reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

ja mam suczkę shih-tzu. Wabi sie Nelly. ma 3 lata, bardzo jestem do niej przywiązana i nie wiem co bym zrobiła gdyby jej zabrakło. nie wiem tylko co to bedzie jak pojawi sie dziecko. na pewno bedzie zazdrosna.

reklama
dziewczyny bede dzisiaj musiala zlikfidowac suwaczek z ug , ide na nie dzisiaj na 3d :))) zarejestrowalam sie tu u mnie w medicusie ;)) dzisiaj na 16.40 ide mam nadzieje ze mi lekarz pokaze siusiaczka a nie cipke !!! trzymac kciuki!!!! normalnie nie moglam wytrzymac sen mialam ze bylam na 3d i lekarz juz przykladal glowice do brzucha rzeby powiedziec plec i obudzilam sie i nie moglam zasnac i wrocic do tego snu!!!! '( :-)

ooo Blue to fajnie, że udało się na dziś zapisać. czekamy z niecierpliwością na wieści i na zdjęcia, jejku jak ja lubię fotki z 3d :)

ja szczerze to nie przepadam za kotami :/ ale psy za to kocham ogromną miłością. jak będziemy mieć te swoje ukochane mieszkanie to będę P przekabacać, żeby wziąć pieska :)

Nie... Aza - bo tak się wabi - jest bardzo łagodna... Konrad jej nie raz i palca w oko wsadzi i rozdepcze... kładzie się na niej, przytula, całuję (jak ja tego nie lubię... kocham psy ale obrzydza mnie lizanie po buzi...) Wiem że nawet jak stracę go z oczu w ogrodzie to ona nawet nosem go nie trąci. A młoda jest bo ma dopiero dwa latka :tak: udał nam się piesek...

Klaudia aaa... Shih-tzu są boskie... ja to mówię że są to biegające mopy :-D

Blue ale wiadomość!!! CZEKAM NA RELACJĘ I TRZYMAM KCIUKI ZA SIUSIAKA!!!

Grudnióweczka jak słodko.... ja niestety swojej kotki za bardzo się bałam... :-( w sensie o maluszka...

ile placicie za usg 3d? chodze do lekarza na nfz. jest świetny, ale nie robi usg 3d. chyba wybiore sie gdzies prywatnie do kogos

reklama
u mnie 150 i robia tylko do 18 tyg wiec musze sie pospieszyc. ale chyba warto, bym była pewna na 100% co do płci. zobacze jeszcze w poniedzialek co mi gin powie

Do góry