reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Kajtek wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń. Sto Lat!!!!!

Inomama nie smutaj sie ;) ja w ciązy z kingą miałam termin na koniec stycznia ( uparcie byłam w lutówkach) , Kinga urodziła sie 4 lutego ;) a płać poznałam jako jedna z ostatnich na lutówkach ;)

reklama
Panna (*) bardzo mi przykro kochana,że tak to się stało :(

Zawsze jak czytam o dziewczynach ktore w podobnych tygodniach straciły maleństwa,wogóle każdy nowy wpis o stracie,przyprawia mnie o ciarki i strach....
Anisen gatuluje ślubu,który niebawem nastąpi :)

Ja byłam wczoraj na wizycie i lekarz pwiedział,że podejrzewa iż bedzie to dziewczynka,ale jeszcze radzi się wstrzymać z kupnem rózowym ubranek.wygląda na to że maluch zdrowo się rozwija i że wszystko ok.

bluelovi wszyscy mi wróżą,że bedzie dziewczynka,kto wie:) jak miałabym sie kierować smakami,to mam na takie konkrety jak np dzis zurek i pulpety w sosie pomidorowym,na zupy rózne.Może ptaszek się zawinął,ale tak naprawdę jest m obojetne jaka pleć,chciałabym córeczkę,ale obojętne byle zdrowe .

Fifuś, L4 wezmę na następnej wizycie czyli od 20.08 - czekam aż sezon urlopowy zacznie się kończyć a też w sumie wcześniej jakoś bardzo mi nie zależało, jednak lepsze pieniądze to też poważny argument więc w końcu się zdecydowałam;)

Kajtek, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa:)

Anisen, trzymam kciuki żebyś dobrze ten jutrzejszy dzień zniosła, całe szczęście że teściowa w końcu musi wrócić do siebie;)

Anisen b.ładny, ja miałam żywe i śmiało mogę polecić bo wychodzą tanie a są takie które wytrzymują bardzoooo długo, a do fryzjera i tak idziesz :-)jakby zresztą nie było - tego dnia i tak będziesz najpiękniejsza!

A ja wróciłam dzisiaj od fryzjera :-D Zdjęcia zaraz wrzucę na prywatny :tak:

Kajtek
wszystkiego najlepszego!!! :-D:-D
Olich moje najszczersze kondolencję...
[*] bardzo mi przykro.... :-(

Panna czekamy na twoje dobre wieści! Będę ci bardzo mocno kibicować! Dla Antosi
[*]

Calineczka ahaha widać że ciężarna! Śledź i arbuz...

Blue najlepiej mi wchodzi nasz tradycyjny kapuśniak z grzybami leśnymi i z ziemniakami w mundurkach... a to zupełnie zakazane podczas karmienia... Albo sałatka śledziowa... albo... karp w galarecie - ale tylko mojej mamy... inne mi nie smakują... na szczęście to akurat będę mogła jeść w razie czego...
A nektarynki nie są twardsze :tak: Zależy jakie trafisz :-) Ja uwielbiam te i te ale pod warunkiem ze są miekkie i słodkie! Właśnie jedną taką jak miód jem nektarynkę... BOSKA!!!

reklama
dziewczyny jutro idę rwać zęba i strasznie się boję:zawstydzona/y:(nie będzie to proste rwanie bo został tylko korzeń w dodatku bardzo kruchy bo po leczeniu kanałowym...:baffled: )w dodatku mąż będzie w pracy i muszę sama iść...:baffled:

Do góry