reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

blue to na wet nie gbur to czlowiek ktory nie szanuje nikogo poza samym sobą ! moj maz jest jedynakiem , Nataniel jak dotąd byl jedynym wnukiem a i tak dziadek ma go w du...... ja 5 lat po slubie mowie mu na pan :):):) a co!

Jej zaraz biore sie za nadrabianie postow bo do tyłu jestem ! niedawno od kolezanki z synem wrocilam i padam ...

reklama
diablica, nic już nie wstawiam. a tak w temacie to w pl też już takie rzeczy się dzieją, przed chwilą czytałam na wp jak ciotka dziecko w samochodzie zostawiła.
a mi na głowę co innego siada i zgłupieję niedługo ze strachu.

Vinga bidulo Ty, ściskam Cie! A mieszkanka gratuluje:0 Dopiero doczytałam.

Film okropny, sercę pęka :( Nie mialam pojecia ,ze sa takie wyrodne matki

hej witam
dziś upał dał mi w dup... lubię ciepełko ale bez przesady
nigdy nie zostawiłam dziecka w aucie
no moze na cpn biegiem zapłacić a on siedział zapięty albow garażu ostanio ale okna otworzone miał i spał a ja byłam nie daleko
u nas w miescie była nie dawno akcja
przyjechali Norwegowie zwiedzac sobie dziecko zostawili po 30 min sie obudziło a było gorąco ktoś wezwał policje po godzinie nawoływania rodzice sie nie pokazali wezwano pogotowie i wybito im szybę dziecku nic sie było ale dosc długo płakało i pojawili się rodzice zdumieni ze u nich tak się robi !!! oczywiście zostali ukarani mandatem i brakiem szyby :D
co by było gdyby było wtedy cieplej jakby nikt sie nie zainteresował ?? nie odpowiedzialnosc i głupota a później wielkie tragedie !
nie wiem czy moje suwaczki działają

Ostatnia edycja:
no niestety psychol. teraz to tylko policja mi zostaje

dole, ile jeszcze takich bezmózgów zabije swoje dzieci :no: jak dla mnie to kretynizm do potęgi n

reklama
Do góry