reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Patrząc z perspektywy mojej cudnej babci która nigdy nikomu krzywdy nie zrobiła i była dla każdego dobra jak matka to mi żal moich dzieci . Ale jednocześnie czasem czuje sie jak wredna baba bo jak myśle o przyszłości to ... ja sie nią nie będę opiekować o nie . szybciej oddam ją do domu strców zeby to miało mnie kosztować nawet całą moją wypłatę.

reklama
Anisen ja Cie doskonale rozumiem. Ja bym tak z przyjemnością z tesciem moim zrobiła. Uwierz mi,ze Twoja teściówka to przy nim pikuś :szok:

Vinga - ja to pierwszy raz widzę...................na długo w głowie zostanie:(

A mieszkanka bardzo ale to bardzo gratuluję. jaka rewelacyjna wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!super!!!

Ostatnia edycja:
Kobietki ja się żegnam, życząc Wam jednocześnie miłego weekendu:tak:.
Ja za 15 minut go zaczynam <jupi>:-D, jadę po córcię moją prze ukochaną i zmykamy do domku.
Pewnie w weekend nie zajrzę, rozumiecie czas dla rodzinki :tak:, jeśli mi się uda to późnym wieczorem.
Buziole laski Odpoczywać mi tam!

blanka to przykre zawsze mi sie wydawalo że to tesciowe sa nie dobre a tesciowie nadrabiaja broniąc synowych a tu odwrotnie..ten twoj tesc to chyba jakis gbur cholerny ;:)-(

okropny, okropny film, a jeszcze gorsi ludzie :no:
dzięki kochane, tak strasznie się cieszę z tego mieszkania, trochę poczekać trzeba ale to zawsze jakieś pocieszenie, że w końcu się wyprowadzimy :)
Hope, miłego weekendu :)
ja jutro cały dzień sama w domu, bo mój P chodzi w soboty do pracy :( a w niedzielę do rodziców.

no i weekend dziewczyny, mozna odpoczywac, temperatura ma byc taka cieżka przez caly weekend, ja po prostu nie umiem wysiedziec na dworze. wymylam dzisiaj okna na jednym pietrze i teraz padam na twarz, aha bo maz w ramach urodzin ktore za niedlugo zakupil mi karchera do mycia okien no i musialam wyprobac. ale sie wkurzylam bo mam takie przesuwane drzwi ze szkla ciemnego i tez przejchalam tym plynem co byla dolaczony, cholera narobilam sobie tylko roboty bo 4 razy zmywalam to paskudztwo z tej szyby zwykla woda i szorowalam szmata a caly czas plamy i mazy, nadal sa ale juz nie mam sily szosrowac i dmuchac na te drzwi. jutro jak dam rade umyje reszte okien. ja tego dziadostwa mam duzo (5 podwojnych, jedne podwojne balkonowe, jedne pojedyncze balkonowe, 3 pojedyncze zwykle, 2 dachowe - mozna sie zajechac)

myslałam ze zabierzemy mala w niedziele na Równice ale przy takim upale niestety pasuję

Anisen po ch... ta Twoja teściowa znowu...myślę, że ja zrobicie małe przyjecie to będziecie wspominać całe życie, a tak będziesz później się zastanawiać czy nie lepiej było zrobić - na pewno nie rób tego tylko ze względu na teściową..a za grzebanie w bieliźnie bym jej łapy obcięła :wściekła/y: tak jak to Czikusia napisała

_Hope to pisz mi szybko co widzisz u mnie :happy: bo mój lekarz chyba szybko mi nie powie...

Ikasia proszę nie chorować

Vinga gratulacje - zazdroszczę mieszkanka :tak:tak mnie złapałaś za serce tym filmem, że nie mogłam się uspokoić....

reklama
Mnie juz przerażają te upały...a jeszcze do tego w poniedziałek, wtorek I srodę mam u sibie bratanka 4 letniego...bo ma przedszkole zamkniete I ciocia sie ma zając...tylko co robic z dzieckime jak upał 35 stopni;/...a do tego ja chora I w ciązy...ja juz naprawdę marzę zeby była jesien:) jedna ziemnolubna jestem...:)

Do góry