reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Witam się i ja !
Ależ rano nie mogłam się zwlec i obudzić gadzika małego też nie mogłam.

Ania trzym się jakoś*
Blue powodzenia

reklama
Inomama ja świetnie rozumiem, chyba takie już jest serce matki. Powiedz kochana jak długo Kajcisław będzie u taty?
Ja dzisiaj też przeżywam, bo moja dwulatka też pierwszy dzień od roku chyba z moją mamą. Choć ją lubi to rzadko z nią zostaje. Jadą obie do centrum zabaw 50 km od domu. I też się martwię, jak cholera. I zastanawiam się czy już dzwonić czy jeszcze poczekać:zawstydzona/y:.

Ania - trzymaj się kochana dzielnie

Inomama - kurcze jak szybciutko szkoda że ja nie mam lepszych połączeń, niby zrobili nam lotnisko w lublinie no tak ale hiszpania grecja i inne pierdoły a no i londyn :/ a niemcy bielgia holandia i reszta to co?? Ja sie pytam?? Eeeh

Ania - ściskam Cię...

Hope - Kajtek bedzie trochę z tatą swym, trochę z moją mamą, trochę z moją siostrą, więc cały Olsztyn odwiedzi i jeszcze pół Szczytna:) a mój mąż jedzie po Niego dopiero 26 sierpnia! nie dzwon na razie do mamy!

reklama
Inomama wyobrażam sobie jak sie czujesz, pierwszy raz taka rozłąka z synem .... Ale dobrze mowisz, trzena powoli odcinać pępowine , to juz taki duzy chłop:) Pewnie jak wiesz,ze wylądował jesteś spokojniejsza, nie?

Hope nie dzwon mala pewnie w siódmym niebie, bawi sie w w centrum zabaw :)

JA mam ostatnio bezsenne noce....poszlam spac po 2 a ok 5;30 wstałam/

Do góry