reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

właśnie nie wiem jak to wygląda, ja jestem zatrudniona u znajomego, który zatrudnił mnie już w ciąży, żebym miała macierzyńskie. więc chyba trzeba będzie dwa razy zus zapłacić po prostu...
na świętą noc zachciało mi się fasolki szparagowej z patelni ehhh właśnie sobie ją gotuję :-p

Lorelain, dzięki kochana, ps ja Ciebie skądś kojarzę... chyba z Październikówek 2012?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć przyszłe mamusie ;-)
zerknęłam do Was z lekkim sentymentem, bo dokładnie rok temu przeżywałam to samo i w styczniu urodziłam moją ukochaną, upragnioną córeczkę :-)
Mimo, że ciąża czasem daje w kość to i tak troszkę zazdroszczę, bo z perspektywy te 9 miesięcy to fajna podróż z cudownym finałem:tak:...więc zapnijcie pasy i w drogę;-) Powodzenia Wam życzę i zdrowych, cudownych dzieciaczków!!!;-)

Lori no masz racje termometr w odstawke, testy pozytywne i musi byc dobrze :-) po tamim czasie musi byc dobrze.

Hej Wam Przyszłe Mamusie :)

Chcę Wam życzyć spokojnych i zdrowych ciąż, bez przygód - no chyba, ze dotyczą buzujących hormonów i smaków ;) Pierwszy trymestr to ciężka sprawa- ja ze swoim się pokłóciłam parę razy tak, że spaliśmy w oddzielnych pokojach, ale później już było tylko lepiej, aż zbliżał się termin :p To forum będzie dla Was swoistego rodzaju grupą wsparcia i z doświadczenia powiem, że często pomoc forumowych przyjaciółek jest nieoceniona, bo kto Was lepiej zrozumie jak nie Wy same ;)

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Indziorka ze styczniową Juleczką ;)

Jj jeszcze jednak zmjerzylam dzis tempke (wwiem nie powinnam i przepraszam) ale wlasnie ona mnie uspokoila jest 37,05 coprawda budzilam sie w nocy bo balam sie ze zaspie do pracy hehe.

Tescik powtorzony pozytyw rzecz jasna :-) chyba wszystki obsikam zeby miec radoche :-)

Milego dnia laseczki :-)

Ps teraz wierze :-) jestem w ciazy i w to wierze uff , kilka dni mi to zajelo ale dzis mam juz 13 lub 16 dc wiec no @ dozobaczenia ale za kilka miesiecy :-)

Akuku no to super...:) gratuluje mamusiu:)
Ja jeszcze nie wierze....ale u mnie potwierdzeniem są narazie pozytywne tesciory....dzisiaj lecę na betę....popoludniu bedę miala wyniki z soboty i dzisiej, wiec od razu zobaczę jak rośnie:)bo mam nadzieje ze rosnie:p:)
Milego dzionka:):)

reklama
Hehee.ja Wam powiem ze poki nie zobacze fasoli na usg to nie uwierze :) poki co caly czas jest obawa.wczoraj odrobinke polamilam.dzisiaj znowu jade na bete ..no i usg o 15.30 ehh

Do góry