reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

włsnie tak zakończyła karmnieie teraz moja bratowa :( . Ktoś "miły" jak powiedział zeby dawać butlekę bo dziecko głodne i miesiąc i koniec z cycem :( a chciała karmić. Szkoda ze nie posłuchała kogoś innego

Fifka ona już zaczyna niszczyć. Wczoraj obdzwoniła swoją drugą synową, dziakdków i chrzestnego J ze moze ślub sie nie odbędzie w tym terminie bo my sie nie mozemy dogadać. ehhh. Szkoda słów. Własnie sie o tym dowiedziałam bratowej J.

reklama
cholera anisen jak tej babie uciac sznureczek ? ehh moze oglosic calej rodzinie ze jest chora na umysle i zeby nie brac jej słow nigdy na powaznie ;) to by bylo dobre ;))

Ufff nadrobiłam!! W pierwszej kolejnosci:
panna.nikt trzymam kciuki aby sie znowu udalo duzo spokoju dla ciebie wypocznij i mam nadzieje ze wrocicie do staran;*
Olich przykro mi z powodu babci sciskam mocno!!:*

Dziewczyny slub byl piekny doprowadzilam wszystkich gosci do lez podczas skladania przysiegi strrasznie sie poplakalam(brawo dla hormonów w ciazy) pozniej pani prowadzaca uroczystosc dalej mnie dobijala mowila jaka to ja nie jestem ciepla ze bede wspaniala matka i zona ehhh i dalej placz ze szczescia oczywiscie:))
Przyjecie jakos wytrzymalam ale pod koniec bylo juz ciezko... schodzily ze mnie emocje glowa bolala.. wczoraj bylismy juz z MEZEM:) podgladac nasze malenstwo wszystko w porzadku rosnie pieknie mial 10,1cm posiew moczu wyszedl idealnie jedyne co nie przeszlo mi swedzenie ale lekarz zmienil masc i od wczoraj jest lepiej
Dziekuje wam za wszystkie zyczenia i gratulacje :*powoli przyzwyczajam sie do nowej roli i robie wszystko zeby juz nie dlugo wyprowadzic sie od tesciow i mieszkac na swoim a jak ja sie upre nie odpuszcze:)) postaram sie jak najszybciej zamiescic zdjecia z tego dnia:)

Czikusia, cudnie że ślub był taki piękny i wzruszający :) a łzy to rzecz normalna w ciąży, ja potrafię się popłakać na reklamie merci hehe
Anisen, aż nie wiem co napisać :( to jest okropne, okropne co ta kobieta robi. jako matkę jej wnuków powinna cię szanować ale nie... eh szkoda słów. niszczyć tak ważny dla was dzień, toksyczna kobieta :no:

Cikusia gratuluję!! No i cieszę się że jesteś zadowolona z ceremoni!!

Anisen ależ bym chyba babie włosy wyrwała... co na to M? To on powinien z tą mamusią porządek zrobić...

Mąż zaraz idzie z małym na miasto a ja zabieram się za porządki... co śmieszne takie rozwiąznia są dla mnie mega odpoczynkiem... - od małego włąśnie...

anisen zmiencie telefon a jak cos chcecie od niej to dzwoncie z zastrzezonego ! ;OO

kaha mi sie teraz sprawdzilo ;) i bedzie chlopak ;) a z lucja nie bylo mojego wieku w tabeli wiec nie powiem ;)))

reklama
Do góry