reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hope, miłego, rodzinnego weekendu :)

A ja weekend jak zwykle zaczynam od gości. Dzisiaj przyjeżdżają 4 osoby i zostają do poniedziałku. Zmęczona jestem... Posiedziałbym sobie w samotności normalnie raz :happy: I jeszcze do tego taki upał.

Ale za to jutro wybieramy się do kopalni złota (mam tu taką w okolicy :-)), a tam chłodno, więc myślę, że fajnie będzie :)

reklama
Wczoraj napisałam długiego posta i nie mogę go znaleźć... chyba się nie do dodał w ogóle... :-(

Ja dzisiaj w domu cały dzień... jutro podobnie...mąż pracuję cały weekend...

A więc jeszcze raz w skrócie bo młody chce jeść.

Anisen włosy się jeżą na głowie... ah... Ja czasem z teściami się spieram ale jak czytam takie rzeczy to ciesze się że są jacy są...

Czikusia wszytkiego dobrego kochana!!! :-D

Miejskibandyta dasz radę kochana :* Nick można zmienić. Napisz do administratora forum :tak: on cię pokieruję.

Vinga już ci odpisywałam... strasznie współczuję tej sytuacji...

Idę karmić małego i spadamy na podwórko!

a ja dzisiaj jade do babci mojej kochanej i tam bedzie tez moja matka wiec chyba czas powiedziec o ciazy , chyba wlacze im nagranie z usg zeby sie domyslili hehe :(kciuki trzymac ;(

no to i ja - Wszystkiego naj na nowej drodze życia !!! :)

Pije kawe rozpuszczalną z mlekiem i sie obijam , zebrac do robienia czegoś jakoś mi ciezko sie . Maż wrocil z nocki i spi. upal sie zapowiada paskudny!

oj w Płocku dziś pochmurno i duszno, miejmy nadzieję, że się przejaśni dla Czikusi
Czikusiu, wszystkiego najlepszego i powodzenia w życiu małżeńskim ;)

a ja idę dalej spać, jakaś deprecha mnie złapała

reklama
Do góry