reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

włsnie tak zakończyła karmnieie teraz moja bratowa :( . Ktoś "miły" jak powiedział zeby dawać butlekę bo dziecko głodne i miesiąc i koniec z cycem :( a chciała karmić. Szkoda ze nie posłuchała kogoś innego

Fifka ona już zaczyna niszczyć. Wczoraj obdzwoniła swoją drugą synową, dziakdków i chrzestnego J ze moze ślub sie nie odbędzie w tym terminie bo my sie nie mozemy dogadać. ehhh. Szkoda słów. Własnie sie o tym dowiedziałam bratowej J.

reklama
cholera anisen jak tej babie uciac sznureczek ? ehh moze oglosic calej rodzinie ze jest chora na umysle i zeby nie brac jej słow nigdy na powaznie ;) to by bylo dobre ;))

Ufff nadrobiłam!! W pierwszej kolejnosci:
panna.nikt trzymam kciuki aby sie znowu udalo duzo spokoju dla ciebie wypocznij i mam nadzieje ze wrocicie do staran;*
Olich przykro mi z powodu babci sciskam mocno!!:*

Dziewczyny slub byl piekny doprowadzilam wszystkich gosci do lez podczas skladania przysiegi strrasznie sie poplakalam(brawo dla hormonów w ciazy) pozniej pani prowadzaca uroczystosc dalej mnie dobijala mowila jaka to ja nie jestem ciepla ze bede wspaniala matka i zona ehhh i dalej placz ze szczescia oczywiscie:))
Przyjecie jakos wytrzymalam ale pod koniec bylo juz ciezko... schodzily ze mnie emocje glowa bolala.. wczoraj bylismy juz z MEZEM:) podgladac nasze malenstwo wszystko w porzadku rosnie pieknie mial 10,1cm posiew moczu wyszedl idealnie jedyne co nie przeszlo mi swedzenie ale lekarz zmienil masc i od wczoraj jest lepiej
Dziekuje wam za wszystkie zyczenia i gratulacje :*powoli przyzwyczajam sie do nowej roli i robie wszystko zeby juz nie dlugo wyprowadzic sie od tesciow i mieszkac na swoim a jak ja sie upre nie odpuszcze:)) postaram sie jak najszybciej zamiescic zdjecia z tego dnia:)

Czikusia, cudnie że ślub był taki piękny i wzruszający :) a łzy to rzecz normalna w ciąży, ja potrafię się popłakać na reklamie merci hehe
Anisen, aż nie wiem co napisać :( to jest okropne, okropne co ta kobieta robi. jako matkę jej wnuków powinna cię szanować ale nie... eh szkoda słów. niszczyć tak ważny dla was dzień, toksyczna kobieta :no:

Cikusia gratuluję!! No i cieszę się że jesteś zadowolona z ceremoni!!

Anisen ależ bym chyba babie włosy wyrwała... co na to M? To on powinien z tą mamusią porządek zrobić...

Mąż zaraz idzie z małym na miasto a ja zabieram się za porządki... co śmieszne takie rozwiąznia są dla mnie mega odpoczynkiem... - od małego włąśnie...

anisen zmiencie telefon a jak cos chcecie od niej to dzwoncie z zastrzezonego ! ;OO

kaha mi sie teraz sprawdzilo ;) i bedzie chlopak ;) a z lucja nie bylo mojego wieku w tabeli wiec nie powiem ;)))

reklama
Do góry