reklama
dziewczyny bede dzisiaj musiala zlikfidowac suwaczek z ug , ide na nie dzisiaj na 3d )) zarejestrowalam sie tu u mnie w medicusie ) dzisiaj na 16.40 ide mam nadzieje ze mi lekarz pokaze siusiaczka a nie cipke !!! trzymac kciuki!!!! normalnie nie moglam wytrzymac sen mialam ze bylam na 3d i lekarz juz przykladal glowice do brzucha rzeby powiedziec plec i obudzilam sie i nie moglam zasnac i wrocic do tego snu!!!! '( :-)
vinga89
mamusia syneczków
ooo Blue to fajnie, że udało się na dziś zapisać. czekamy z niecierpliwością na wieści i na zdjęcia, jejku jak ja lubię fotki z 3d
ja szczerze to nie przepadam za kotami :/ ale psy za to kocham ogromną miłością. jak będziemy mieć te swoje ukochane mieszkanie to będę P przekabacać, żeby wziąć pieska
ja szczerze to nie przepadam za kotami :/ ale psy za to kocham ogromną miłością. jak będziemy mieć te swoje ukochane mieszkanie to będę P przekabacać, żeby wziąć pieska
grudnióweczka111
Fanka BB :)
blu-zazdroszczę- a Ty skąd jesteś, bo ja u siebie w Tarnowie też mam przychodnię MEDICUS
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nie... Aza - bo tak się wabi - jest bardzo łagodna... Konrad jej nie raz i palca w oko wsadzi i rozdepcze... kładzie się na niej, przytula, całuję (jak ja tego nie lubię... kocham psy ale obrzydza mnie lizanie po buzi...) Wiem że nawet jak stracę go z oczu w ogrodzie to ona nawet nosem go nie trąci. A młoda jest bo ma dopiero dwa latka udał nam się piesek...
Klaudia aaa... Shih-tzu są boskie... ja to mówię że są to biegające mopy
Blue ale wiadomość!!! CZEKAM NA RELACJĘ I TRZYMAM KCIUKI ZA SIUSIAKA!!!
Grudnióweczka jak słodko.... ja niestety swojej kotki za bardzo się bałam... :-( w sensie o maluszka...
Klaudia aaa... Shih-tzu są boskie... ja to mówię że są to biegające mopy
Blue ale wiadomość!!! CZEKAM NA RELACJĘ I TRZYMAM KCIUKI ZA SIUSIAKA!!!
Grudnióweczka jak słodko.... ja niestety swojej kotki za bardzo się bałam... :-( w sensie o maluszka...
reklama