reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Indziorka, ojjj kłótnie są. ja z natury mam trudny charakter ale w ciąży moje nerwy są napięte jak struna. a zresztą, mój P miałby zmarnowany dzień gdyby się do czegoś nie przyczepił :-p więc i ja się wściekam. z doświadczenia wiem, że tylko w 1 trymestrze tak jest. ja osobiści później już się uspokoiłam :tak:
Akuku, uwierz, uwierz bo to prawda :) chociaż do mnie też tak średnio dociera, że w ciąży jestem. W poprzedniej poczułam się naprawdę w ciąży gdy mały zaczął kopać :)
Ikasia, betka rośnie na pewno :)
a mnie coś wczoraj wieczorem połamało, strasznie bolało mnie ramię, teraz też boli ale już nie tak strasznie. na szczęście, bo calutki dzień z małym sama jestem.
właśnie dziewczynki, macie/będziecie miały przy dzieciach jakąś pomoc? czy tylko ja sama taka sierotka, że z dwójką sama zostanę (teściowa mieszka na górze ale jędza nie zejdzie trochę pomóc)

reklama
Hejo.zostały mi dni do wykonania testu.akurat będę u teściów.więc wesoło.vinga ją będę sama. Mieszkamy daleko od rodzin więc będę ogarniac. Mam o tyle dobrze,że Lulu w zlobie ( od września przedszkole). Tyle,że ją ma w planach tylko pół roku w domu.potem kolejne dziecko do zloba. ale już mnie żołądek boli jak pomyśle,że dwoje dzieci to prawie dwa koła miesięcznie na placówki...

Dzień dobry :)
Ja od rana w pracy :( mdli mnie strasznie, ale damy radę.
Ja tez będę sama, mój R nie ma już rodziców, a moi daleko i używają życia, cieżko ich w domu zastac.
Ale liczę na duża pomoc mojej córci, czeka na rodzeństwo od lat i żadne argumenty jej tego optymizmu nie odebrały.

to mnie trochę pocieszyłyście, że nie tylko ja nie mogę liczyć na pomoc. jakoś sobie poradzimy dziewczynki, w końcu kobiety są bardzo silne.
Panna, ile lat ma córa?

Witajcie.
Jutro już do pracy :( i muszę 1,5 miesiąca chodzić bo koniec roku.
Mdłości przeszły normalnie jak pyk i koniec. Z tego strasu zrobiłam test ( przestraszyłam sie ze coś sie dzieje a miałam ostatni) i druga kreska pojawiła sie od razu. Czekam na wyniki bety bo mają być przed 11 :( osiwieje. A zaraz potem mam dzwonić do gina.
Czy są tu moze już dziewczyny z Krakowa?

reklama
No ni piekny przyrost:):) Ja mam nadzieje ze u mni tez taki bedzie dziś...
Mne mdli...glowa mnie boli i brzuch od wczorajszego wieczora...
Dzisiaj jestem w pracy ale ta jazda autem to srednia przyjemnosc....zle sie generalnie czuje...wiec chyba to bedzie moj ostatni tydzienw w pracy:)

Do góry