reklama
_Hope
Fanka BB :)
Inomama ja świetnie rozumiem, chyba takie już jest serce matki. Powiedz kochana jak długo Kajcisław będzie u taty?
Ja dzisiaj też przeżywam, bo moja dwulatka też pierwszy dzień od roku chyba z moją mamą. Choć ją lubi to rzadko z nią zostaje. Jadą obie do centrum zabaw 50 km od domu. I też się martwię, jak cholera. I zastanawiam się czy już dzwonić czy jeszcze poczekać.
Ja dzisiaj też przeżywam, bo moja dwulatka też pierwszy dzień od roku chyba z moją mamą. Choć ją lubi to rzadko z nią zostaje. Jadą obie do centrum zabaw 50 km od domu. I też się martwię, jak cholera. I zastanawiam się czy już dzwonić czy jeszcze poczekać.
P
Pustiszi
Gość
Ania - trzymaj się kochana dzielnie
Inomama - kurcze jak szybciutko szkoda że ja nie mam lepszych połączeń, niby zrobili nam lotnisko w lublinie no tak ale hiszpania grecja i inne pierdoły a no i londyn :/ a niemcy bielgia holandia i reszta to co?? Ja sie pytam?? Eeeh
Inomama - kurcze jak szybciutko szkoda że ja nie mam lepszych połączeń, niby zrobili nam lotnisko w lublinie no tak ale hiszpania grecja i inne pierdoły a no i londyn :/ a niemcy bielgia holandia i reszta to co?? Ja sie pytam?? Eeeh
reklama
Inomama wyobrażam sobie jak sie czujesz, pierwszy raz taka rozłąka z synem .... Ale dobrze mowisz, trzena powoli odcinać pępowine , to juz taki duzy chłop Pewnie jak wiesz,ze wylądował jesteś spokojniejsza, nie?
Hope nie dzwon mala pewnie w siódmym niebie, bawi sie w w centrum zabaw
JA mam ostatnio bezsenne noce....poszlam spac po 2 a ok 5;30 wstałam/
Hope nie dzwon mala pewnie w siódmym niebie, bawi sie w w centrum zabaw
JA mam ostatnio bezsenne noce....poszlam spac po 2 a ok 5;30 wstałam/