reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja płace 180zł :tak: Maluszka widziałam już 3 razy w 3D jak byłam na kontroli. Lekarka włączyła tylko na chwilę nacieszyć oko i zdjęć nie mam. Ale na połówkowym będę z mężem już na konkretnie pod 3D nastawianej wizycie więc i kilka zdjęć przywioze.

reklama
Hej kochane !
2h dzisiaj siedziałam ogarnęłam wszystkie wpisy :)
Mój R pojechał ze swoją matką do babci, a ja czekam z tatą na mamę bo muszę kupić buty, sukienke na ślub mama szyje bo w sklepach jak dla ciotki klotki wszystkie, albo jak na sylwka... No i jeszcze jutro i wracamy :) będę już bardziej na bieżąco :)

Uwaga informacje z pierwszej reki bylismy na 3d będzie siusior jak sie patrzy!!!!! jak bd miala chwile to wkleje zdjecia w galeri i dam relacje na wizytowym:)))!!!! jestem taka dumna !!! prosze o dopisanie mi do listy chlopczyka !!! :)

Ostatnia edycja:
hejka

wiecie ja daleko za murzynami i na bank was nie nadrobie ale ale

bluelovi-wiem jak bardzo chciałaś synka więc gratulacje z całego serducha niech tam siusiak ładnie rośnie....

a fifka zdjecia owczarka i synka cudne....chciałam powiedzieć że 3 dni temu mężul zakupił mi owczrka niemieckiego ot takiego małego szczeniaczka....także jak podrośnie to możemy zostać rodziną hehe...nasz wabi sie Bruno i młoda biega z nim dziś juz pół dnia...ma 5 tygodni potem wrzuce fote.

a i jeszcze pytanie względem szyjki macicy- ile ona prawidłowo powinna mieć i kiedy zacząc sie martwić że tyle nie ma???

Aniu to piękne co piszesz o imieniu po Tacie ..łzy mi lecą bo dla mnie mój tata to też szczególna osoba, a imię Tomasz uważam za jedno z najfajniejszych męskich - mój mąż tak się zwie :-)

Inomama Ty dzielna baba jesteś - syn po Tobie, więc nie ma co się bać :tak:a my z Tobą więc będzie oki :happy2:

Fifka normalnie rozczuliłaś fotkami i mnie i mojego T. piękny widok jak dziecko ze zwierzakiem się wychowuje :tak: nasze też będzie z tym, że my mamy pinczera miniaturkę :-D

grudnióweczka ooooooo przekochane foteczki :-)

bluelovi jeeeeeeeeeeeest!!!!! normalnie, ale się cieszę :-D juuuupi

no właśnie, panna nic nie wspominala, wszystko bylo ok a teraz na oddzial, ciekawe kiedy sie odezwie, jak slysze ze ktoras idzie na IP to od razu mam ciarki

reklama
Do góry