reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

ja mam suczkę shih-tzu. Wabi sie Nelly. ma 3 lata, bardzo jestem do niej przywiązana i nie wiem co bym zrobiła gdyby jej zabrakło. nie wiem tylko co to bedzie jak pojawi sie dziecko. na pewno bedzie zazdrosna.

reklama
dziewczyny bede dzisiaj musiala zlikfidowac suwaczek z ug , ide na nie dzisiaj na 3d :))) zarejestrowalam sie tu u mnie w medicusie ;)) dzisiaj na 16.40 ide mam nadzieje ze mi lekarz pokaze siusiaczka a nie cipke !!! trzymac kciuki!!!! normalnie nie moglam wytrzymac sen mialam ze bylam na 3d i lekarz juz przykladal glowice do brzucha rzeby powiedziec plec i obudzilam sie i nie moglam zasnac i wrocic do tego snu!!!! '( :-)

ooo Blue to fajnie, że udało się na dziś zapisać. czekamy z niecierpliwością na wieści i na zdjęcia, jejku jak ja lubię fotki z 3d :)

ja szczerze to nie przepadam za kotami :/ ale psy za to kocham ogromną miłością. jak będziemy mieć te swoje ukochane mieszkanie to będę P przekabacać, żeby wziąć pieska :)

Nie... Aza - bo tak się wabi - jest bardzo łagodna... Konrad jej nie raz i palca w oko wsadzi i rozdepcze... kładzie się na niej, przytula, całuję (jak ja tego nie lubię... kocham psy ale obrzydza mnie lizanie po buzi...) Wiem że nawet jak stracę go z oczu w ogrodzie to ona nawet nosem go nie trąci. A młoda jest bo ma dopiero dwa latka :tak: udał nam się piesek...

Klaudia aaa... Shih-tzu są boskie... ja to mówię że są to biegające mopy :-D

Blue ale wiadomość!!! CZEKAM NA RELACJĘ I TRZYMAM KCIUKI ZA SIUSIAKA!!!

Grudnióweczka jak słodko.... ja niestety swojej kotki za bardzo się bałam... :-( w sensie o maluszka...

ile placicie za usg 3d? chodze do lekarza na nfz. jest świetny, ale nie robi usg 3d. chyba wybiore sie gdzies prywatnie do kogos

reklama
u mnie 150 i robia tylko do 18 tyg wiec musze sie pospieszyc. ale chyba warto, bym była pewna na 100% co do płci. zobacze jeszcze w poniedzialek co mi gin powie

Do góry