reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

J do niejs zadzwonił z tel wspólniczki i dostała ostro. Oczywiscie sie poryczała bo ona tylko to potrafi jak nie ma argumentów. Na pewno ślubu nie przełożymy, a jeśli tak dalej będzie to ona dostanie od J zakaz przyjeżdżania na niego. Tata moze, ale ona nie!!! tak usłyszała od męza. może to ją otrzeźwi.
A i usłyszała ze jesli tak dalej będzie robic to dzieci długo nie zobaczy.

reklama
Dziewczyny co myślicie o chińskim kalendarzu płci? :D Sprawdziło się którejś z was?
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

Wiem, że to pewnie brednie :p Ale może komuś sie sprawdziło i w to wierzy :)[/QUOTE

ja właśnie sobie sprawdziłam i wychodzi mi ze bedzie dziewczynka:) a co do poprzedniej ciąży to sie zgodzilo bo tez wychodzilo ze miala byc dziewczynka no i jest:)

Anisen moze wredna baba teraz cos zrozumie, wlasnie mialam zaproponowac zebyscie wcale nie zapraszali jej na ślub skoro to dla niej taki problem

Ostatnia edycja:
Mi według tego wyszedł teraz chłopiec. A zrobiłam z innej strony to pokazuje dziewczynke hehehe :)
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

Dziewczyny co myślicie o chińskim kalendarzu płci? :D Sprawdziło się którejś z was?
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

Wiem, że to pewnie brednie :p Ale może komuś sie sprawdziło i w to wierzy :)[/QUOTE

ja właśnie sobie sprawdziłam i wychodzi mi ze bedzie dziewczynka:) a co do poprzedniej ciąży to sie zgodzilo bo tez wychodzilo ze miala byc dziewczynka no i jest:)

Za długo to trwało. Prawie 3 lata pozwoliłam sobie zeby to ona decydowala o wszystkim w moim życiu.
Najgorsze ze ona sie przyzwyczaiła do tego ze w każdej sprawie to ona podejmuje decyzje. Teść jest tak pod pantoflem ze go nei widać. to ona decyduje w swoim małżeństwie o wszystkim i myśli ze będzie tak robic też w mim życiu. Tylko ryczy ze cos tam jej tata nie pozwala , co jest totalną bzdurą bo wszystko sama zawsze ustawiała . A ja do tej pory byłam pokorne ciele i dawałam sobą pomiatać. Od roku próbuje coś zmienic to jest akcja za akacją. A odkąd zaczęliśmy budowę domu to coraz gorzej.
Marta druga jej synowa miala odrobinę lżej bo po piersze z drugim synem nie ma wogóle kontaktu a po drugie M była młoda i cały czas sie dawała kierować ( nawet to ze mają tlyko jednego syna to zasługa teściowej). Ale ja jestem za wredna na to by być cielakiem cale życie

Dona ja jak zwykle z życzeniami ostatnia, ale szczerze . Sto latek kochana :)

Niesiao oby to plamienie nie było niczym groznym &&&&&&&

CZikusia Gratuluje :) Co do placzu ja będąc Natanielem w 16tyg jak szlam do ślubu również wyłam/ ja ogolnie taka miekka jestem a dodatkowo ciaza zrobila swoje. Jak rodzice mnie błogosławili nie potrafiłam opanować łez. A w kosciele jak mąż nałóżył mi obrączke i pocałował mnie w reke to plakalam chyba z 10minut po tym :)

Inomama no nie wierze???? Karmic dzieciaka do 8 roku zycia? No jaja jakies!
Ja okres karmienia piersia choc wspominam wspaniale to niestety i troche bolesnie.Brodawki mialam poranione choc maly od razu pieknie złapał piers. Mialam tez zapalenie jakos tydzien po wyjsciu do domu i pamietam ten bol doskonale... Ale to mnie niezniechęca. zniecheca mnie to, ze pokarm tak zaczął zanikać po 5miesiacu... Pilam herbatki ktore g... pomagały/

reklama
Inomama 8 lat jest już chore... :szok:

Anisen chora kobieta jak nic... :no:

Co do kalendarza to mi wyszedł teraz chłopak a Konrad miał być dziewczynką :-D Choć to wielka zagadka... Bo zaszłam jakoś na przełomie 30 maja-2 czerwca... a w Maju wychodzi chłopiec a w czerwcu dziewcynka... Jak sobie liczyłam i sprawdzałam z USGto jedna miesiącem zapłodnienia jest czerwiec... ale kto wie...

Do góry