reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Nosferatu zapraszamy :) Witaj :)

Kurcze świerzbi mnie ręka, żeby zadzwonić. Najbardziej martwi mnie fakt, że u mamy mojej słodyczy jej nie zabraknie, a Ona taki łasuch wielki. I pewnie już obiad oleje :dry:Choć mama obiecała, że będzie rozsądna w tej kwestii , ale jakoś jej nie ufam:baffled:.

reklama
Hehe a ja dostałam smaka na dzisiaj na zupę ogórkową... właśnie gotuję i śmieje się w duchu że chyba Adrian daje mi znać że jednak jest chłopakiem :-D

Hope ale z nas troskliwe mamusie... widać ze bardzo kochamy swoje dzieci :-)

Nesferatu
witaj!! Zapraszamy! :-D

Inomama
ty biedna przeżywasz ale on będzie mial na pewno fajną przygodę! A jak cię wytuli kiedy wróci! :-D To normalne że przeżywasz....

Ania POWODZENIA!

Aniu trzymaj sie
Inomama bedzie dobrze, maly sie rozerwie
Hope mam podobnie, tesciowie niby nie daja slodyczy ale mala zawsze cos od nich wysepi
Nesferatu witam

a u mnie znowu napiecie brzucha (nospa zjedzona) i kolejna powtorka z brudzen

Witam po dłuuuugej nieobecności...:blink:

urlopy, remonty, szkolenia, odwiedziny, teściów :baffled:, szczepienia, zakupy, niedospane noce, mdłości (sic):baffled::hmm: i okazało się że nie byłam tu niemal 200stron :cool2:

wybaczcie że nie nadrabiam, nie znajdę czasu :sorry2:
będąc wcześniej zdążyłam się właściwie tylko przywitać więc zrobię to raz jeszcze celem nowego startu :)

witam i pozdrawiam przyszłe mamy :)

Czikusia, wyglądałaś przepięknie, a najbardziej mi się podoba to zdjęcie, na którym oboje trzymacie rękę na brzuszku, to takie urocze :) Mój mąż głaszcze brzuszek tylko, jak się trochę podopraszam, na co dzień chyba nie pamięta, że ktoś tam mieszka. Może jak się ten ktoś zacznie tak wiercić, że go będzie czuć, to będzie co innego.

Anisen, prześliczna ta sukienka, mam nadzieję, że będzie na Ciebie idealnie pasować.

Ja nieco zaszaleję, idę jutro na manicure i pedicure. Zrobię sobie hybrydowy, bo jadę nad morze, więc boję się, że zaraz sól, piasek i inne takie zrobią mi armageddon. Czy któraś z Was już się odważyła włosy farbować? Robię się nieznośnie siwa :(

Inomama: Ten twój młody na pewno ma taką frajdę że przez kolejne miesiące będzie tylko o tym opowiadał i już nie długo stwierdzi, że on chce znów do Polski.

a ja siedzę i nie mogę się za nic zabrać taka jestem wykończona a w domu pełno zajęć którymi trzeba się zająć: obiad,zakupy, porządki ... eeh szkoda gadać, jak w każdym domu
Myślałam że jak będę na L4 to będę ze wszystkim śmigać i nadrobię wszystkie zaległości i zajęcia na które miałam pomysł ale brak czasu, a tu się okazuje że brak energii i tak się nie da.

Czy któraś z Was już się odważyła włosy farbować? Robię się nieznośnie siwa :(

Ja robiłam włosy, tzn nie jakieś tam fiu fiu zabiegi, ścięłam i troszkę rozjaśniłam, nie jest to farbowanie ale też przecież fryzjerka używała kosmetyków, powiedziałam wcześniej tylko żeby nie szalała specjalnie z rozjaśniaczem tylko wzięła coś ziołowego bo jestem w ciąży i wszystko ok :tak: od wizyty minęło ok 3tyg.

a ja siedzę i nie mogę się za nic zabrać taka jestem wykończona a w domu pełno zajęć którymi trzeba się zająć: obiad,zakupy, porządki ... eeh szkoda gadać, jak w każdym domu
Myślałam że jak będę na L4 to będę ze wszystkim śmigać i nadrobię wszystkie zaległości i zajęcia na które miałam pomysł ale brak czasu, a tu się okazuje że brak energii i tak się nie da.

Z tym zmęczeniem to chyba taka "uroda ciąży" choć mam koleżanki które wręcz tryskały energią, nie wiem od czego to zależy :blink:

drogie Panie macie jakiś pomysł na obiad? cos nieczasochłonnego, niewymyślnego i dobrego :-)

Dona - kiedy Ty masz następną wizytę?

witajcie ponownie nowe (stare) dziewczyny:)

cleopatra -Ty nic nie rób, broń Boże! nie dość, że Ty cleopatra i Ci nie wypada zwyczajnie, to i w ciązy - więc nie możesz. Się połóż czy coś:) albo w mleku wykąp, o!:)

reklama
napisałam do sprzedającego, ciekawe czy uda sie ją przymierzyć ;) będę niedaleko od niedzieli. Jakby sie udało w niedziele to mój J by ocenił. A jak nie to ... on już mi powiedział ze sie szarpnie i kupi mi coś albo w komisie albo w sklepie ;) do ślubu nie pójdę jak wieśniaczka ;)

Do góry