reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hope, miłego, rodzinnego weekendu :)

A ja weekend jak zwykle zaczynam od gości. Dzisiaj przyjeżdżają 4 osoby i zostają do poniedziałku. Zmęczona jestem... Posiedziałbym sobie w samotności normalnie raz :happy: I jeszcze do tego taki upał.

Ale za to jutro wybieramy się do kopalni złota (mam tu taką w okolicy :-)), a tam chłodno, więc myślę, że fajnie będzie :)

reklama
Wczoraj napisałam długiego posta i nie mogę go znaleźć... chyba się nie do dodał w ogóle... :-(

Ja dzisiaj w domu cały dzień... jutro podobnie...mąż pracuję cały weekend...

A więc jeszcze raz w skrócie bo młody chce jeść.

Anisen włosy się jeżą na głowie... ah... Ja czasem z teściami się spieram ale jak czytam takie rzeczy to ciesze się że są jacy są...

Czikusia wszytkiego dobrego kochana!!! :-D

Miejskibandyta dasz radę kochana :* Nick można zmienić. Napisz do administratora forum :tak: on cię pokieruję.

Vinga już ci odpisywałam... strasznie współczuję tej sytuacji...

Idę karmić małego i spadamy na podwórko!

a ja dzisiaj jade do babci mojej kochanej i tam bedzie tez moja matka wiec chyba czas powiedziec o ciazy , chyba wlacze im nagranie z usg zeby sie domyslili hehe :(kciuki trzymac ;(

no to i ja - Wszystkiego naj na nowej drodze życia !!! :)

Pije kawe rozpuszczalną z mlekiem i sie obijam , zebrac do robienia czegoś jakoś mi ciezko sie . Maż wrocil z nocki i spi. upal sie zapowiada paskudny!

oj w Płocku dziś pochmurno i duszno, miejmy nadzieję, że się przejaśni dla Czikusi
Czikusiu, wszystkiego najlepszego i powodzenia w życiu małżeńskim ;)

a ja idę dalej spać, jakaś deprecha mnie złapała

reklama
Do góry