reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ikasia ściskam Cię*
Anisen o ja Cię, ale masz się z nią, normalnie jędza stara, nie dość, że grzebie Ci w szafie to jeszcze tak na Ciebie mówi. Ja szczerze w sukienkach chodzę tylko latem i najchętniej bez rajstop i pończoch tylko w majtasach samych. Choć jak muszę to z dwojga złego zakładam pończochy właśnie.

Edit Vinga superaśnie:-D Super, uwolnisz się od teściów!!!! Yupi

reklama
aaa vinga gratuluje!!:) nie ma nic lepszego niz wlasne M! moze nie dlugo i mi sie uda:) jakie osiedle?
za dobrze mi tu cos sie zebrac do tej kosmetyczki nie moge;)

Czikusia, na kolegialnej nowy blok się buduje :) malutki, tylko 3 poziomy, 18 mieszkań więc bardzo kameralnie. i to właśnie mi się podoba :D
Hope, a żebyś wiedziała, w końcu się uwolnię!!!! :laugh2: wczoraj do szału mnie doprowadzała. ona wszystko najlepiej wie i chce nam życie układać. męża do pracy wysyła nie wiadomo gdzie, kredyty już nam bierze, wszystkim by rządzić chciała.

anisen co za baba! w szafie..masakra.. jezu nie no lepiej zebys nosila babciowe gacie..;(
vinga to super ;) ja wiem ze sie wasze stosunki poprawia z mezem jak pujdziecie na swoje, bedziesz spokojniejsza ;)

Anisen, zanim wyszykujemy mieszkanie to i nas jesień zastanie

[video=youtube;XNDWN8KDVSM]http://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM#at=368[/video]
popłakałam się, chryste jak można być tak bezmyślnym i bezdusznym :(

reklama
Do góry