reklama
Fifka,ródź sobie, kiedy chcesz, ale... Zostań z nami! Zostań z nami! (Gdyby to dla dziecka było OK, to ja chciałam rodzić 1. stycznia, bo to urodziny mojej Mamusi, no ale 16. też jest w porządku )
Vinga, nie takie rzeczy, wywietrzy się i zapomnicie.
Nowe dziewczyny, witajcie
Do wszystkich: błagam, zlitujcie się. Dzisiaj jedziemy na wieś, przez prawie tydzień będę pewnie bez netu, nie ogarnę się, jak wrócę, jeśli nadal będziecie pisać w tym tempie... Chyba, że mi któraś w mailu streszczenie z tygodnia napisze... Ktoś chętny? ;-)
Proszę za bardzo nie rozrabiać, nie lądować w szpitalu, nie chorować, nie wściekać się nadmiernie na teściowe. Brzuchy do przodu (i cycki też) i pamiętajcie: co by się nie działo - łeb do słońca! I trzymać kciuki proszę, żeby moje dziecko nie miało siusiaka, bo mi się faza na Lenkę włączyła po całości.
Vinga, nie takie rzeczy, wywietrzy się i zapomnicie.
Nowe dziewczyny, witajcie
Do wszystkich: błagam, zlitujcie się. Dzisiaj jedziemy na wieś, przez prawie tydzień będę pewnie bez netu, nie ogarnę się, jak wrócę, jeśli nadal będziecie pisać w tym tempie... Chyba, że mi któraś w mailu streszczenie z tygodnia napisze... Ktoś chętny? ;-)
Proszę za bardzo nie rozrabiać, nie lądować w szpitalu, nie chorować, nie wściekać się nadmiernie na teściowe. Brzuchy do przodu (i cycki też) i pamiętajcie: co by się nie działo - łeb do słońca! I trzymać kciuki proszę, żeby moje dziecko nie miało siusiaka, bo mi się faza na Lenkę włączyła po całości.
oo fifka ale jaja by byly jak bys przenosila : ))) wszystko mozlwe ) hihi to jak cie wkurza ten suwaczek to sobie go przesun o tydzien jak ja hihihija dzisiaj 16 zaczynam hehi ; a ty 18 dwa tyg roznicy
a ja grzyby lubie ale w pierogach i uszkach i z octu hehe
anisen ja tez mysle ze jak juz cie cos korci to jakis dobry obiad przy muzyczce zeby tak odrazu po kosciele do domu nie rozchodzic sie, cos nie duzego a jednak zeby milo spedzic popoludnie )
dziewczyny to prawda oszalałam on taki sliczny dzisiaj porobie zdjecia telefonem tych co dostalam, tylko moj m wstanie i wrzuce na galerie ) tak tak moj m spi... ;(hehe
to prawda z tym ze duzo piszemy a pomyslcie co to bedzie w zime jesien jak wszystkie beda na l4 i bedzie zimno i sie bedzie w domu siedziec ) hihi
a tak wgl co z anbas ostatnio sie nie odzywa?
a ja grzyby lubie ale w pierogach i uszkach i z octu hehe
anisen ja tez mysle ze jak juz cie cos korci to jakis dobry obiad przy muzyczce zeby tak odrazu po kosciele do domu nie rozchodzic sie, cos nie duzego a jednak zeby milo spedzic popoludnie )
dziewczyny to prawda oszalałam on taki sliczny dzisiaj porobie zdjecia telefonem tych co dostalam, tylko moj m wstanie i wrzuce na galerie ) tak tak moj m spi... ;(hehe
to prawda z tym ze duzo piszemy a pomyslcie co to bedzie w zime jesien jak wszystkie beda na l4 i bedzie zimno i sie bedzie w domu siedziec ) hihi
a tak wgl co z anbas ostatnio sie nie odzywa?
Ostatnia edycja:
vinga89
mamusia syneczków
Inomama, Czikusia jutro bierze ślub
Antinetka, odpoczywaj kochana miłej zabawy
no sporo piszemy, weszłam na główną stronę przyszłych mam i widzę , że więcej naprodukowałyśmy niż np. dziewczyny z miesiąca przed nami klawiatury nam się palą. ale sądzę, że naprawdę fajnie się zgrałyśmy i zżyłyśmy super styczniowe babki
Blue, anbas jest w pl, czasu za bardzo nie ma żeby na bb zajrzeć ale mam nadzieję, że nadrobi zaległości jak wróci do domku
Antinetka, odpoczywaj kochana miłej zabawy
no sporo piszemy, weszłam na główną stronę przyszłych mam i widzę , że więcej naprodukowałyśmy niż np. dziewczyny z miesiąca przed nami klawiatury nam się palą. ale sądzę, że naprawdę fajnie się zgrałyśmy i zżyłyśmy super styczniowe babki
Blue, anbas jest w pl, czasu za bardzo nie ma żeby na bb zajrzeć ale mam nadzieję, że nadrobi zaległości jak wróci do domku
Anisen
kochamy Cię mocno
plany był ze zapraszamy tylko rodziców, rodzeństwo, świadków. po kościele na obiad do restauracji, tort, posiedzieć , pogadać, jakaś muzyka byle nie góralska bo ja nią już wymiotuje i potem u nas w domu ciepła kolacja i sie rozjadą goście ( bo wszyscy przyjezdni z daleka) Ale już sie nie podoba np teściowej. bo jak to nie zapraszać ciotki J czy jego kuzyna. no ale jak tamci to co z moimi ciostkami, kuzynami, kuzynkami, itp zaraz by sie zrobiła impreza na min 60 osób. No i te tyrady czy garsonkę mam. Kurdeee, w garsonce mam iśc do ślubu, mojego ślubu!!! na złość babie bym wybrała biała długą suknie gdybym miała wesele ! ale nie mam i mi szkoda pieniędzy na nią. I tak będzie sie pluć
anisen dobrze na zlosc tesciowej!! dobrze! biedzy kubuniem i kinia jest półtorej roku róznicy? tak bedzie miedzy moja lucja i wojtusiem
inomama acha no tak anbas w pl hehe
to narazie 7 chlopczyków ? Blanka,fifka,anisen,vinga,akuku,blue,emily,?
a dziewczynek 3? malinka, klaudia, panna ? czy o kims zapomnialam
inomama acha no tak anbas w pl hehe
to narazie 7 chlopczyków ? Blanka,fifka,anisen,vinga,akuku,blue,emily,?
a dziewczynek 3? malinka, klaudia, panna ? czy o kims zapomnialam
Ostatnia edycja:
inomama
Fanka BB :)
im bardziej czegoś człowiek nie może, tym bardziej tego chce. Ja wakacji na ten przykład, wyjazdu do Polski i takie coś sobie oglądam i wzdycham aż
http://www.fpięć.pl/post/2013/07/25/top-10-wyjazdów-poza-miasto
http://www.fpięć.pl/post/2013/07/25/top-10-wyjazdów-poza-miasto
reklama
Czikusia
Fanka BB :)
Anisen nie kieruj sie tym co wypada wiem ze pozniej tesciowa bedzie ci glowe suszyla ale postaw na swoim chyba ze ona jest chetna do zaplacenia za tych wszystkich ludzi!! u mnie bedzie 27 osob slub cywilny pozniej restauracja muzyka tance jak bedzie mnie stac zrobie kiedys wesele a jak nie to nie
Bluelovi zapominacie o moim Aleksandrze ale moze dlatego ze jako jeden z pierwszych sie pokazal hehe
inomama troszke jest ale od razu sobie przypominam sytuacje z twoim synusiem ostatnia hahaa dopinam wszystko na ostatni guzik teraz mam dni upiekszania siebiejestem juz po tym opalaniu natryskowym powiem wam ze efekt super w sam raz dla kobiet w ciazy nie dlugo lece ogarnac paznokcie i probny makijaz trzymajcie kciuki zebym na serio w te upały nie fiknela na slubie!!
Bluelovi zapominacie o moim Aleksandrze ale moze dlatego ze jako jeden z pierwszych sie pokazal hehe
inomama troszke jest ale od razu sobie przypominam sytuacje z twoim synusiem ostatnia hahaa dopinam wszystko na ostatni guzik teraz mam dni upiekszania siebiejestem juz po tym opalaniu natryskowym powiem wam ze efekt super w sam raz dla kobiet w ciazy nie dlugo lece ogarnac paznokcie i probny makijaz trzymajcie kciuki zebym na serio w te upały nie fiknela na slubie!!