Nova na górze i targ na podzamczu ten z białymi budkami.. bo ja orsay, reserved, itp. z nich szybciej wychodziłam niż wchodziłam.

Mój w pracy wifi nadal nie naprawione ślęcze na podlodze... w nocy była taaaaka burza że mało spałam taka wyrzmięta jestem :baffled:

ale puuusto ja już się wyspałam a teraz sobie odpowiadam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry