reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

blue, przez ten nowy avaterek cię nie poznałam :)
diablica, ja też nie mam pojęcia ile prawidłowo powinna mieć szyjka :(
yoanna, super, że do nas dołączyłaś :). jak to się mówi lepiej późno niż wcale:blink:.
dziś pokazałam moje zdolności i spaliłam w mikrofali popcorn.

reklama
Witam wszystkie styczniowe mamusie :)

Postanowiłam dzisiaj dołączyć do waszego forum. Nie wiem co prawda czy na 100 % będę styczniówką, ponieważ termin mam na 29 stycznia :)
Po wstępnym przeglądzie forum lekko się przerazilam - jestem strasznie do tyłu - mam nadzieję, że nadrobię zaległości :)
cieszę się Waszym szczęsciem i życzę powodzenia.

Witamy :)

Ja to jakbym już na urlopie nie była ale cały dzień w domu prawie... A nie wiem jak ja to zrobie jak we wrzesniu przeprowadzka brak neta na tydzień conajmniej i później do Pl na 2 tygodnie znowu .... A bez was to ńie to samo nawet na chwilke wchodzę i ogarniam wzrokiem :)

essence, witaj :) ja też mam termin na 29 stycznia i tą samą wątpliwość. Ale mam nadzieję, że Dzieciątko nie każe mi na siebie zbyt długo czekać ;-)

Panna może to nic groźnego! Ja też mam ewidentne skurcze z twardnieniem brzucha ale na szczęście tylko raz na jakiś czas (z 2-3 razy dziennie) Moja gin mówi że to przez rozciągającą się macice. Rozumiem jednak że u ciebie to wywiad robi spore zamieszanie.. Musi być dobrze!

Diablica do 3cm na naszym okresie ciąży jest normą. Ale każda kobieta ma inaczej.. dlatego miedzy się szyjkę regularnie żeby oceniać jej długość. Bo tu nie wymiar a to czy się skraca jest ważne...

Witam nowe koleżanki!! essence yoanna ja w poprzeniej ciąży miałam termin na 17lutego a zostałam styczniówką! :-D Więc to loteria!

Vinga nie martw się... ostatnio zrobiłam to samo :-D w kuchni się siwo zrobiło... jak otworzyłam mikrofale :-p

Blue
śliczny avatarek! Widzę ze oszalałaś ze szczęścia z powodu chłopaka! Po cichutku zazdroszczę ci parki :tak: Choć jak wczoraj wieczorem myślałam o tym że może jeszcze okazać się dziewczynka to poczułam wewnętrzny bunt... Tak jakby ktoś chciał mi odebrać Adriana -głupie... ale już serio pokochałam myśl o chłopcu.

No i zaczynam 18 tydzień!!!!
Wkurza mnie ten suwaczek bo przekłamuję... Ponad tydzień temu maluch miał 13cm i 153g... :confused2: Jak nic ciąże mam o tydzień starszą...

Ostatnia edycja:
witam nowe styczniówki essence, yoanna

ja mam szyjke 3 cm i lekarz nic nie mowil a ja nie pytalam bo nie przyszlo mi to naweat do glowy, ale jak pojde w sierpniu to sie wypytam

panna caly czas jestem myslami Toba

vinga to musialo śmierdziec w domu z tego popcornu:)

bluelovi super avatarek
-----------------------------------

a teraz troszke prywaty, mąż prosił żebym umieściła to na forum wiec wklejam, to adres naszego sklepu internetowego, zajmujesmy sie hodowla grzybów różnych maści:) Witaj na stronie startowej

reklama
Do góry