reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
ja sie pytałam bo też mam3,2 i mi powiedział że to na granicy normy...ale w normie wiec nie spinam sie...nie długo wizyta wiec pewnie z nim o tym pogadam.

wczoraj dr.google powiedział mi że norma to od 5 do 3 cm tak jak fifka pisze....więc luzik.

fifka matko Ty już 18 tydzien,....jak nic będzie pierwsza:p w sumie zazdroszcze:)..u mnie dopiero 16 się zaczął...

U mnie dzisiaj upał się zapowiada...a mnie czeka sprzatanie..wczorajs tolarz przywiózł meble I trzeba poukładać w nich rzecz..potem jade szukac farby do malowania:)

a ja mam jutro teściową której nienawidzę !! już mi niedobrze a ma być jutro.
Przywiezli nam krokwie do budowy domu ale dalej nie ma hebów :( dach nie wybrany, Kuba zaczyna kaszleć, kuźwa ale lato. i jeszcze ten ślub który zaczyna być problemem :(

Dziewczyny prosze o radę. nie robimy wesela tylko ślub. ale .... moze warto jednak zrobic z muzyką jakąś mała imprezkę co? w końcu pierwszy i jedyny ślub kościelny. Strasznie mnie to męczy

Ikasia termin przesunął mi się na 26 grudnia na ostatniej wizycie (z @ na 2-3 stycznia) więc coraz bardziej wątpię żebym wytrwała do stycznia...

Ale za bardzo was wszystkie lubię, zadomowiłam się tu (mam też sentyment do wątku bo już jestem styczniówką...) i nie chce iść na grudniówki. Z wami mi dobrze :tak:

Diablica dokładnie tak jak piszesz tłumaczyła mi gin. Ja nieco obcykana jestem w tych kwestiach bo miałam przeboje w poprzedniej ciąży. Narazie szyjka faktycznie jest w normie, Jak będzie kło 2cm to wtedytrzeba będzie coś działać, choć to też nie tragedia...

Mąż pojechał auto naprawiać a po południu mamy ślub znajomych :-D Wesele jest w postaci dyskoteki dla znajomych w sobotę (bo rodzina zapraszana jest na obiad do domu - nie szykują tradycyjnego wesela) i mam nadzieję ze mąż pracuję na popołudnie w niedziele - dzisiaj się dowie. To choć na chwilę wyrwe się z domu!

Anisen idealnie trafiłaś z pytaniem! Na górze napisałam własnie jak to znajomi wykąbinowali którzy nie chcieli wesela.

Aaaaa może komuś się przyda!! To o nowych urlopach po tej ustawie!

http://www.regiopraca.pl/portal/por...e-poradnik-po-zmianie-przepisow-kodeksu-pracy

Ostatnia edycja:
Fifka, Aza prześliczna. Ja w ogóle lubię duże i najlepiej futrzaste psy :) Teraz mam podhalana i labradora, a do niedawna jeszcze bernardyna (zdechł niestety, ale już stary był). Teraz szykowaliśmy się do kupna mastifa tybetańskiego - moje marzenie, już na nowy dom. Ale teraz dziecko więc raczej odłożymy na jakiś czas :tak:

bluelovi, gratuluję chłopaczka :-) wysypało u nas chłopakami :-)

panna, czekamy na wiadomości...

yoanna, essence, witajcie :)

diablica, z szyjką to nie pomogę, bo nie mam pojęcia bladego ...

dona, o widzisz, ja fanka boczniaka :) co roku mam :) amatorsko oczywiście, tak tylko dla siebie, ale uwielbiam :)

deleware ja kiedys tez lubilam ale odkad hodujemy i jedlismy zawsze te ktore juz nie nadawaly sie do sprzedania to grzyby jadam bardzo żadko
anisen mysle ze jak puscicie muzyke z laptopa to bedzie przyjemnie, tylko ponagrywajcie sobie kawałki takie i dla młodych i dla starych, ja osttnio bylam na 18 wprawdzie a nie na weselu ale taka muzyka z laptopa wlasnie leciala caly czas i bylo sympatycznie

wrrrrrrrrrrrrrrr, pisałam i pisałam i sobie okienko zamknęłam, szlag by to

jeszcze raz, ale już w skrócie

witam nowe lasencje!

Dona - narobiłaś mi takiego smaka na grzyby....że...

Anisen - od Was to zależeć musi, czy pragniecie czy nie. Jak Ty się czujesz. Bo przecież bez sensu robić dla kogoś, jeśli Ty masz leżeć albo mdleć. A jeśli ok wsio, to można balować:)

Fifka - zdjęcia cudne! jak Oni razem bosko wyglądają:)

Dzięki Dziewczyny za miłe przywitanie. Już wiem, że mi się tutaj spodoba :-)
Dona, i jestem załatwiona, grzybów chcę ;-)
Miłego dnia i samych pozytywnych wieści.

reklama
dziewczyny mimo otwartych w nocy okien śmierdzi straszliwie nadal!!! nie ma co, zdolni ludzie z nas :p:sorry2:
essence, witaj w naszym gronie :)
Pustiszi, ja tak samo jak jestem u rodziców to rzadko wchodzę na BB, czasem wieczorkiem. a nie wiem czy mnie przeprowadzka do nich nie czeka, bo mój P chce wyjechać do Anglii do stycznia!!!
Fifka, ty nasza przodowniczko, jak nic grudniówką zostaniesz :) ale nigdzie nam stąd nie uciekaj!
Dona, jak ja kocham grzybki, najlepiej takie z patelni z cebulką i śmietanką mniaaaam!!!

Do góry