reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Panna, to duża dziewczynka, na pewno będzie ci pomagać ;-)
Anisen, z tego co kojarzę to są u nas Krakowianki ;) betka ładna, po 48h powinna się podwajać więc chyba jest książkowo :tak:

reklama
myśle jednak czy jeździć do lekarza do Krakowa ( 3 lekarzy w NT mnie zdołowało konkretnie) no i dalej do doktora Fugla. Tylko teraz minus ze nie pracuje już w szpitalu na Kopernika i stąd mam dylemat. Acha nie chcę rodzić w NT ( masakra jaka tu rzeźnia) wiec otwarty temat gdzie. Ehh. Na pewno na pierwszą wizytę jadę do Krakowa a tam zdecyduje czy dalej będzie mnie prowadził czy szukam coś bliżej domu

Anisen, ja też jeżdżę daleko do gina. mam 50km do swojego ale w pobliżu nikogo dobrego nie ma. aaa jest jeden pan doktor, odbierał mój poród ale on niestety tylko na oddziale w szpitalu pracuje, nigdzie nie przyjmuje

ja mam 80km mam do lekarza . Trochę to uciązliwe bo za każdym razem muszę jechać z męzem i całą ekpią ( dzieci i mąz czekają na mnie u bratowej męża). ale po przejściach tutaj u mnie to aż mnie dreszcze biorą jak miała bym chodzić do tych bęcwałów

Czesc wszystkim styczniowka:)
dolaczam sie do Was po piatkowym badaniu termin mam na 01.01.14r. a aktualnie jestem w 7 tygodniu.wielkie buziolki i pozdrowionka dla was wszystkich.

Ostatnia edycja:
osesek, witaj :)
Anisen, ja sądzę, że dziecku należy zapewnić jak najlepszą opiekę, nawet jakbyśmy miały 200km dojeżdżać do lekarza. wiadomo, że to uciążliwe, ja tak samo będę z małym jeździć do lekarza i całą trójką do gabinetu ;). mąż zawsze ze mną chodzi, więc teraz i Nat będzie ze mną wizytował.

a moze za wcześnie by test apteczny wyszedł

Kiedy powiecie rodzinie?

My teściowej mojej nie powiemy jak najdłużej , ale reszcie rodziny powiemy tylko nie wiem kiedy. Na pewno najpierw wizyta u lekarza a potem informacje. I jak ? dodam ze u mnie cała rodzina daleko i kontakt tylko telefoniczny. Chyba że doczekamy do lipca kiedy to pojedziemy do mojej mamy na tydzień wakacji;)

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie wie mąż, moi rodzice, teściowa i moja sąsiadka koleżanka :) z resztą chcę poczekać do końca I trymestru. z Natem od razu ogłosiłam całemu światu ale teraz nie mam takiej potrzeby.

Do góry