reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Gwiazdy na dworze slońce ;) wyjść podotleniać sie, depresja przejdzie :) a mzoe balkon macie ( moje marzenie teraz) kawa, ciasto albo i lody na balkonie i książka ;) ( no dobra kolejne marzenie )

jak będziecie sie smutać to Wam moją teściową podeśle. Jak wyjedzie jakie będzie szczęście :)))

reklama
Witam was dziewczyny przepraszam ze tyle mnie nie było internet mi szwankował i wgl nie mogłam połaczyc si z tym forum wiec dopiero teraz mi sie udało..

U mnie wporzadku nie narzekam chodz mdłosci i wymioty nadal mecza .. schudłam 5 kg... :szok: stale zmeczona jestem nic mi sie nie chce i wgl...
W tym tygodniu udało mi sie zalatwic przedszkole dla Gabrysi byłysmy tam z tesciowa razem ... gabrysi bardzo sie podobało.. nam zreszta tez. takie kameralne nie przy ulicy raczej na wsi . ale supcio :)

Informacje podstawowe

A wy co o tym myslicie ?? Z cena sie dogadałam bede płacic 500 zł miesiecznie ale od wrzesnia .. ale do przedszkola idzie juz 12 sierpnia wiec jeden miesiac bedzie miała zapoznawczo za free... co wy o tym sadzicie .. w cene wchodzi juz wyzywienie rytmika i takie tam jak to w przedszkolach :)

Czekam na wizyte .. teraz dopiero 6 sierpnia... a USG dopiero 22 sierpnia.. ciekawe czy bedzie mój wymarzony synek.. :)

Pozdrawiam was i dziewczyny i jeszcze raz przepraszam :):zawstydzona/y:

hehehe :happy: chciałabym niestety ta żmija nie da osobie zapomnieć...rano wstajemy a na klamce od drzwi wejściowych wisi reklamówka z bułkami pomidorami i wędlina "bo wy nie macie co jeść" i tak zawsze "bo wy nie macie pieniędzy" sama kur.... nie pracowała w życiu tylko patrzy żeby jak najwięcej od teścia wyciągnąć nigdy nam nie dała żadnej kasy w przeciwieństwie do moich rodziców a łazi po ludziach i pier... tak że ją niedługo zaj.... nie mówię że jest idealnie bo założyliśmy swoja działalność i wszystko idzie w sklep, ale to zawsze na początku jest inwestycja a ta po prostu mnie wykończy ... zaraz do niej pojade i jej te wszystkie pomidory o dom rozwalę :-(

pokłuce się z nią to będę miała choć część spokojnej ciąży

Calineczka, spo0kojnie. Po pierwsze nie denerwuj sie bo dla maluszka nie fajnie a po drugie. Jak dobre zjedz ;) my dostajemy przeterminowane, przepraszam ona potem woła o kasę od J. Już nam na dzis podobno we wtorek !!! kupoiła owoce bo na przecenie. chciała bym nie widzieć ich ale będę musiała :(i jeszcze kasę od męza wyciągnie za to. to ja bym sobie kupiła dzis super a nie zwiędnięte stare.
A co do jej gadania zacznij robić jak ja : udaje ze nie słyszałam jak mówią nie do mnie, a jak do mnie to prosto dementuje bez ogródek.

Dziewczyny, jestem przeziębiona i dręczy mnie katar i kaszel. Leżałam sobie cała wyciągnięta i wzięło mnie na kichnięcie, a po kichnięciu na kilka sekund złapał mnie dość intensywny ból wokół macicy (nie wiem, czy samej macicy, czy czego, taka półokrągła linia w środku brzuchu mnie zabolała) - czy któraś z Was też tak ma?

katherinne i ja tak mam

Anisen tylko przez nią cały czas się kłócę z moim ... już mu dzisiaj powiedziałam, że jak tak bardzo za mamusią to nie widzę problemu żeby się rozstać i niech z mamusią żyje

reklama
anisen ja mam balkon, w zamrazarce lody a jakos nie siedze bo upal okropny a niby fajnie bo juz slonce poszlo za blok ,moze to poprostu wina ksiazki ktorej nie ma? hehe a z kolei moj tesc codziennie chodzi do biedronki i przynosi winogrona i morele brzoskwinie banany jablka i nektarynki i kaze jesc bo w ciazy jestem a ja nie lubie jakos ostatnio :(
Czikusia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :))!!!

katherinne ja tez tak mam to normalne :(
calineczka kochana przykro mi ;( ale baba , sie wtraca i bedzie wam podrzucaac jak bezdomnym, powiedz jej ze nie potrzebujecie ;(
blanka moj tez spi ale to dlatego ze cala noc byl na rybach eh, a zaraz mamy jechacv do babci na obiad ;)
Katherinne ja tez tak mam to normalne :*(

Do góry