reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Pnna-jesteśmy myślami z Tobą i po prostu wiem, że kiedyś jeszcze trafisz na babyboom jako przyszła mama. Powodzenia.
Olich-moje kondolencje, ja już nie mam ani jednej babci ani dziadzia.

reklama
Olich, bardzo mi przykro
[*]
panna, trzymaj się kochana ...

bluelovi
, moja waga jest zadziwiająca - wyglądam jak foka, naprawdę i widzę, że przytyłam, ale na wadze + 0,5 kg :-) od ostatniej wizyty ( czyli do wagi sprzed ciąży brakuje jeszcze 1,5 kg) To w sumie dobrze, bo ja raczej z tych dużych jestem więc dzidziol korzysta z moich wewnętrznych zapasów :-D

Ja mam szpital w okolicy tylko jeden więc wyboru raczej nie mam, ale przetestowany jest (na plus) a poza tym moja ginka jest tam ordynatorem (to też na plus ) :-)
Do szkoly rodzenia poprzednim razem nie chodziłam - urodziłam małego (3800) praktycznie w 15 min :) , więc ze szkołą rodzenia chyba i tak nie zrobiłabym tego szybciej :)

Vinga, u mnie tylko gaz :)

hi,hi Pustiszi, uśmiałam się :)

Witajcie
Od rana Was czytam i doczytać nie mogę, bo ciągle ktoś coś chce.

Olich przykro mi bardzo
Panno jestem myślami z Tobą *

olich moje kondolencje...

Pustiszi , widzisz Twoj jest przynajmniej sympatyczny , a moj nawet nie wie co to znaczy:p
Jagus_87 On właśnie do tych ludzi nalezy co nie widzą nic złego ani dziwnego w swoim zachowaniu.Nawet jego bracia sie od niego odwrocili jak i cała rodzina. Na starosc jak tesciowej zabraknie bedzie sam jak palec , bo wsparcia w nas mial nie bedzie.

Inomama Ty jestes taka laska zgrabna i szczupła ,ze Ty sie tymi 4 kg nie przejmuj nic a nic:)

panna nikt- natychmiast meldujesz sie tu, kiedy test pozytywny zrobisz! natychmiast! ściskam kochana...

Olich - (*) moje kondolencje...

pustiszi - rozwaliłas mnie tym jelonkiem:):):)

olich Pzykro mi :( niech spoczywa wspokoju (*)

ehh rano posżłam na badania.. oddac krew i mocz... wr, hiv ,grupa krwi , i cos tam jeszcze...

Po drodze jak czekałam na autobus na przystanku stała moja ciotka plotkowała z innymi babztylami... nie odezwała sie słowem... wracałam spotkałam babcie na straganie kupowała warzywa... ehhh nawem mnie nie zauwazyła.. tylko powiedziała czesc i tyle...
tongue.png
wracajac jeszcze przy placu zabaw stała moja siostra ze swoimi kolezankami (ma 14lat) podbiegła zapytała sie czy mam jakies dobn na loda
tongue.png
i tyle .... wiec uwazam ze urodziny do dupy... ojciec moj sie ukrywa na skypie a chciałam z nim pogadac ale cos czuje ze tez nic nie wydusze z niego jak co roku zreszta ..

Od tesciowej dostałam dobra czekolade.. a tak o niej marzyłam dzisiaj
smile.png
i to wszystko... a no i gabrysia złozyła mi zyczenia .. kamilka rano wstała przyszła pocałowała przytuliła..
smile.png

Rano bylam tak wyczerpana nie mogłam isc ledwo co szłam bo myslałam ze zaraz upadne .. i dlatego poszłam na auobus jeden przystanek no ale jednak heh...

reklama
KAJTEK2009!!!!!!!!
100 lat 100lat ... Duuuuuużo uśmiechu, radości, miłości i spełnienia marzeń tych najskrytszych i wogole czekoladek całą mase !!!! :-)

Do góry