reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

'inomama ja tez weszlam na wage i okazuje sie ze 4 kg do przodu, a fakt ze upal apetytu mi nie odebral, ale zerknelam na karte ciazy od oliwki i tez mniej wiecej w tym tygodniu mialam tyle do przodu wiec sie nie przejmuje
mnie tez czesto boli podbrzusze i plecy tak w okolicach wciecia w pasie caly kregoslup albo cos?

pustiszi wez sobie moze nospe, ona nie zaszkodzi a powinna rozluznic macice, ja ostatnio jak mi sie tylko spina od razu nospe lykam, bratowa od mojego m brala nospe przez cala ciaze (przykaz lekarza) a dzieciaki zdrowe i ruchliwe:). mi lekarz poweidzial ze 4 dziennie mozna wziac

Ostatnia edycja:
reklama
Dona - właśnie już połknęłam bo jeszcze mam rewolucje żołądkową to się spinam na całego no i leże oszczędzam się na maxa aby do tej 17 i do lekarza.

Bluelovi - przypomniałaś mi o naszej wpadce z R na urlopie myślałam że tata w pracy na 6 rano dorwałam mojego R on zadowolony nagle puk puk do drzwi R mnie za fraki do góry hehe zdążyłam tylko głowe na jego ramieniu położyć, rozczochrana... tata wparował ja oczy jak 5 zł a ten z lornetką w ręku chodź chodź jelonek z młodym pod balkonem trawke skubią. Nie wiem czy obczaił ale ręce mi się taaaak telepały z tą lornetką że hoho.

Blue ty nic nie mów bo ja teoretycznie z USG mam termin na święta... jak urodze przed do nie wiem co będę jadła... chyba sałatkę warzywną i karpia w galarecie... bo większości moich ukochanych smaków mi nie będzie można... :-(

Pastiszi weź nospę. Mnie lekarka opieprzyła ze nie brałam a skarżyłam się na bóle...

Ja wiem ze to nadrobię... z Konradem miałam więcej na minusie a ostatecznie skończyłam z jedynie 4kg na plusie :szok: Teraz pewnie też za dużo nie przytyję...

oj bidna ty ;) a co najlepiej na swita wchodzi ci ? mi sie juz marzy barszcz czerwony z uszkami ;0 MOJA BABCIA WYCINA USZKA OD KIELISZKA TAKIE MALUTKIE HEHE UWIELBIAM, A TERAZ JEM BRZOSKWINKE :) TO TA WŁOCHATA JAK JA MOWIE ;) BO NEKTARYNEK TYCH ŁYSYCH NIE ZABARDZO SA TWARDSZE ;)oj capslock byl, a na poczatku jak mialam bega nudnosi a musialam z rana cos zjesc to byl jedynie banan :)
dziewczyny której jeszcze nie ma na liscie styczniówek to prosze sprawdzic i napisac na listastyczniowek informacje do uzupelnienia :;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry