reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka to jeszcze nic .. ostatnio te same śledzie zagryzłam bułeczką z nutellą bo akurat mój jadł i mi tak się zachciało a za chwilę frytki z ketchupem - praktycznie bez przerwy i dopiero po fakcie jak mi T powiedział co zrobiłam to :szok: piszesz o takich pysznościach, że aż głodna znów jestem :-) ten kapuśniak ... mniam!

milusia21 bądź dzielna - będę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja pitolę, aż mi gęba się cała smieje do Was:) czytam i czytam ostatnie wpisy i normalnie każda co innego:) jak to baby zresztą:)
ja mam takie doświadczenie życiowe:)

przykład: siedzimy sobie w 5 bab, koleżanki, moja siostra i ja. Gadamy. Kazda o czymś, oczywiście. Jedna zwierza się z życiowo - miłosnym zakrętów. Na koniec pyta:" no i co ja mam teraz zrobić". Cisza....długa cisza....nagle moja siostra krzyczy:"wiem!" "wiem co założę jutro do pracy!" a wydawało się,ze na serio się zastanawia nad problemem....:)

Milusia bedzie dobrze! Nie bój sie , ja w tamtym roku takiego usuwalam .... ze sam korzen, ale tez sie troszkę bałam. usuwalam chirurgicznie/ trzymam kciuki

Inomama ale mnie rozbawilas tą opowiescią ,ze sama do siebie siedze i sie smieje , a syn tylko podejrzliwie zerka na zwariowaną matke:szok:

Wiecie co? szlismy na dwor i maly zawsze sam z komody wyciaga ubrania i sie ubiera. no czasem jego stroje nie sa zbyt trafione ale mniejsza o to... no ubral sie od a do z . wyszlismy na ten spacer, w koncu wola siku na placu ja z nim za drzewo patrze a on dwie pary bokserek na sobie ma:) Zanim sie rozebrał , mało sie nie zsikał ....

oj dziewczyny jako wrózka juz trafilam u pustiszi bedzie niunio i co ? hehe ;=
fifka u mnie jest karpik ale na cieplo ale y pieczarkami ;) uwielbiam i pierogi ruskie i makaron z sosem pieczarkami i kutia i lazanki i duzio zalezy jak kto chce ;) hehe a co miasto to inna kuchnia :))
calineczka dobre ;) moja matka jak byla ze mna w ciazy to eksperymentow nei robila ale w 3 dni zjadala caly karton czekolad który mial uwaga 36 szt.po 100gram.
milusia trzymam kciuki zeby nei bolało mocno ;((nie rwalam nigdy a ni nei leczylam nei wiem jaki to ból ;(
anisen piekne ja lubie waniliowy kolor super takie delikatne ;)
blanka maly dobry ;) heh

Muszę się zająć moim R bo mi już gry sciąga dla małego :szok: Jestem taka zmęczona tym oczekiwaniem i badaniem i taki mam spokoj w sobie że czuje się jak na haju ;) Kochane do jutra rano melduję się z Niuniem:-)

reklama
Matko, parę dni mnie nie było i już...
Panna, strasznie mi przykro... Ale wierzę, że niedługo zajrzysz do nas i wrzucisz posta o dwóch kreskach. Trzymaj się, kochana!
Olich, moje kondolencje
[*]
Jutro wieczorem wracamy do Wawy. W czwartek wpadam w słoiki, ale postaram się sukcesywnie doczytać, bo na razie tylko przeleciałam z grubsza...
Miłego wieczoru, kobitki!

Do góry