reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Bluelovi
ale sie udało , tak chcialas synusia i masz jak na zyczenie:-). Mam nadzieje ze i mi sie moje marzenie spelni i to jest coreczka...:-) Ale jak synus to tez juz go kocham :-).

dziekuje wam kochane jestescie tak mnie wspieralyscie a ja sie tak martwilam a tam u mnie w brzuszku taki wielki siurak :) hihi ale chodze szczesliwa;)))
Wlasnie przestraszylam sie o co chodzi panna :(

no właśnie same chłopaki....ale wiecie dlaczego....b siusiaki szybciej widac...wiec lekarze też szybciej o nich mówią....dlatego skoro ja jeszcze nie wiem, to mam nadzieje ze dziewczynka:):):

laski ktoś mi powie coś o tej szyjce macicy? bo sie troche niepokoję...ile ona ma miec.sa jakieś normy?

panna -trzymam kciuki..musi byc dobrze

Cześć Dziewczyny,
trochę późno, ale dołączę, jeśli pozwolicie ;)
Ale Was tu duuuużo, pewnie mi trochę zajmie zanim się połapię. Podglądam Was od kilku dniu, dzisiaj Wasze brzuszki - piękne swoją drogą :) i postanowiłam się w końcu odezwać.
Mam termin na 29 stycznia, więc tak na granicy styczeń/luty, ale mam nadzieję, że będę styczniówką.
Płci maluszka jeszcze nie znam, następna wizyta w najbliższą środę i obawiam się, że jeszcze nie poznam.
Bluelovi, gratuluję syneczka, super!!!
Pozdrawiam Was wszystkie :)

Ostatnia edycja:
Blue: Gratuluje!! A więc jednak będzie ten Wojtuś a nie Kornelcia :-) Jejku jak się cieszę :-)

ja mam nadzieję że u mnie będzie podobnie, ale wizyta dopiero 8 sierpnia - mój gin nie ma 3D a z tego co piszecie że można do 18 tc to już nie zdążę bo teraz mam 17/18, no i jeszcze na wakacje się wybieramy na wekeend a w tygodniu mój M nie może.

reklama
diablica...ja nie pomogę, nie mam pojecia jakie są normy..u mnie ma 6cm...nawet po cytologii nie miałam plamienia...natomiast bratowej lekarz kiedyś mówił, ze jak jest 3cm to jest super..

Do góry