Miejski bandyta nie chce wprowadzac cie w błąd ale mysle ze po porodzie naturalnym pływanie, bieganie jak i współżycie to po okresie pologu-po 6tyg. Po cesarce, wspolzyc mozna tez po 6tyg ale na inne rzeczy trzeba czekac zwykle dłuzej niz po naturalnym. Ja po cc wiec Ci nie pomoge
reklama
Ja po wizycie i usg maluch niestety nie pokazał się tak jak chciałam więc niewiem czy chłopak czy dziewczynka a mam do was pytanie czy któraś nosi okulary? bo zapomniałam zapytać gin czy powinnam się wybrać do okulisty ?
Pozdrawiam :*
Pozdrawiam :*
Anisen
kochamy Cię mocno
Noszę szkła kontaktowe, zalecam wizytę u okulisty, który sprawdzi czy poród sn nie zagraża wzrokowi. Lepiej sprawdzić, niż potem żałować
P
Pustiszi
Gość
Mi się wydaje że mi zajmie ze 3 miesiace regeneracja sił...
Inomama - a i maluszki sierpniowe też się pojawiają a to dopiero 1 sierpnia
Inomama - a i maluszki sierpniowe też się pojawiają a to dopiero 1 sierpnia
Anisen
kochamy Cię mocno
u nas na pewno zaczną sie pojawiać już w grudniu. wiekszośc dzieci rodzi sie albo przed terminem albo po
Dołączam do tych, które już nie mogą się doczekać styczniaChociaż z drugiej strony, ten czas tak szybko leci, a te chwile które przechodzimy i przeżywamy teraz już nie wrócą
Ja też będę miała CC, ale tylko dlatego, że miałam wybór, gdyż córkę urodziłam przez CC i teraz świadomie wybrałam kolejna CC
Mój mąż się śmieje, że jak zacznę rodzić w grudniu, to mnie do szpitala nie zawiezieBo chce mieć dziecko ze styczniaGłupek
Ja też będę miała CC, ale tylko dlatego, że miałam wybór, gdyż córkę urodziłam przez CC i teraz świadomie wybrałam kolejna CC
Mój mąż się śmieje, że jak zacznę rodzić w grudniu, to mnie do szpitala nie zawiezieBo chce mieć dziecko ze styczniaGłupek
reklama