reklama
nisiao- nie denerwuj sie tylko czekaj na wiz.na tym etapie plamienia są chyba mało spotykane i troche niebiezpieczne.Chyba ze jakąś nadrzerke mialaś.wrto sprawdzic .Bedzie dobrze :-)
cleopatra- nie martw sie.. nie wiem co jest z twoimi brodawkami nie tak.ale ja mialam przed pierwsza ciazą wklesniete brodawki.wraz z uplywem ciazy zaczely ladnie wystawać. Teraz tez nie ma szału...ale napewno dasz sobie rade. Poki co nie ma co kombinować poczekaj jeszcze kilka mies.
cleopatra- nie martw sie.. nie wiem co jest z twoimi brodawkami nie tak.ale ja mialam przed pierwsza ciazą wklesniete brodawki.wraz z uplywem ciazy zaczely ladnie wystawać. Teraz tez nie ma szału...ale napewno dasz sobie rade. Poki co nie ma co kombinować poczekaj jeszcze kilka mies.
Anisen
kochamy Cię mocno
kciuki i modlitwy
justynaj
Fanka BB :)
Inomama wiem co czujesz, tez tak mam jak sie rozstaje z moja Gwiazda
Nisiao postaraj sie uspokoic wizyta juz tuz tuz, dobrze,ze udalo sie tak szybko. Widzisz u mnie byla tez plamka i bylo ok, pekniecie naczynia przy szyjce.jesli nie plamisz dalej to dobry znak. Trzymam kciuki!!!
robilas ostatnio cos, co mogloby to spowodowac? Sex, podnoszenie czegos ciezkiego, duzy stres wysilek fizyczny?
Nisiao postaraj sie uspokoic wizyta juz tuz tuz, dobrze,ze udalo sie tak szybko. Widzisz u mnie byla tez plamka i bylo ok, pekniecie naczynia przy szyjce.jesli nie plamisz dalej to dobry znak. Trzymam kciuki!!!
robilas ostatnio cos, co mogloby to spowodowac? Sex, podnoszenie czegos ciezkiego, duzy stres wysilek fizyczny?
Dziewczyny,dziekuje.wczoraj jedynieco do zmylam naczynia nie przeciazalam siew poniedzialek bylam u gin i wszystko bylo ok macica wysoko zamknieta maluszek ok.ja niewiem naprawde...na poczatku ciazy mialam 1 dniowe plamienie tez ze sluzem i z nitkami krwi.teraz bylo wiecej tego ale jak narazie nic,oby boje sie isc do ubikacji...dobrze dziekuje za odpowiedzi
Anisen
kochamy Cię mocno
Rzadko ale zdarza sie ze po badaniu ręcznym sie plami. ostrzegł mnie o tym mój gin, ale za każdym razem jakby sie pojawiło mam dzownić i jechać na wizytę od razu.
Będzie dobrze, musi być
Będzie dobrze, musi być
vinga89
mamusia syneczków
Anisen, ja właśnie po ręcznym badaniu plamiłam przez 3 dni, to był 6 miesiąc... tak mnie ładnie przebadali.
dzieć pierwszy raz z tatą sam pojechał ;p a ja leże w domciu. trochę sobie odpocznę
dzieć pierwszy raz z tatą sam pojechał ;p a ja leże w domciu. trochę sobie odpocznę
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pustiszi i bardzo dobre podejście!! Nastawienie to połowa sukcesu! Kobieta ma cudowny dar który nazywa się instynktem macierzyńskim i to on podpowiada nam co mamy robić!
Popieram to co napisała Anisen! Jeśli chcecie karmić to będziecie, nie słuchajcie rad typu "daj butelkę" 'męczysz dziecko itp"... podanie butlki dla większości dzieci to koniec przygody z cycem..
Kieckę kochana znajdziesz! Patrzyłaś na allegro?
Boże z tą twoją teściową... bardzo ci współczuję kochana... zeby takiego pięknego dnia ci nie zniszczyła...
Justynaj miłego wypadku! Ja byłam wczoraj i czuję się z tym BOSKO!
Dona z doświadczenia wiem że stres bardzo źle wpływa... ja jak dowiedziałam się że szyjka się zgładziła niemal do zera to tego samego wieczoru dostałam skurczy i pojechałam na porodówkę - z nerwów... tak więc kochana nie myśl negatywnie... jak się boisz jedź do gina niech cię obejrzy i weź najlepiej nospę...
Nisiao dobrze że do gina jedziesz... plamienie może oznaczać coś złego ale nie musi... trzymam kciuki!
Ah,,, ja dzisiaj nieco odpocznę bo mąż ma dwa dni wolnego...
Popieram to co napisała Anisen! Jeśli chcecie karmić to będziecie, nie słuchajcie rad typu "daj butelkę" 'męczysz dziecko itp"... podanie butlki dla większości dzieci to koniec przygody z cycem..
Kieckę kochana znajdziesz! Patrzyłaś na allegro?
Boże z tą twoją teściową... bardzo ci współczuję kochana... zeby takiego pięknego dnia ci nie zniszczyła...
Justynaj miłego wypadku! Ja byłam wczoraj i czuję się z tym BOSKO!
Dona z doświadczenia wiem że stres bardzo źle wpływa... ja jak dowiedziałam się że szyjka się zgładziła niemal do zera to tego samego wieczoru dostałam skurczy i pojechałam na porodówkę - z nerwów... tak więc kochana nie myśl negatywnie... jak się boisz jedź do gina niech cię obejrzy i weź najlepiej nospę...
Nisiao dobrze że do gina jedziesz... plamienie może oznaczać coś złego ale nie musi... trzymam kciuki!
Ah,,, ja dzisiaj nieco odpocznę bo mąż ma dwa dni wolnego...
P
Pustiszi
Gość
Nisiao - trzeba to koniecznie spardzic tylko spokojnie nie denerwuj bo musi poprostu musi być dobrze.. Trzymam kciuki!!!
Inomama - nie wiem jak z dzieckiem ale ja jak mi R wychodzi z domu na 2 h po cos to ja płacze a jak by mi wyjechał to bym sięmzawyła. Ale zaraz wróci Kajcisław pełen wrażeń
Dona - ja podobnie brzuch mnie pobolewa i podbrzusze też łykam nospe tyle ze mnie ginka uspokoila ze wszystko dobrze. Ale duzo ostatnio przezyc troche nerwow i stresu.
A ja sie probowalam polozyc z synkiem polozyc ale spac bo w nocy okropniemspalam ale tata zadzwonil na skypa i eeeeh... Juz nie zasne chociaz mnie gnie.... Jak zgniatarka puszke
Inomama - nie wiem jak z dzieckiem ale ja jak mi R wychodzi z domu na 2 h po cos to ja płacze a jak by mi wyjechał to bym sięmzawyła. Ale zaraz wróci Kajcisław pełen wrażeń
Dona - ja podobnie brzuch mnie pobolewa i podbrzusze też łykam nospe tyle ze mnie ginka uspokoila ze wszystko dobrze. Ale duzo ostatnio przezyc troche nerwow i stresu.
A ja sie probowalam polozyc z synkiem polozyc ale spac bo w nocy okropniemspalam ale tata zadzwonil na skypa i eeeeh... Juz nie zasne chociaz mnie gnie.... Jak zgniatarka puszke
reklama
anisen znajdziesz sukienke, napewno piekna i taka która wkurwi tesciowke )
inommaa nie bój sie mówilam ci ze kajtek madry jest ! da rade
nisia biedna nie ma co czekac dobrze ze wizyta zaraz ;( !trzymam kciuki &&&&:-(
justynaj zazdroszcze tez si emoze wybiore jak bedzie kasa )
Dona przepraszam ja tez zapomniłam z tego wszystkie go ;( wybaczysz hehe ? wszystkiego najlepszego !!!!
a ja mała polozylam dopiero zjadlam kanapki bo rano nie moglam nic w siebie wdusic i mi slabo az bylo, a tak to nic u mnie nowego
inommaa nie bój sie mówilam ci ze kajtek madry jest ! da rade
nisia biedna nie ma co czekac dobrze ze wizyta zaraz ;( !trzymam kciuki &&&&:-(
justynaj zazdroszcze tez si emoze wybiore jak bedzie kasa )
Dona przepraszam ja tez zapomniłam z tego wszystkie go ;( wybaczysz hehe ? wszystkiego najlepszego !!!!
a ja mała polozylam dopiero zjadlam kanapki bo rano nie moglam nic w siebie wdusic i mi slabo az bylo, a tak to nic u mnie nowego