reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
hej
marnie sie czuje jestem rozbita ...
chwilowo przyłamana
tez mam tak ze ryczec mi sie chce filmy seriale buuuu... tak samo miałam w pierwszej ciązy jeszcze "titanic" się nie wypłyną a ja juz płakałam ...
mój lokator brzuszkowy juz wyczuwalny ale do tych kopniaków z prawdziwego zdarzenia jeszcze mi daleko daleko
fajnie tu nie możemy się doczekać kiziania a za 3-4 mc bedziemy płakać ze tak kopie ze spać sie nie da !!!
jutro wizytę mam o 18 w koońcuu!!!
wczoraj sie zważyłam 3kg na + złamaka ale widocznie nie ma na to reguły bo z Wojtkiem tez tak tyłam mam teraz porównanie bo miedzy poczęciem wojtka a teraz mamy tydzień różnicy ! w starym kalendarzu mam odnotowane "wrzesień 8kg+" zobaczymy
teraz uważam co jem mozliwe ze nie powtórzy się moje +23 kg na koniec

Anisen - ładna, skromna sukienka, bez udziwnień.

Zasypiam na stojąco. Zrobiłam pyszne ciasto marchewkowe i już w trakcie jego robienia zjadłam tonę marchewki :D A ciacho pyszne.
Robi któraś z Was chleb? W sensie piecze? Bo się do tego przymierzam a dopiero zakwas dzisiaj przygotowałam : )

Anisen , podoba mi sie ta sukienka, wygladalabys w niej na pewno ładnie. Prosta , delikatna taka romantyczna.

Wg kalendarzy chinskich na jednym wychodzi mi dziewczynka a na innym chlopiec wiec jedna wielka zagadka :-)

Anisen, sukienka jest śliczna i myślę że spełnia 2 podstawowe kryteria:
1. jest skromna i będziesz się w niej ślicznie prezentować
2. teściowa się pewnie zagotuje jak ją zobaczy, toż to koło garsonki nawet nie leżało:wściekła/y:

Miejski bandyta, ja od stycznia piekę chlebuś w wypiekaczu i od tamtej pory może 2-3 razy zdarzyło mi się kupić w piekarni a tak to jestem samowystarczalna;) Próbowałam na zakwasie i mi smakował ale mój m twierdzi że jest zbyt mokry i ciężki, więc póki co jadę tylko na drożdżach. Ale już od pewnego czasu przymierzam się by przynajmniej raz na jakiś czas zrobić ten zakwasowy, z tym że tu czas robienia wydłuża się do 6-7 albo nawet 8 godzin w moim przypadku;) Któraś z dziewczyn (chyba Anisen ale nie pamiętam) zamieściła w wątku kulinarnym przepis na chleb z suszonymi pomidorami i jak dla mnie to rewelacja:) Wczoraj robiłam go 3-ci raz i mężulek stwierdził że to najlepszy chlebuś jaki od początku z tego automatu wyszedł;-)

Ło matko... ale mi Miejskibandyta narobiła smaka na ciasto marchewkowe... :szok: UWIELBIAM!

Ja dzisiaj wysprzątałam cały dom i jestem normalnie umierająca.... niby nic takiego... ani nie nosiłam ani nic a jednak strasznie zmęczona jestem... Ale za to jaka dumna z siebie! :-D Mąż dzisiaj odciążył mnie z małym i obiad zrobił - placki po cygańsku z sosem czosnkowym... hmm.... PYCHA!

reklama
anisen sukienka sliczna wlasnie w takiej sobie siebie wyobrazam na moim slubie którego mi sie coraz bardziej chce przez was ;))))!!!tesciowa az spuchnie ;)))!!!
miejski bandyta ciasto marczewkowe jest pycha ;)) pieklam ;) a chleb moja tesciowa piekla jak miala swoja dietke w takim o wypiekaczu chleba od mango super pychotka byla ;) do niego sie tylko wrzuca skladniki i on sam mieli i piecze ;)) ekstra ;) bandyta ty jestes taka aktywna ze jak sie dzidzia urodzi to normalnie wuzek do dzogingu bedziesz musiala chyba kupic ;) zazdroszcze energi ;)

a ja wymylam podlogi pomalowalam na blekitno paznokcie i przeczytalam wszystkie ostatnie posty i jestem glodna ide zrobic sobie kanapki ;)))tesciu przywiozl z dzialki swieze ogórki i na kanapke z serem mniam wgl nie sa gorzkie jak sklepowe nasze tylko slodkie ;)

a ja mam jutro wazenie z rana okolo,tzn nie wiem dokladnie czy rano czy kolo 12 jak mnie m z rana na wizyte zarejestruje to pojedziemy na ta ;) hehe a jak sie na wieczor zaduzo najem to pozniej moja waga zle cos rano wazy..heeh :) ale ostatnimi dniami wgl apetytu nie mam i czaasu zabardzo bo jak mala poloze to cos do posprzatania zawsze a tu na bb tez mi zchodzi zeby wszystkie posty przeczytac ;) heh i tak to jest ;)

a moj wojtus w brzuszku wg kalendarza wojtusiem wlasnie mial byc ;)))

Ostatnia edycja:
Do góry