reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
no wstawiłam znikły kiedyś i teraz sie za to zabrałam :D
:-):-):-):-):-)
tylko cały czas widze ten 13 tydz! za tydzień wizyta i raczej sie nie dowiem co we mnie siedzi
pewnie za miesiąc dopiero choć ten gin dociekliwy w tych sprawach a z drugim to chyba szybciej widać ...
ach dziś kuzynka mówi ze dziewczynka bedzie ja ze chłopak
brzuszek mi urósł troszkę

Jej dziewczyny, faktycznie ciężko po dwóch dniach nadrobić tu zaległości w czytaniu;)
Vinga, po pierwsze gratuluję mieszkanka - rok szybko zleci, zobaczysz:) A po drugie jeśli chodzi o tego psychola to koniecznie zgłoś sprawę na policję - niech interweniują raz czy nawet kilka razy a w razie czegokolwiek, choćby sprawy w sądzie będziesz miała dowód że nic sobie nie wymyśliłaś:tak:

dole, a czemu masz się nie dowiedzieć kto siedzi w brzuszku? w 15 tygodniu (bo za tydzień będziesz w 15) spokojnie będziesz wiedzieć kto tam jest :) jeśli dzidzia będzie chciała współpracować oczywiście ;)
Czikusia, ja też spać nie mogę, czekam na męża. jeszcze z godzinkę go nie będzie. trzymamy kciuki za jutro, żeby ten dzień był cudowny dla ciebie :)

Dobry wieczór! :)
No nie nadrobię zaległości, bata takiego nie ma - takie jesteście rozpisane :)

Ja ostatnie dni zajęte od rana do wieczora. Szczęśliwie bo w Zawierciu i z moim mężczyzną, w którym jestem zakochana coraz bardziej każdego dnia. Tragisz! Dziś wyjechałam stamtąd i tydzień muszę w zapyziałym Bytomiu siedzieć i aż mi się łezka w oku zakręciła :(

W niedzielę mam spotkanie z ciotką, której nie znoszę - krzykacz z niej niemiłosierny, to ta z tych, które potępiają rozwody, nawet jak mąż trzaska żonę, albo zdradza na lewo i na prawo, to trzeba trwać jak podczas przysięgi się obiecało. Ostatnio, gdy moja babcia uradowana powiedziała jej, że zostanie prababcią, ta zołza odpowiedziała "ale oni przecież ślubu nie mają, co to za głupie zwyczaje?!". Ani pogratulować, ani nic. Nie chcę żeby wszyscy krzyczeli z radości na wieść o Dzidzi mej i płakali ze szczęścia (jak ja to uczyniłam odczytując test ciążowy :D) ale, nosz kurka! Niczyja to sprawa kiedy chcemy wziąć ślub. Ale nic nie poradzę, zobaczymy, czy w niedzielę babeczka będzie miała tyle odwagi, żeby mi też powiedzieć co sądzi o moich wyborach. Ale na pewno nie zostanę dłużna :D

p.s: nie znoszę tego forumowego nicku! dałam go sobie, bo mam taki też na forum ogrodniczym ( :D) i nie chciałam, żeby ktoś szukając mnie znalazł te posty i taki do duszy sobie wymyśliłam. Nie da się tego zmienić? :(

Idę czytać zakupioną dziś książkę "Odette i inne historie miłosne" i mykam stęskniona za moim mężczyzną spać. Tęsknoto, zgiń!

miejski bandyta nie wiem kochana wsumie nawet ;( oj tak pamietam u siebie ta wielka milosc, tylko czemu pozniej nastaje codziennosc ;( hheehe nie no tylko nie krzyczcie to nie u wszystkich nastaje ! :)
przepraszam pisze głupoty ide spac :(

Anisen- rece opadaja kiedy sie czyta o Twojej tesciowej, wg. mnie I tak wykazujesz mega cierpliwosc

Vinga- gratuluje wlasnego kata, masz caly rok zeby zastanawiac sie nad wystrojem,pozazdroscic

Dole- tez slyszalam o tych norwgach czy finach ktorzy zostawili dziewczynke w aucie I poszli zwiedzac muzeum , bidulka plakala tak glosno, ze wlaczyl sie alarm :angry:

A przede mna 3 dni wolnego, uff - cudnie bo jakos wypompowana jestem, ale moze przede mna ostatni tydzien pracy I pojde na zwolnienie, oby ;-)

reklama
Do góry