reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

w Ameryce mnóstwo ludzi tak dzieci zostawia, przecież to nieludzkie. pamiętam w Polsce była taka kampania ale o psy w samochodach chodziło, a oni biedne dzieci tak zostawiają :no:

reklama
Vinga wczoraj widziałam ten filmik... wyłam jak bóbr... w polsce mało jest takich przypadków bo rodzice nie zostawiają dzieci w autach... za to w stanach jest to nagminne...

No i gratuluję mieszkania!!! Mogę się tylko domyślać jak bardzo się cieszysz!!!

Blue a tym że według USG to ja zaczynam 19 tydzień nie 18 dlatego mówiłam o zmianie suwaczka... no ale na razie niech będzie taki, Zobaczę na kolejnym USG jak to wygląda.

Nigdzie stąd nie mam zamiaru odchodzić. Za bardzo was wszystkie lubię! :-D Idę zbierać się na ten ślub znajomych!

Anisen, Ty to masz z tą teściową, ja myślałam, że moja niedobra a Tu masz, są gorsze :)

Mnie też coś gardło zaczęło pobolewać, ale ja tu w pracy klimatyzację mam, więc siedzę w zimnym, a potem wychodzę na upał ...

Vinga
, fajnie z tym mieszkaniem. Cieszę się, że udało się coś znaleźć - i to jeszcze nówka nieśmigana super!!!!

Co do filmu, to nie mogę oglądać ....

Edit:
Lecę do galerii :-)

Widziałam ten film, kurcze serce się kraje i łzy lecą ciurkiem! Jak można. Jakoś nie umiem opanować łez i przestać o tym myśleć. I nie chce mi się wierzyć, że matki w Stanach są tak bezmyślne. Pomijam, że upał, ale nie zostawiłabym choćby z powodu, że dziecko mogłoby płakać za mamą:-(. A już w taką spiekotę i na tak długo to już mi się całkowicie w głowie nie mieści.
Moja córcia by nawet minuty nie usiedziała sama w samochodzie, zapłakałaby się. Kurcze, a ten chłopczyk na początku w ogóle nie płakał, tylko grzecznie czekał na mamę, chyba przyzwyczajony był:-:)-(
Kurcze rozbiło mnie to i nie umiem przestać myśleć o tym biednym maluchu:-(.

Tylko to na szczescie byl tylko film policyjny przestrzegajacy przed takimi sytuacjami ale naprawde nie moglam przestac ryczec :( bo sa tez sytuacje prawdziwe

reklama
Ja nie miałam pojęcia, że takie zostawianie dzieci w samochodach to jest taka nagminna sprawa w USA :-(. W głowie się nie mieści. Chociaż dobrze, że robią takie kampanie. Może to jakoś pomoże to zwalczyć....

Anisen
dobrze, ze nie musisz się z nią użerać na co dzień. I warto by, żeby Twój mąż powiedział jej czasem do słuchu!

Do góry