reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
hej
marnie sie czuje jestem rozbita ...
chwilowo przyłamana
tez mam tak ze ryczec mi sie chce filmy seriale buuuu... tak samo miałam w pierwszej ciązy jeszcze "titanic" się nie wypłyną a ja juz płakałam ...
mój lokator brzuszkowy juz wyczuwalny ale do tych kopniaków z prawdziwego zdarzenia jeszcze mi daleko daleko
fajnie tu nie możemy się doczekać kiziania a za 3-4 mc bedziemy płakać ze tak kopie ze spać sie nie da !!!
jutro wizytę mam o 18 w koońcuu!!!
wczoraj sie zważyłam 3kg na + złamaka ale widocznie nie ma na to reguły bo z Wojtkiem tez tak tyłam mam teraz porównanie bo miedzy poczęciem wojtka a teraz mamy tydzień różnicy ! w starym kalendarzu mam odnotowane "wrzesień 8kg+" zobaczymy
teraz uważam co jem mozliwe ze nie powtórzy się moje +23 kg na koniec

Anisen - ładna, skromna sukienka, bez udziwnień.

Zasypiam na stojąco. Zrobiłam pyszne ciasto marchewkowe i już w trakcie jego robienia zjadłam tonę marchewki :D A ciacho pyszne.
Robi któraś z Was chleb? W sensie piecze? Bo się do tego przymierzam a dopiero zakwas dzisiaj przygotowałam : )

Anisen , podoba mi sie ta sukienka, wygladalabys w niej na pewno ładnie. Prosta , delikatna taka romantyczna.

Wg kalendarzy chinskich na jednym wychodzi mi dziewczynka a na innym chlopiec wiec jedna wielka zagadka :-)

Anisen, sukienka jest śliczna i myślę że spełnia 2 podstawowe kryteria:
1. jest skromna i będziesz się w niej ślicznie prezentować
2. teściowa się pewnie zagotuje jak ją zobaczy, toż to koło garsonki nawet nie leżało:wściekła/y:

Miejski bandyta, ja od stycznia piekę chlebuś w wypiekaczu i od tamtej pory może 2-3 razy zdarzyło mi się kupić w piekarni a tak to jestem samowystarczalna;) Próbowałam na zakwasie i mi smakował ale mój m twierdzi że jest zbyt mokry i ciężki, więc póki co jadę tylko na drożdżach. Ale już od pewnego czasu przymierzam się by przynajmniej raz na jakiś czas zrobić ten zakwasowy, z tym że tu czas robienia wydłuża się do 6-7 albo nawet 8 godzin w moim przypadku;) Któraś z dziewczyn (chyba Anisen ale nie pamiętam) zamieściła w wątku kulinarnym przepis na chleb z suszonymi pomidorami i jak dla mnie to rewelacja:) Wczoraj robiłam go 3-ci raz i mężulek stwierdził że to najlepszy chlebuś jaki od początku z tego automatu wyszedł;-)

Ło matko... ale mi Miejskibandyta narobiła smaka na ciasto marchewkowe... :szok: UWIELBIAM!

Ja dzisiaj wysprzątałam cały dom i jestem normalnie umierająca.... niby nic takiego... ani nie nosiłam ani nic a jednak strasznie zmęczona jestem... Ale za to jaka dumna z siebie! :-D Mąż dzisiaj odciążył mnie z małym i obiad zrobił - placki po cygańsku z sosem czosnkowym... hmm.... PYCHA!

reklama
anisen sukienka sliczna wlasnie w takiej sobie siebie wyobrazam na moim slubie którego mi sie coraz bardziej chce przez was ;))))!!!tesciowa az spuchnie ;)))!!!
miejski bandyta ciasto marczewkowe jest pycha ;)) pieklam ;) a chleb moja tesciowa piekla jak miala swoja dietke w takim o wypiekaczu chleba od mango super pychotka byla ;) do niego sie tylko wrzuca skladniki i on sam mieli i piecze ;)) ekstra ;) bandyta ty jestes taka aktywna ze jak sie dzidzia urodzi to normalnie wuzek do dzogingu bedziesz musiala chyba kupic ;) zazdroszcze energi ;)

a ja wymylam podlogi pomalowalam na blekitno paznokcie i przeczytalam wszystkie ostatnie posty i jestem glodna ide zrobic sobie kanapki ;)))tesciu przywiozl z dzialki swieze ogórki i na kanapke z serem mniam wgl nie sa gorzkie jak sklepowe nasze tylko slodkie ;)

a ja mam jutro wazenie z rana okolo,tzn nie wiem dokladnie czy rano czy kolo 12 jak mnie m z rana na wizyte zarejestruje to pojedziemy na ta ;) hehe a jak sie na wieczor zaduzo najem to pozniej moja waga zle cos rano wazy..heeh :) ale ostatnimi dniami wgl apetytu nie mam i czaasu zabardzo bo jak mala poloze to cos do posprzatania zawsze a tu na bb tez mi zchodzi zeby wszystkie posty przeczytac ;) heh i tak to jest ;)

a moj wojtus w brzuszku wg kalendarza wojtusiem wlasnie mial byc ;)))

Ostatnia edycja:
Do góry