Napewno skoncze. 2 lata do szkoly nie chodzilam i wrocilam do niej. to i jak rok nie pochodze to wroce na ostatni semestr. przeciez mam motywacje..ale dziecko jest dla mnie najwazniejsze.bliskosc matczyna itp. czyz nie?
reklama
Dziekuje wiem ze nie zwariowalam. wszystkie tak uwazaja ze zle robie.. nikt nawet nie stanął za mną teraz wierze ze to najodpowiedniejsza decyzja.dziekujeja jestem z toba i uwazam ze twoja decyzja jest najlepsza, szkola nei dostanei nog i nei spierdzieli na ksiuty , zdazysz wszystko pogodzic!
lece spac kochane dobranoc !
dona_76
Fanka BB :)
Aniu uważaj ze zrobisz bardzo dobrze odkładając ostatni semestr na czas gdy juz odchowasz sobie troszeczke malenstwo i spokojnie bedzei moglo zostac z kims innym, ja tez w przed ciążą i w czasie ciąży robiłąm awans zawodowy w pracy i zostalo mi wlaściwie kilka miesiecy i ezgamin a tez to olalam i dopiero jak wróiclam do pracy po porodzie zaczelam to kontyuować i zdalam ezgamin na luzie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Anna ja jestem niby za tym że szkoła jest bardzo ważna bo w dzisiejszych czasach ani rusz bez wykształcenia... Ale ja cię rozumiem w 100%!! Ja miałam to samo na studiach... miałam bywać w weekendy ale jak??? Jak karmiłam? Czasem się wyrwałam, teść lub mąż wozili małego do mnie na karmienia ale to lekkie nie było... i nie chodziłam. Bałam się ze szkołe zawale no ale trudno. Nie było szans na koniec karmienia! To inwestycja w życie dziecka!
I wcale nie uważam to za lenistwo... ja też nie dałam rady Konrada zostawiać.. :-(
I wcale nie uważam to za lenistwo... ja też nie dałam rady Konrada zostawiać.. :-(
P
Pustiszi
Gość
Ania - bardzo dobra decyzja ja rzuciłam sprachkurs (kurs niemieckiego bardzo ważny bez niego ciezko o wszystko w niemczech) mimo że zostało mi 2 miesiące tylko ukończenia i płaciłam 120eur na miesiac... a wrócisz pewnie że wrócisz ... jestem z Tobą ...
cleopatra1
Fanka BB :)
Witam w poniedziałkowy upalny ranek!
Fifka: Gratulacje dla Maluszka - pewnie jest z siebie dumny, dzieci cieszą się jak się im udaje - no i jaka oszczędność dla rodziców
Anka: Ja też twierdzę że nauka jest bardzo ważna ale trzeba wybierać co jest najważniejsze. My z mężem studiowaliśmy i czasami co tydzień jechaliśmy na wekeend do Wrocławia 100km - zimą wstawaliśmy o 4 rano żeby zdążyć na zajęcia na 8.00
w tygodniu nauka i w pracy zdarzało się że po 12 godzin i tym sposobem cierpiało na tym prowadzenie domu.
Ale w domu jak nie posprzątam w sobotę to mogę w poniedziałek a ten świetny czas w życiu dziecka już nigdy nie wróci i nikt nie zajmie się nim tak jak mama. Także popieram twoją decyzję :-)
Fifka: Gratulacje dla Maluszka - pewnie jest z siebie dumny, dzieci cieszą się jak się im udaje - no i jaka oszczędność dla rodziców
Anka: Ja też twierdzę że nauka jest bardzo ważna ale trzeba wybierać co jest najważniejsze. My z mężem studiowaliśmy i czasami co tydzień jechaliśmy na wekeend do Wrocławia 100km - zimą wstawaliśmy o 4 rano żeby zdążyć na zajęcia na 8.00
w tygodniu nauka i w pracy zdarzało się że po 12 godzin i tym sposobem cierpiało na tym prowadzenie domu.
Ale w domu jak nie posprzątam w sobotę to mogę w poniedziałek a ten świetny czas w życiu dziecka już nigdy nie wróci i nikt nie zajmie się nim tak jak mama. Także popieram twoją decyzję :-)
witam sie rannie porannie zamierzam dzisisj isc do fryzjera sciac wlosy i pojechac kupic do h&m jakas fajna bluzke ciazowa moze namowie m zeby sie ze mna wybral bo u nas blisko byl h&m z dzialem ciezarnych i przeniesli na zadupie ;Otrzeba autem jechac
reklama
P
Pustiszi
Gość
o to fote plis plis na vip aaa Blue jaki masz kolor włosów ?
Mi chyba coś nie tak, coś się dzieje rano było okropnie nyjaco, teraz mdli tak mi nie zabardzo wypiłam już mięte i dalej jako tako może to ciśnienie jakieś kiepskie bo tak mi żyłki w oku pękają że piecze okropnie ... dziwnie sie czuje a temperature mierzyłam 37 standardowo. Moze pogoda bo wczoraj chłodniej a dzisiaj znowu trąbią że 35
Mi chyba coś nie tak, coś się dzieje rano było okropnie nyjaco, teraz mdli tak mi nie zabardzo wypiłam już mięte i dalej jako tako może to ciśnienie jakieś kiepskie bo tak mi żyłki w oku pękają że piecze okropnie ... dziwnie sie czuje a temperature mierzyłam 37 standardowo. Moze pogoda bo wczoraj chłodniej a dzisiaj znowu trąbią że 35