reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
wróciłam z weselicha...było super...ja sie ulotniłam do pokoju o 3...wiec chyba I tak dlugo dałam rade....dzisiaj umieram...non stop bym spała...ale juz w domku:)ide Was nadrabiac:)

Ikasia - fajnie że się wybawiłaś :) teraz prawo do odpoczynku należy się :)

A ja Jestem obrażona ... Cały dzień przespany ... Chciałam iść na spacer ... To nie ja rozumiem że niedziela jedyny dzień gdzie moze moj odespac ale cały dzień ?? Tylko przerwy na jedzenie a teraz zjadł pozny obiad i pojechal odwiesc komórke koledze bo naprawiał .... A jaaaa??? Ja dzisiaj przeczytałam cały internet ... Jakbym się tych marokańców i turków nie bała to bym dawno po spacerze sama była :(:(

Witajcie wieczornie :)
Zaraz klade niedobrotke spać..to troszke mam nadzieje Was podczytam :)

Dzisiaj caly dzien u tesciow...a wieczorem nuda :) a oto efekty :
DSCF5217-horz.jpg

Załączniki

• DSCF5217-horz.jpg
    DSCF5217-horz.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 30
Uf... mały śpi a ja w końcu mogę zajrzeć na forum.... byłam dzisiaj z mamą i babcią na działce zerwać maliny i śliwki! :-D Najadłam się witamin aż mi uszami wychodzi i się śmieję że jutro z Konradem to z sedesu nie zejdziemy przez te śliwki... :-)

A no i pochwalę się że Konrad jest już dzieckiem bez pieluszkowym!! Dzisiaj mija miesiąc jak nie ma na sobie pieluszki i super woła! Praktycznie nie mamy już żadnych wpadek! :tak:

Hahah Blanka dobre! Nie wpadłbym na to ze zupa wodowa to rosół!!
U mnie Adrian wariuję tak właśnie po słodkim a ja ostatnio jak nie słodycze to owoce jem więc wariuję cały czas :-D Kiedy to małe śpi??

Ja chyba jutro ugotuję bo mężowi obiecałam. Ja nie lubię, ale on i Konrad bardzo...

Vinga
wszystkiego dobrego dla Natanka!! Kurcze niby nasze dzieci ten sam rocznik a jaka przepaść wiekowa na razie... utuliłabym takiego maluszka!

Ikasia
fajnie że się wybawiłaś! Ja mam dwa wesela we wrześniu i w październiku... już szukam sukienki na ciążowy brzuszek...

Anna hahaha faaajne!!

fifks to gratulacje !!! super ze maly juz siusiu wola , moja luska chodzi w majtkach po domu i jak jej sie chce siku to nei usiadzie na nocnik tylko idzie sie w kąt wysikaac, czyli skoro jak idzie w kat to wie ze zaraz zrobi sisi a na nocnik nei usiadzie ;OOO ? o co chodzi ?

ania swietne zdjcia brzuszek duzy ;))

Ania - suuuper brzusio i fotki zpomysłem super !!!

Blue - rozwaliłaś mnie z tym kątem :) mama mi mowila ze ja sie chowalam po katach na cos grubszego a siku tata w dupe mnie lał za każdym pudłem albo niedolataniem do nocnika i sie nauczyłam ale nie pamietam oczywiście.

Pamietam tylko ze scierki ssałam do podłogi wchodziłam pod zlew do szafki siadałam przy śmieciach brałam ściere i doiłam. Mama mówiła że wiedziała odrazu gdzie iść jak cicho w domu było :)

Aniu fajny pomysł - pamiątka jak nic
Pustiszi fuuuuuuuj hehehhee biedna ta Twoja mama - się miała z Tobą

a mi goooorącoi już któryś dzień dzidzi nie czuję :-( mam nadzieję, że to mój chory schiz...

63302_599199640100808_427340349_n-horz.jpg
ciesze sie ze sie podoba :D jeszcze dzisiaj kolejne do kolekcji zrobilam :D ehh

mam dylemat
Niby nic strasznego ale nie wiem co robic.
Ukończylam juz 4 semestry.Zostały mi dwa ostatnie i matura. Semestru maturalnego napewno nie przechodze bo spotkania są co tydzien i nie bede chciala malenstwa zostawiac na cale dnie,ale semestr 5 konczy sie grudzien/styczen.. wiec pewnie jeszcze przed porodem bym sie wyrobila..ale zalozenie bylo takie ze sobie poki co odpuszcze i wezme za siebie te najgorsze ostatnie miesiące. Zadbam o siebie i o maleństwo.Chociaz korci mnie by nie ukonczyc 5 i miec juz z glowy.Wrazie czego zloze podanie o przyspieszenie egzaminow ..a ze wzgledu na ciaze nauczyciele bedą lżej mnie traktować.. Ehh..kurde.nie wiem. ISC czy NIE isc? o to jest pytanie

Załączniki

• 63302_599199640100808_427340349_n-horz.jpg
    63302_599199640100808_427340349_n-horz.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Blue spróbuj z sedesem... Konrad nie narobi na nocnik... ma po prostu nakładkę i biegamy do WC tam gdzie "mama i taka" :-) dzieciom jest chyba łatwiej tam chodzić bo przecież często nas widzą. Ja Konradowi od maleńkości tłumaczyłam co mama czy tata teraz robią i pozwalałam patrzeć.

Pustiszi
boże kochany... aż mi ręce opadły... karanie za sikanie to najgorsza metoda bo działa odwrotnie... Dziecko kojarzy sikanie czy kupę jako coś złego a nie przyjemnego... i wtedy właśnie zaczyna się chować i robić po kątach...

Anna
nie mam w ogóle pojęcia... szczerze to nawet nie za bardzo zrozumiałam o co ci chodzi...

Dziękuję! Jestem z Konrada MEGA dumna! Bo nie wiele dzieci da się tego nauczyć tak wcześnie! Zuch mój chłopiec!

Ostatnia edycja:
Do góry