reklama
Józefina
Zaciekawiona BB
moje dziecko przeszlo sama siebie podeszla ojemu m do szafki w kuchni i pociagla i zbilo sie z 6 szklanych misek, ***** nie wytrzymam trzeba miec oczy w dupie ; ooowszedzie szklo
hmmm... znam to w taki właśnie sposób straciliśmy telewizor, także współczuję. a oczy to by się przydały nie tylko z tyłu, z boku, na kanapie, w szafie... głęboki wdech, wydech i relaxxxxx ;-)
P
Pustiszi
Gość
Weszłam do Lipcówek jakie dzidziusie słodycz sama, rozpłynęłam się
Pustiszi... i coś Ty narobiła... poczułam się namówiona i też weszłam... I teraz trzeba mnie gąbką z podłogi zbierać tak się rozpłynęłam(a jestem sama w domu)... I już chcę żeby był styczeń... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
P
Pustiszi
Gość
Salii ja to normalnie sie poczułam jakby wszystkie moje były jak ciocia nie wiem no zabrałabym ze takie 3 krasnoludki do domu już teraz... nawet na tydzień :-)
Calineczka001
Fanka BB :)
Anisen sukienka świetna
Inomama wsparcie ode mnie Kobieto ze względu na dorosłość Kajcisława :-)
Ide i ja na te lipcówki
Inomama wsparcie ode mnie Kobieto ze względu na dorosłość Kajcisława :-)
Ide i ja na te lipcówki
reklama
miejskibandyta
Fanka BB :)
O kurcze, widzę, że dużo z Was tu chlebuś piecze Może w sobotę będę piekła, a i do wątku kulinarnego muszę zajrzeć
Blue - fakt, aktywnie dotychczas żyłam, teraz na tę aktywność nie mogę sobie pozwolić, ale 9 miesięcy to nie wieczność i lepiej odpuścić niż później sobie wyrzucać, że coś przeze mnie jest nie tak Ale staram się jak mogę i na ile mogę ruszać, robić coś.
I tu rodzi się moje pytanie do Kobitek, które już rodziły Po jakim czasie Waszym zdaniem, można wrócić po porodzie np. do pływania, biegania, wspinania? Po jakim czasie Wasze organizmy się zregenerowały na tyle, żeby można było być aktywną? No i po jakim czasie można znów współżyć?
Mam fazę na filmy Haneke : D właśnie drugi już oglądam od wczoraj i czuję, że na tym się nie skończy. Aczkolwiek nie wiem, czy to dobrze wpłynie na Dzidzi, oglądanie takiej Piniastki czy Funny Games ;P
Blue - fakt, aktywnie dotychczas żyłam, teraz na tę aktywność nie mogę sobie pozwolić, ale 9 miesięcy to nie wieczność i lepiej odpuścić niż później sobie wyrzucać, że coś przeze mnie jest nie tak Ale staram się jak mogę i na ile mogę ruszać, robić coś.
I tu rodzi się moje pytanie do Kobitek, które już rodziły Po jakim czasie Waszym zdaniem, można wrócić po porodzie np. do pływania, biegania, wspinania? Po jakim czasie Wasze organizmy się zregenerowały na tyle, żeby można było być aktywną? No i po jakim czasie można znów współżyć?
Mam fazę na filmy Haneke : D właśnie drugi już oglądam od wczoraj i czuję, że na tym się nie skończy. Aczkolwiek nie wiem, czy to dobrze wpłynie na Dzidzi, oglądanie takiej Piniastki czy Funny Games ;P