reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Kajtek wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń. Sto Lat!!!!!

Inomama nie smutaj sie ;) ja w ciązy z kingą miałam termin na koniec stycznia ( uparcie byłam w lutówkach) , Kinga urodziła sie 4 lutego ;) a płać poznałam jako jedna z ostatnich na lutówkach ;)

reklama
Panna (*) bardzo mi przykro kochana,że tak to się stało :(

Zawsze jak czytam o dziewczynach ktore w podobnych tygodniach straciły maleństwa,wogóle każdy nowy wpis o stracie,przyprawia mnie o ciarki i strach....
Anisen gatuluje ślubu,który niebawem nastąpi :)

Ja byłam wczoraj na wizycie i lekarz pwiedział,że podejrzewa iż bedzie to dziewczynka,ale jeszcze radzi się wstrzymać z kupnem rózowym ubranek.wygląda na to że maluch zdrowo się rozwija i że wszystko ok.

bluelovi wszyscy mi wróżą,że bedzie dziewczynka,kto wie:) jak miałabym sie kierować smakami,to mam na takie konkrety jak np dzis zurek i pulpety w sosie pomidorowym,na zupy rózne.Może ptaszek się zawinął,ale tak naprawdę jest m obojetne jaka pleć,chciałabym córeczkę,ale obojętne byle zdrowe .

Fifuś, L4 wezmę na następnej wizycie czyli od 20.08 - czekam aż sezon urlopowy zacznie się kończyć a też w sumie wcześniej jakoś bardzo mi nie zależało, jednak lepsze pieniądze to też poważny argument więc w końcu się zdecydowałam;)

Kajtek, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa:)

Anisen, trzymam kciuki żebyś dobrze ten jutrzejszy dzień zniosła, całe szczęście że teściowa w końcu musi wrócić do siebie;)

Anisen b.ładny, ja miałam żywe i śmiało mogę polecić bo wychodzą tanie a są takie które wytrzymują bardzoooo długo, a do fryzjera i tak idziesz :-)jakby zresztą nie było - tego dnia i tak będziesz najpiękniejsza!

A ja wróciłam dzisiaj od fryzjera :-D Zdjęcia zaraz wrzucę na prywatny :tak:

Kajtek
wszystkiego najlepszego!!! :-D:-D
Olich moje najszczersze kondolencję...
[*] bardzo mi przykro.... :-(

Panna czekamy na twoje dobre wieści! Będę ci bardzo mocno kibicować! Dla Antosi
[*]

Calineczka ahaha widać że ciężarna! Śledź i arbuz...

Blue najlepiej mi wchodzi nasz tradycyjny kapuśniak z grzybami leśnymi i z ziemniakami w mundurkach... a to zupełnie zakazane podczas karmienia... Albo sałatka śledziowa... albo... karp w galarecie - ale tylko mojej mamy... inne mi nie smakują... na szczęście to akurat będę mogła jeść w razie czego...
A nektarynki nie są twardsze :tak: Zależy jakie trafisz :-) Ja uwielbiam te i te ale pod warunkiem ze są miekkie i słodkie! Właśnie jedną taką jak miód jem nektarynkę... BOSKA!!!

reklama
dziewczyny jutro idę rwać zęba i strasznie się boję:zawstydzona/y:(nie będzie to proste rwanie bo został tylko korzeń w dodatku bardzo kruchy bo po leczeniu kanałowym...:baffled: )w dodatku mąż będzie w pracy i muszę sama iść...:baffled:

Do góry