reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka to jeszcze nic .. ostatnio te same śledzie zagryzłam bułeczką z nutellą bo akurat mój jadł i mi tak się zachciało a za chwilę frytki z ketchupem - praktycznie bez przerwy i dopiero po fakcie jak mi T powiedział co zrobiłam to :szok: piszesz o takich pysznościach, że aż głodna znów jestem :-) ten kapuśniak ... mniam!

milusia21 bądź dzielna - będę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
ja pitolę, aż mi gęba się cała smieje do Was:) czytam i czytam ostatnie wpisy i normalnie każda co innego:) jak to baby zresztą:)
ja mam takie doświadczenie życiowe:)

przykład: siedzimy sobie w 5 bab, koleżanki, moja siostra i ja. Gadamy. Kazda o czymś, oczywiście. Jedna zwierza się z życiowo - miłosnym zakrętów. Na koniec pyta:" no i co ja mam teraz zrobić". Cisza....długa cisza....nagle moja siostra krzyczy:"wiem!" "wiem co założę jutro do pracy!" a wydawało się,ze na serio się zastanawia nad problemem....:)

Milusia bedzie dobrze! Nie bój sie , ja w tamtym roku takiego usuwalam .... ze sam korzen, ale tez sie troszkę bałam. usuwalam chirurgicznie/ trzymam kciuki

Inomama ale mnie rozbawilas tą opowiescią ,ze sama do siebie siedze i sie smieje , a syn tylko podejrzliwie zerka na zwariowaną matke:szok:

Wiecie co? szlismy na dwor i maly zawsze sam z komody wyciaga ubrania i sie ubiera. no czasem jego stroje nie sa zbyt trafione ale mniejsza o to... no ubral sie od a do z . wyszlismy na ten spacer, w koncu wola siku na placu ja z nim za drzewo patrze a on dwie pary bokserek na sobie ma:) Zanim sie rozebrał , mało sie nie zsikał ....

oj dziewczyny jako wrózka juz trafilam u pustiszi bedzie niunio i co ? hehe ;=
fifka u mnie jest karpik ale na cieplo ale y pieczarkami ;) uwielbiam i pierogi ruskie i makaron z sosem pieczarkami i kutia i lazanki i duzio zalezy jak kto chce ;) hehe a co miasto to inna kuchnia :))
calineczka dobre ;) moja matka jak byla ze mna w ciazy to eksperymentow nei robila ale w 3 dni zjadala caly karton czekolad który mial uwaga 36 szt.po 100gram.
milusia trzymam kciuki zeby nei bolało mocno ;((nie rwalam nigdy a ni nei leczylam nei wiem jaki to ból ;(
anisen piekne ja lubie waniliowy kolor super takie delikatne ;)
blanka maly dobry ;) heh

Muszę się zająć moim R bo mi już gry sciąga dla małego :szok: Jestem taka zmęczona tym oczekiwaniem i badaniem i taki mam spokoj w sobie że czuje się jak na haju ;) Kochane do jutra rano melduję się z Niuniem:-)

reklama
Matko, parę dni mnie nie było i już...
Panna, strasznie mi przykro... Ale wierzę, że niedługo zajrzysz do nas i wrzucisz posta o dwóch kreskach. Trzymaj się, kochana!
Olich, moje kondolencje
[*]
Jutro wieczorem wracamy do Wawy. W czwartek wpadam w słoiki, ale postaram się sukcesywnie doczytać, bo na razie tylko przeleciałam z grubsza...
Miłego wieczoru, kobitki!

Do góry