reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
do mojego m zaczyna cdocierac ze bedzie syn i juz wymysla jak to on z nim na ryby bedzie jezdzil ze mu wedke kupi hehe , a ja mówie zeby sie nie rozpedzal bo to duzo czasu ;),mówi ze on z wojtuseimm bedzie jezdzil na ryby a ja z luska bede sobie w domku ksiazeczki czytac o ksiezniczkach hehe!!

Mojego już przyzwyczajam i mówie żeby się nie bał brzucha i dziecka... Bo tak całuje dotyka ale strachliwie... No to ja niewiele myśląc żeby nie wymuszać na nim niczego bo może faktycznie boi się że go udusi czy co nie mam pojęcia :eek: To od niedzieli już balsam biore w garść (po kąpieli) szoruje do niego na łóżko kładę się daje balsam i mówię MiZIAJ NAS! ja ręce do góry zadowolona R smaruje całuje i też się cieszy i nawet do małego szepcze cześć malutki wiesz kto mówi to ja ... TATA :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pustiszi fajnie masz..taki salon pieknosci:"P

U mnie M bardzo przezywal jak mialam kaszel, ze dziecko tam nawet sie wyspac nie moze:p

Kajtek wszytskie naj z okazjii urodzin:):)

Ja dzisiaj dzien z bratanekim, ma tez urodziny, 4latka konczy..kupilismy wrotki w prezencie:):)

Olich bardzoo mi przykro
[*]

Panna ja mysle ze niedługo zawitasz tutaj do nas z dobrymi wiadomosciami..trzymaj sie kochana

reklama
Do góry