reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ja płace 180zł :tak: Maluszka widziałam już 3 razy w 3D jak byłam na kontroli. Lekarka włączyła tylko na chwilę nacieszyć oko i zdjęć nie mam. Ale na połówkowym będę z mężem już na konkretnie pod 3D nastawianej wizycie więc i kilka zdjęć przywioze.

reklama
Hej kochane !
2h dzisiaj siedziałam ogarnęłam wszystkie wpisy :)
Mój R pojechał ze swoją matką do babci, a ja czekam z tatą na mamę bo muszę kupić buty, sukienke na ślub mama szyje bo w sklepach jak dla ciotki klotki wszystkie, albo jak na sylwka... No i jeszcze jutro i wracamy :) będę już bardziej na bieżąco :)

Uwaga informacje z pierwszej reki bylismy na 3d będzie siusior jak sie patrzy!!!!! jak bd miala chwile to wkleje zdjecia w galeri i dam relacje na wizytowym:)))!!!! jestem taka dumna !!! prosze o dopisanie mi do listy chlopczyka !!! :)

Ostatnia edycja:
hejka

wiecie ja daleko za murzynami i na bank was nie nadrobie ale ale

bluelovi-wiem jak bardzo chciałaś synka więc gratulacje z całego serducha niech tam siusiak ładnie rośnie....

a fifka zdjecia owczarka i synka cudne....chciałam powiedzieć że 3 dni temu mężul zakupił mi owczrka niemieckiego ot takiego małego szczeniaczka....także jak podrośnie to możemy zostać rodziną hehe...nasz wabi sie Bruno i młoda biega z nim dziś juz pół dnia...ma 5 tygodni potem wrzuce fote.

a i jeszcze pytanie względem szyjki macicy- ile ona prawidłowo powinna mieć i kiedy zacząc sie martwić że tyle nie ma???

Aniu to piękne co piszesz o imieniu po Tacie ..łzy mi lecą bo dla mnie mój tata to też szczególna osoba, a imię Tomasz uważam za jedno z najfajniejszych męskich - mój mąż tak się zwie :-)

Inomama Ty dzielna baba jesteś - syn po Tobie, więc nie ma co się bać :tak:a my z Tobą więc będzie oki :happy2:

Fifka normalnie rozczuliłaś fotkami i mnie i mojego T. piękny widok jak dziecko ze zwierzakiem się wychowuje :tak: nasze też będzie z tym, że my mamy pinczera miniaturkę :-D

grudnióweczka ooooooo przekochane foteczki :-)

bluelovi jeeeeeeeeeeeest!!!!! normalnie, ale się cieszę :-D juuuupi

no właśnie, panna nic nie wspominala, wszystko bylo ok a teraz na oddzial, ciekawe kiedy sie odezwie, jak slysze ze ktoras idzie na IP to od razu mam ciarki

reklama
Do góry