reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Pnna-jesteśmy myślami z Tobą i po prostu wiem, że kiedyś jeszcze trafisz na babyboom jako przyszła mama. Powodzenia.
Olich-moje kondolencje, ja już nie mam ani jednej babci ani dziadzia.

reklama
Olich, bardzo mi przykro
[*]
panna, trzymaj się kochana ...

bluelovi
, moja waga jest zadziwiająca - wyglądam jak foka, naprawdę i widzę, że przytyłam, ale na wadze + 0,5 kg :-) od ostatniej wizyty ( czyli do wagi sprzed ciąży brakuje jeszcze 1,5 kg) To w sumie dobrze, bo ja raczej z tych dużych jestem więc dzidziol korzysta z moich wewnętrznych zapasów :-D

Ja mam szpital w okolicy tylko jeden więc wyboru raczej nie mam, ale przetestowany jest (na plus) a poza tym moja ginka jest tam ordynatorem (to też na plus ) :-)
Do szkoly rodzenia poprzednim razem nie chodziłam - urodziłam małego (3800) praktycznie w 15 min :) , więc ze szkołą rodzenia chyba i tak nie zrobiłabym tego szybciej :)

Vinga, u mnie tylko gaz :)

hi,hi Pustiszi, uśmiałam się :)

Witajcie
Od rana Was czytam i doczytać nie mogę, bo ciągle ktoś coś chce.

Olich przykro mi bardzo
Panno jestem myślami z Tobą *

olich moje kondolencje...

Pustiszi , widzisz Twoj jest przynajmniej sympatyczny , a moj nawet nie wie co to znaczy:p
Jagus_87 On właśnie do tych ludzi nalezy co nie widzą nic złego ani dziwnego w swoim zachowaniu.Nawet jego bracia sie od niego odwrocili jak i cała rodzina. Na starosc jak tesciowej zabraknie bedzie sam jak palec , bo wsparcia w nas mial nie bedzie.

Inomama Ty jestes taka laska zgrabna i szczupła ,ze Ty sie tymi 4 kg nie przejmuj nic a nic:)

panna nikt- natychmiast meldujesz sie tu, kiedy test pozytywny zrobisz! natychmiast! ściskam kochana...

Olich - (*) moje kondolencje...

pustiszi - rozwaliłas mnie tym jelonkiem:):):)

olich Pzykro mi :( niech spoczywa wspokoju (*)

ehh rano posżłam na badania.. oddac krew i mocz... wr, hiv ,grupa krwi , i cos tam jeszcze...

Po drodze jak czekałam na autobus na przystanku stała moja ciotka plotkowała z innymi babztylami... nie odezwała sie słowem... wracałam spotkałam babcie na straganie kupowała warzywa... ehhh nawem mnie nie zauwazyła.. tylko powiedziała czesc i tyle...
tongue.png
wracajac jeszcze przy placu zabaw stała moja siostra ze swoimi kolezankami (ma 14lat) podbiegła zapytała sie czy mam jakies dobn na loda
tongue.png
i tyle .... wiec uwazam ze urodziny do dupy... ojciec moj sie ukrywa na skypie a chciałam z nim pogadac ale cos czuje ze tez nic nie wydusze z niego jak co roku zreszta ..

Od tesciowej dostałam dobra czekolade.. a tak o niej marzyłam dzisiaj
smile.png
i to wszystko... a no i gabrysia złozyła mi zyczenia .. kamilka rano wstała przyszła pocałowała przytuliła..
smile.png

Rano bylam tak wyczerpana nie mogłam isc ledwo co szłam bo myslałam ze zaraz upadne .. i dlatego poszłam na auobus jeden przystanek no ale jednak heh...

reklama
KAJTEK2009!!!!!!!!
100 lat 100lat ... Duuuuuużo uśmiechu, radości, miłości i spełnienia marzeń tych najskrytszych i wogole czekoladek całą mase !!!! :-)

Do góry