reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Miejski bandyta nie chce wprowadzac cie w błąd ale mysle ze po porodzie naturalnym pływanie, bieganie jak i współżycie to po okresie pologu-po 6tyg. Po cesarce, wspolzyc mozna tez po 6tyg ale na inne rzeczy trzeba czekac zwykle dłuzej niz po naturalnym. Ja po cc wiec Ci nie pomoge:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Pustiszi - no i ja wlazłam na lipcówki...ale manie zapoczątkowałaś:)

Miejskibandyta - 6 tyg u mnie zajął powrót do zycia:)

Ja po wizycie i usg ;) maluch niestety nie pokazał się tak jak chciałam więc niewiem czy chłopak czy dziewczynka ;) a mam do was pytanie czy któraś nosi okulary? bo zapomniałam zapytać gin czy powinnam się wybrać do okulisty ?
Pozdrawiam :*

Mi się wydaje że mi zajmie ze 3 miesiace regeneracja sił...

Inomama - a i maluszki sierpniowe też się pojawiają a to dopiero 1 sierpnia :)

Dołączam do tych, które już nie mogą się doczekać stycznia:tak:Chociaż z drugiej strony, ten czas tak szybko leci, a te chwile które przechodzimy i przeżywamy teraz już nie wrócą:no:

Ja też będę miała CC, ale tylko dlatego, że miałam wybór, gdyż córkę urodziłam przez CC i teraz świadomie wybrałam kolejna CC:tak:

Mój mąż się śmieje, że jak zacznę rodzić w grudniu, to mnie do szpitala nie zawiezie:-DBo chce mieć dziecko ze stycznia:-DGłupek:-p

reklama
no to i ja pobiegłam do lipcówek, boże jakie urocze maleństwa, ja juz chce grudzien, bo pewno w grudniu czeka mnie cesarka, oby szczesliwie dotrwac

Do góry