reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ikasia ja dzis wsiadlam do mojego auta i smierdzialo mi psem??
Kurde juz zapachy ?? Hehee
Mialam chec na jajecznice z pieczarkami, a juz daaawno jej nie jadlam.
No zobaczymy ja to bedzie z mdlosciami.
Sluchajcie ja mialam ostatnia @ 12 kwietna i mam sznase miec usg 23,24 maja to bedzie 6 tydz. Zobacze juz cos ??
Pozniej bede w pl znowu w czerwcu 10-11 tydz.
Wtedy juz na pewno cos zobacze, a mysli,ie ze w 6 tyg cos zobacze ??

Mea osi no zobaczymy bo wlasnie wyczytalam ze serce krztaltuje sie 21 dni od zqplodnienia, w 5 tyg. A ja lece w 6 moze jakby bylo dobre usg ?? Hmm no zobaczymy, ale dla samej fasolinki polece :-)
Musze tylko sie umowic do jakiegos gina z dobrym sprzetem :-)

Dzięki dziewczyn:)

Byle do jutra...i sie wyjasni..bo bede miala betę z soboty i wlasnie z jutra....ale sikacze juz wychodzą nawet te z mniejsza czulościa...wiec mam nadzieje ze bedzie oki,,,..
Rodzice M i moja mam z bratem juz wiedza...mina mojej mamy i jej placz--bezcenne:)

Moj M juz sobie planuje jak pokoj zmienic...z gabinetu na dziecięcy....opowiada ze wydaje mu sie ze będzie dziewczynka....ja jakos mam przeczucie na chlopaka...:p
Wiem ze to duzo za wczesniej i ejszcze tfu tfu wszystko sie moze zdazyc....ale...pogadac mozna:p

Zaczynam sie zastanawiac czy juz nie isc w pracy na L4...wiem ze to bardzo wczesnie....we wtorek ide do ginki...zobaczymy co powie..ja jezdze autem...bedą upaly teraz....a za dlugo sie o to maleństwo staram....bardzo chcialabym chodzić do pracy, bo dzieki temu czas szybciej leci....a ja jestem raczej z tych aktywnych....podejrzewam ze szefowa by sie megaaaa wkurzyla.....zwlaszcza ze zniknełabym z dnia na dzien.....i musialabym ją poinformowac przez telefon bo firma jest w innym miescie...nie wiem....

reklama
ikasia jak sikacze wychodza to bedzie ok. choc wiem co czujesz bo ja tez dalej jak na szpilkach czekam az minie ostateczny termin @ wtedy dopiero uwierze, ale pewnie dalej bede sie martwic. W pierwszej ciazy nie myslalam o poronieniach, nie martwilam sie , w drugiej tez , udalo sie od razu wiec jakos nie myslalam...a teraz prawie dwa lata staran, dla tego sie boje... A moze nie powiannam, dwie ciaze zdrowe i ta bedzie, musi byc :-)

Do góry