reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Cześć laski!
Gaduły moje*

Ale dzisiaj u nas pogoda śliczna. I cały weekend się taki zapowiada.
Blue widać, że normalnie szczęście Cię rozpiera z powodu tego siusiaczka. Widzisz jednak moja intuicja nie zawiodła:-). U siebie córę przeczuwam, zobaczymy czy co do siebie się nie pomyliłam:tak:. A jeszcze u Inomamy ewidentnie siusiaczka moja intuicja widzi:rofl2:.
Czikusia ja też kciuki za jutro zaciskam:-)
Anisen garsonka ble, nie cierpię, rajstopy zresztą tez paskudztwo jakich mało, Inomama piątkę Ci przybijam:-)
Antinetka wypoczywaj:-)
Yoanna , Esense witamy i zapraszamy do częstego udzielenia.

Oki kobity, zmykam do roboty! Dzisiaj piątek sialalalallalalalalallala:-D

no i jeszcze aleksander czikusi ;)) to 8/3 juz :)

inomama ja bym chciala tak mieszkac to jest cos wspanialego ;(a gdzie wy tego siusiola na sygnaturce widzicie ? hehe na tym astrology bo ja codziennie patrze i nie widze :OOa kiedy usg ?
hope to prawda ;) no a kiedy ty bedziesz miala swoje usg ;)?

Ostatnia edycja:
jak słyszę słowo garsonka to zaraz widzę starą babę z trwałą jak u pudla ;) Garsonka pasuje do mojej teściowej ;)
ps - ja noszę albo pończochy samonośne albo te zapinane na pasie ;) ostatnio J usłyszał od jędzy jak poszperała mi w szafie i znalazła 2 komplety ze ubieram sie jak ... dziwka. masakra

hahaha inomama przy tobie wszystkie stresy odchodza:))!! przekazujesz mega pozytywna energie
przysiegam ze po tym slubie pakuje swoja torbe włóczykija i wyjezdzam do naszego domku w lesie cisza spokoj i jezioro!
dzisiaj z moim przyszłym mezem i tatusiem Olka tez mamy male swieto:) mija wlasnie 4lata odkad jestesmy razem zawsze staramy sie spedzic jakos fajnie ten dzien czuje ze on cos zorganizowal a jak nie to na pewno badyla chociaz dostane:) (mowie tak pieszczotliwie na kwiatki)
Anisen chyba bym jej łapy poucinała za grzebanie w rzeczach!! masz ty sie z nią:confused2:

Czikusia, to ja cie kobito na listę już wpisuję!!! gdzieś mi musiał Twój Aleksander umknąć ;)

Anisen, ale wredna baba. ty to się z nią masz. ja też tylko pończochy uznaję i to też zakładam gdy naprawdę muszę :/

matko..umieram...na zewnatrz 30 stopni a ja z katarem I bolem gardła....:(:(:(nie nawidze kataru..a jeszcze nic na niego nie mogę wziąc:(:(buuuuu

Anisen: ja miałam ślub -takie małe przyjęcie tak na 20 osób (dokładnie chyba 23) i mieliśmy DJ. Sporo osób nie mogło pić, bo albo chorują albo przyjechali samochodem, ale przynajmniej sobie potańczyli i było fajnie.
Ostatnio byłam na 2 imprezach (18-stka i 25-lecie ślubu) i stwierdzam, że szkoda iż nie było żadnej muzyki, bo człowiek tylko je a jak się nie rusza to na kolacji nie ma już miejsca, żeby jeść.
To indywidualna sprawa i każdy robi jak uważa, ale muzyka to dobry pomysł.
Pozdrawiam

Ikasia tez mi sie zdarzało chorować w lato, upały, katar, temperatura, ból gardła nic przyjemnego...jak mnie tydzien temu pobierało opitoliłam baniak wody w dwa dni... dodawałam do tego miodek i cytryne pyszotka:)

reklama
lkasia, współczuję choroby. okropna jest choroba w upał. strasznie się człowiek męczy

a muszę się pochwalić, że w przyszłym tygodniu prawdopodobnie wpłacamy zaliczkę na mieszkanie :) niestety dopiero się buduje, do odbioru dopiero za rok, ale to takie nasze wymarzone :) w bloku winda więc i z wózkiem problemu nie będzie :) więc Czikusia, będziemy mogły sobie po Płocku z wózkami spacerować ;-)

Do góry