reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ania myslę sobie żę jezeli czujesz sie na siłach to skończ jak najwiecej bo pozniej jak juz urodzisz bedzie ci trudniej, a teraz na pewno bedziesz miala większe ulgi wlaśnie ze względu na ciażę. nauczyciel też człowiek:)

Fifka wielkie gratulacje bo na prawdę wcześnie.

reklama
tez tak mysle ale jak to ludzi ekiedys chowali dzieci uwazali ze lansko wszystko zalatwi ;( a z ta scierka to faza dzieci ,, co one nie wymysla ;))
lucja ostatnio chodzi ze mna jak ide szybko siku no bo sie nie zamkne jak same jestesmy w domu bo by sie zaplakala ze nei moze otworzyc ;) i slyszala ze siusiam i podeszla i zaczela mnie odsuwac bo krcilo ja zeby zobaczyc skad ten dzwiek a ja mówie zobacz jak mamusi nocniczek ladnei gra a twoj pusty hehhe :)

Dzięki.No i chyba rzeczywiscie skoncze ten 5 semestr :) bede miala juz spokoj..a poki co zaczynam sie czuć coraz lepiej a i czas do porodu szybciej zleci :)
Przepraszam za haotyczność . ..ale ostatnie na niczym sie skupic nie moge. za duzo chce zrobic i wszystko sie miesza.

Aniu fajną bedziesz mieć pamiątke takie zdjecia brzuszka tydzien po tygodniu:) Ja teraz tez obiecałam sobie pstrykać.

Vinga znow przeoczyłam. Gratki za 10miesiecy Nataniela ! To juz poważny wiek:) Zaraz roczek:-):-):-)

Fifka i Tobie tez gratuluje a raczej synkowi za takie szybkie odpampersowanie:)

My bylismy na lodach, potem w parku karmić kaczki bo mały ma z tego frajdę no i plac zabaw w domu bylismy o 20.30 szybka kapiel kolacja , maly oglada bajki a ja odpoczywam:)

Blue niestety to prawda...

Dzisiaj babcia zdziwiła się że mówię do Konrada tak jak do dużego chłopca. W sensie jak coś robi nie tak to zatrzymuję go i tłumaczę np. "Kochanie tak nie wolno, wrzucaj śliwki do tego wiaderka a nie w krzaki" Mnie zdziwiło jej zdziwienie bo on zrozumiał co do niego powiedziałam i zaczął wykonywać to co poradziłam. Babcia jednak twierdzi ze to dziecko i dziwne jest dla niej ze on rozumie... i tu właśnie widać jak bardzo dzieci kiedyś były bagatelizowane... bo przecież to "półgłówek" jeszcze...

Anka
przeczytałam jeszcze raz i chyba kapuję. Ja bym robiła teraz... Ja z kolei kończę studia... Kiedy urodziłam Konrada ledwo ten rok pociągnęłam i teraz będę się starać załatwić tyle ile mogę przed porodem... nawet jak dziecko ma 3-4 miesiące to ciężko je zostawić kiedy karmi się piersią... a kiedy się uczyć??

Usg mam za 4 tyg dopiero :( 2.09 ... chyba padne jak nie pokaze co ma miedzy nozkami.

5 semestr pojde zalicze ,konczy sie w grudniu/styczniu.wiec moze sie wyrobie. ale 6 (maturalny) sobie odloze. spotkania są co tydzien..calymi dniami nie bedzie mnie w domu.a jakos nie wyobrazam sobie zostawic malenstwa miesiecznego na cale weekendy. zalezy mi by byc blisko niego i karmic jak najdluzej.nie wiem czy dobrze mysle.na moim poprzednim forum (sierpniowkowym)zostalam opierdzielona i wyzwana od leni. Ale ja po prostu nie chce go zostawiac.

od leni zartujesz przecierz nei dasz rady zostawic malego dziecka przecierz nauka jak moze to nei ucieknie!ale jakies mialaas nie mile dziewczyny na sierpniowkach:szok:

2 lata było ok...a teraz mnie zjechaly. powiedzialy ze bawie sie w dom i jestem nieodpowiedzialna.powinnam isc do szkoly i zadbac o wykształcenie. a dziecko na mm przezyje.
Tyle ze w tym momencie dla mnie dziecko jest najwazniejsze..i to ze to ja bede mu przeciez najbardziej potrzebna w pierwszych miesiacach zycia,poza tym chce karmic jak najdluzej :( juz sama nie wiem czy to ja jestem jakas pir.ta... czy co :(

reklama
wgl ich nie slucahj koncz ta szkole w miare mozliwosci ja tez w ciazy konczylam szkole ale juz w maju mnie odeslali do domu bo sie bali ze zaczne im rodzic a ze mialam wszystko zaliczone to nie musialm sie juz tam czolgac ;)a w czerwcu urodzilam ;)
mozesz skonczyc jak odchowasz !

Do góry