reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

'inomama ja tez weszlam na wage i okazuje sie ze 4 kg do przodu, a fakt ze upal apetytu mi nie odebral, ale zerknelam na karte ciazy od oliwki i tez mniej wiecej w tym tygodniu mialam tyle do przodu wiec sie nie przejmuje
mnie tez czesto boli podbrzusze i plecy tak w okolicach wciecia w pasie caly kregoslup albo cos?

pustiszi wez sobie moze nospe, ona nie zaszkodzi a powinna rozluznic macice, ja ostatnio jak mi sie tylko spina od razu nospe lykam, bratowa od mojego m brala nospe przez cala ciaze (przykaz lekarza) a dzieciaki zdrowe i ruchliwe:). mi lekarz poweidzial ze 4 dziennie mozna wziac

Ostatnia edycja:
reklama
Dona - właśnie już połknęłam bo jeszcze mam rewolucje żołądkową to się spinam na całego no i leże oszczędzam się na maxa aby do tej 17 i do lekarza.

Bluelovi - przypomniałaś mi o naszej wpadce z R na urlopie myślałam że tata w pracy na 6 rano dorwałam mojego R on zadowolony nagle puk puk do drzwi R mnie za fraki do góry hehe zdążyłam tylko głowe na jego ramieniu położyć, rozczochrana... tata wparował ja oczy jak 5 zł a ten z lornetką w ręku chodź chodź jelonek z młodym pod balkonem trawke skubią. Nie wiem czy obczaił ale ręce mi się taaaak telepały z tą lornetką że hoho.

Blue ty nic nie mów bo ja teoretycznie z USG mam termin na święta... jak urodze przed do nie wiem co będę jadła... chyba sałatkę warzywną i karpia w galarecie... bo większości moich ukochanych smaków mi nie będzie można... :-(

Pastiszi weź nospę. Mnie lekarka opieprzyła ze nie brałam a skarżyłam się na bóle...

Ja wiem ze to nadrobię... z Konradem miałam więcej na minusie a ostatecznie skończyłam z jedynie 4kg na plusie :szok: Teraz pewnie też za dużo nie przytyję...

oj bidna ty ;) a co najlepiej na swita wchodzi ci ? mi sie juz marzy barszcz czerwony z uszkami ;0 MOJA BABCIA WYCINA USZKA OD KIELISZKA TAKIE MALUTKIE HEHE UWIELBIAM, A TERAZ JEM BRZOSKWINKE :) TO TA WŁOCHATA JAK JA MOWIE ;) BO NEKTARYNEK TYCH ŁYSYCH NIE ZABARDZO SA TWARDSZE ;)oj capslock byl, a na poczatku jak mialam bega nudnosi a musialam z rana cos zjesc to byl jedynie banan :)
dziewczyny której jeszcze nie ma na liscie styczniówek to prosze sprawdzic i napisac na listastyczniowek informacje do uzupelnienia :;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry