reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Napewno skoncze. 2 lata do szkoly nie chodzilam i wrocilam do niej. to i jak rok nie pochodze to wroce na ostatni semestr. przeciez mam motywacje..ale dziecko jest dla mnie najwazniejsze.bliskosc matczyna itp. czyz nie?

reklama
ja jestem z toba i uwazam ze twoja decyzja jest najlepsza, szkola nei dostanei nog i nei spierdzieli na ksiuty , zdazysz wszystko pogodzic!
lece spac kochane dobranoc ! :)

ja jestem z toba i uwazam ze twoja decyzja jest najlepsza, szkola nei dostanei nog i nei spierdzieli na ksiuty , zdazysz wszystko pogodzic!
lece spac kochane dobranoc ! :)
Dziekuje :) wiem ze nie zwariowalam. wszystkie tak uwazaja ze zle robie.. nikt nawet nie stanął za mną :) teraz wierze ze to najodpowiedniejsza decyzja.dziekuje

Aniu uważaj ze zrobisz bardzo dobrze odkładając ostatni semestr na czas gdy juz odchowasz sobie troszeczke malenstwo i spokojnie bedzei moglo zostac z kims innym, ja tez w przed ciążą i w czasie ciąży robiłąm awans zawodowy w pracy i zostalo mi wlaściwie kilka miesiecy i ezgamin a tez to olalam i dopiero jak wróiclam do pracy po porodzie zaczelam to kontyuować i zdalam ezgamin na luzie

Anna ja jestem niby za tym że szkoła jest bardzo ważna bo w dzisiejszych czasach ani rusz bez wykształcenia... Ale ja cię rozumiem w 100%!! Ja miałam to samo na studiach... miałam bywać w weekendy ale jak??? Jak karmiłam? Czasem się wyrwałam, teść lub mąż wozili małego do mnie na karmienia ale to lekkie nie było... i nie chodziłam. Bałam się ze szkołe zawale no ale trudno. Nie było szans na koniec karmienia! To inwestycja w życie dziecka!
I wcale nie uważam to za lenistwo... ja też nie dałam rady Konrada zostawiać.. :-(

Ania - bardzo dobra decyzja ja rzuciłam sprachkurs (kurs niemieckiego bardzo ważny bez niego ciezko o wszystko w niemczech) mimo że zostało mi 2 miesiące tylko ukończenia i płaciłam 120eur na miesiac... a wrócisz pewnie że wrócisz ... jestem z Tobą ...

Witam w poniedziałkowy upalny ranek!

Fifka: Gratulacje dla Maluszka - pewnie jest z siebie dumny, dzieci cieszą się jak się im udaje - no i jaka oszczędność dla rodziców

Anka: Ja też twierdzę że nauka jest bardzo ważna ale trzeba wybierać co jest najważniejsze. My z mężem studiowaliśmy i czasami co tydzień jechaliśmy na wekeend do Wrocławia 100km - zimą wstawaliśmy o 4 rano żeby zdążyć na zajęcia na 8.00
w tygodniu nauka i w pracy zdarzało się że po 12 godzin i tym sposobem cierpiało na tym prowadzenie domu.
Ale w domu jak nie posprzątam w sobotę to mogę w poniedziałek a ten świetny czas w życiu dziecka już nigdy nie wróci i nikt nie zajmie się nim tak jak mama. Także popieram twoją decyzję :-)

witam sie rannie porannie ;) zamierzam dzisisj isc do fryzjera sciac wlosy i pojechac kupic do h&m jakas fajna bluzke ciazowa ;) moze namowie m zeby sie ze mna wybral bo u nas blisko byl h&m z dzialem ciezarnych i przeniesli na zadupie ;Otrzeba autem jechac ;)

reklama
o to fote plis plis na vip :) aaa Blue jaki masz kolor włosów ?

Mi chyba coś nie tak, coś się dzieje rano było okropnie nyjaco, teraz mdli tak mi nie zabardzo wypiłam już mięte i dalej jako tako może to ciśnienie jakieś kiepskie bo tak mi żyłki w oku pękają że piecze okropnie ... dziwnie sie czuje a temperature mierzyłam 37 standardowo. Moze pogoda bo wczoraj chłodniej a dzisiaj znowu trąbią że 35

Do góry